Oltencele, poftiti la povesti! (19)
Raspunsuri - Pagina 19

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Sal'tari.Io sunt bine dar pe Stef am dus-o iar la dr si ne-a dat antibiotic.Are nasul tot infundat, fara sa-i curga insa.Mai si tuseste putin.In rest e bine, nu face febra si doarme OK noaptea.
Camelia sa stapanesti sanatoasa geamurile si tre sa le uzi acu, nu?
Io i-am urat Onutei bun venit, ca n-am stiut  .Da n-are nik.Bun revenit atunci.
.Da n-are nik.Bun revenit atunci.
Va  ca nu ma lasa maimu sa mai scriu
 ca nu ma lasa maimu sa mai scriu
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)  POZE

Liana30 spune:
Liana30 spune:
  in tura de noapte..usor ..usor incerc sa revin la normal..sau la "dileala" de demult
 in tura de noapte..usor ..usor incerc sa revin la normal..sau la "dileala" de demult
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Asea bey drakule...
ca le-o fi dor la fete de noi...Sau nu?
Mai ai la dispozitie 2 saptamani.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Liana30 spune:
Liana30 spune:
 'neatza!!!
somati nu gluma
georgii de ce mama doar 2 saptamani ca nu se prinsa "je"
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

lorena_andreianu spune:
lorena_andreianu spune:
 Pupici oltence dragi!
Ieri fusai lipsa... nu stiu de ce...
Am avut cosmar ieri dimineata, ca voia una sa mi-l fure pe fiu-meu... 
Altfel, murim de cald... ploaia se lasa inca asteptata.
Fiu-meu mai invata sa spuna "mazazan" de la magazin (magasin)... ca avem un supermarché cu niste masinute la intrare, pt piticoti, si ma zapaceste toata ziua sa mergem. Noroc ca e perioada de solduri si cat fiu-meu sta la masinute io dau un ochi la tzoale 
Liana, ce faci peste 2 saptamani?! 
Georgi, pupici bolnavioarei mici. Macar tu scapasi... Aveti virusi pe acolo?! ca nu mai vin...
Ana, bafta cu Ioana. Sa ne tii la curent.
Va pup!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1       
Copilasi sept-oct 2004 2

camelia72 spune:
camelia72 spune:
 Salutare,oltence...!
Georgi...merci mult,hai ca dau si de baut si ce vreti voi,normal ca trebuie udate termopanele ca doar sunt in garantie 10 ani  !
!
Si sa ma mai laud un pic...iti luai si aer conditionat ca m-am saturat sa mor de cald si ziua si noaptea...inca nu e montat dar si afara e racoare!
Hai noroc,sa traiti cu mic,cu mare...daca tot am mancat banii de masina,acum nu ma mai zgarcesc si fac cinste...serviti la mama ce doriti:

Fetele...o cazare buna pe la Olanesti sau Govora stiti vreuna?Pe 15-16 plecam cu gasca de mamici si pitici vreo 3-4 zile pe Valea Oltului si am vrea ceva dragut si nu f. scump ca si asa ne ciugulesc mafiotii de parale,cu una,cu alta...! oltencele ocupate!
 oltencele ocupate!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

annita72 spune:
annita72 spune:
 Buna, fetele!
Zi grea astazi, pentru mine. De dimineata plecai cu Ioana sa-i fac niste analize, obisnuite, pentru ca nu i-am mai facut de 2ani si cum ea nu prea mananca, vreau sa stiu ce suplimente (calciu, fier, vitamine) sa-i mai dau. Am fost o data luni si, pentru ca am ajuns tarziu, ne-a programat pentru azi. Dar atunci, a fost fata zambitoare,fara frica,cand am plecat de-acasa, n-a zis nimic, da' s-a bucurat cand am plecat fara s-o intep. E, astazi, fu exact pe dos. Pleca de-acasa miorlaita, planse cat asteptaram la coada, o juma de ora, cand intraram SURPRISE!!!! refuza sa stea pe scaun, dupa ce se aseza planse ca o strange garoul si in final se ridica "hai sa mergem acasa", fara s-o lase pe tipa sa-i ia sange. Mai negociaram cam 20de minute, ca cu forta nu se putea si pana la urma plecaram asa cum veniram
refuza sa stea pe scaun, dupa ce se aseza planse ca o strange garoul si in final se ridica "hai sa mergem acasa", fara s-o lase pe tipa sa-i ia sange. Mai negociaram cam 20de minute, ca cu forta nu se putea si pana la urma plecaram asa cum veniram . Adica, nu chiar, eu cu un car de nervi in plus
. Adica, nu chiar, eu cu un car de nervi in plus

.
.
Acasa imi promise ca maine sta cuminte . Acum sa vedem...
. Acum sa vedem...
Gata, ma descarcai!
Camelia, sa te racoresti sanatoasa! Eu am niste rude pe la Calimanesti, acolo, puteam sa aflu cate ceva. La Govora si Olanesti, nu stiu.
Georgi, sanatate multa si tie si la pui!
Lorena, succes la cumparaturi! E un scump ala micu! Despre problema cealalta cu Ioana, va mai spun dupa ce scapam de asta.
Va pup si va mai povestesc maine! Tineti-ne pumnii!
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Daca mai zice cineva vreodata ca oltenii vorbesc mult... ii arat aci ce cuminti sunteti voi. 
Camelia sa stapanesti sanatoasa si aerul conditionat. Mersic de tratatie.
Anita tin pumnii maine sa reusest sa luati sange.Offf, mititica de ea....Mi-e frica si mie cand ma duc acolo, dar ei...
Lorena poti veni linistita ca acum suntem bine.Am gonit virusii.
Liana am zis peste 2 saptamani, adica dupa ce scap de examen.Ca pana atunci, nu prea imi mai arde de nik. Stau fff prost cu invatatul...Parca nu mai intra nimic in cap
Stau fff prost cu invatatul...Parca nu mai intra nimic in cap  .Sa vedem ce facem...
.Sa vedem ce facem...
In rest, toate bune, ne-am apucat de cautat apartament.Pe-al meu l-am dat, gata.Am facut actele, deja nu mai e pe numele nostru  .Sunt fara casa la ora asta.
.Sunt fara casa la ora asta.
Sa-mi tineti pumnii.
Hai 

annita72 spune:
annita72 spune:
 Salutare, fetele!
Georgi, chiar ca liniste mare p-aicea! 
Noi reusiram sa ne "intepam" azi. Cu urletele de rigoare... Daca nu-l luam si pe tati cu noi s-o tina bine in brate, cred ca ne intorceam si astazi ca ieri. Cred ca e si incapatanata, nu numai fricoasa. Da' pana la urma o facuram si p-asta. Maine ii iau rezultatele, iar "doftoricirea", daca va fi cazul, o s-o incep cand se intoarce de la Calimanesti, ca pleaca cu bunicii in concediu.
Asa ca, 3 saptamani sunt fara copii acasa ! Ca Tudor e in continuare la tara, cu bunicii ceilalti, si nici nu vine prea curand.
! Ca Tudor e in continuare la tara, cu bunicii ceilalti, si nici nu vine prea curand.
Uau, 3saptamani, parca deja mi-e dor de ei! Da' ma mai duc pe la tara sa-l vad macar pe Tudor. Parca vad ca dupa trei zile o sa incep sa bazai dupa ei.
Pa, pupici la pitici!
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

camelia72 spune:
camelia72 spune:
 Salut gagicile...!
V-am "cules" de pe pag. 4,pai e frumos,ce-i linistea asta,ati plecat toate in concediu?
Sper sa termin si eu treaba week-end-ul asta si sa-mi iau baiatu' acasa,ma topesc de dorul lui!Vorbesc zilnic la telefon cu mama si-mi zice cate nazdravanii face...i-a pus nisip in papuci lui taica-meu,se desbraca de pantaloni si le arata "puia" bunicilor iar astea se prapadesc de ras...mi-au invatat baiatu' la prostii...!
Georgi,merci  ...azi dimineata imi monta nenea aerul,i-am facut si proba desi inca nu e canicula!
...azi dimineata imi monta nenea aerul,i-am facut si proba desi inca nu e canicula!
Fetele...care pe unde mai plecati vara asta in concediu,eu parca la mare nu m-as mai incumeta,ati vazut cum arata plaja in multe statiuni?
Noi ne-am planificat cateva zile cu gagicile pe Valea Oltului iar cu tati in august,cand va avea concediu,mai vedem incotro o luam,ne-ar tenta salina de la Praid...ne mai gandim!
Week-end placut tuturor!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE