Oltencele, poftiti la povesti! (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai decat m-am vaietat si nu v-am zis?
Febra, dureri musculare,dureri de cap...Cred ca o viroza.
Acum mi-e mai bine ca am dat-o pe antibiotic.
Mersic de pupicei si va si io.Sper sa nu va virusez.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta96 spune:

oana-mihaela 14 iulie 1996
anca-maria 3 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Salutare salutare,Ce mai faceti?
Cateva miscari pe aici vad si tot cu vaitatul sunt unele.
Cu vremea asta numai in casa satm simai iesim pana la masina sa mergem la piata.
Oana este bine,asteptam vaccinul de 2 jumate.Sper sa nu doara,ea e cam speriat ade doctori asa ca stiu ca o sa chiraie ceva,dar trece.
Onuta poze nu ai cu copii?
Liana sanatate la bunica.
Giorgi trateaza-te mama ca nu e de gluma cu virozele astea.Si pentru tine[pup.
Lorena tari fazele cu monstri aceia eu si acum mi se pare ca ii vad in fata.Cum vad un manechin imediat zic ca sunt monstri.M-ai speriat rau de tot.
Restul lumii pauza? Bagarati de o mare,munte fara noi?
hai sa aveti o saptamana minunata. pupici de la noi

neliana anghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by neliana

Salutare salutare,Ce mai faceti?
Cateva miscari pe aici vad si tot cu vaitatul sunt unele.

neliana anghel

Scuze.Nu ma mai vaiet.

Bun venit Onuta.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

onuta bun venit!!
georgii te mai tzuc odata ca sa'ti treaca?
neliana multumesc pentru oferta..am gasit!!
oltencelor sunt in fuga dar va salut pe toate!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare!
Noi intram mai rarut ca am santier in casa...ne-am schimbat faianta la baie,pus termopane in toata casa...ufff,m-am saturat,abia astept sa terminam odata cu praful asta ...!
Mihai e la mama,am fost sambata pe la el si e plin de muscaturi de tantari ,i-am dus off si fenistil gel dar...apa de ploaie,poate sunt eu nerabdatoare si vreau efect imediat!
Onuta,bine ai venit ,sa-ti creasca mari si sanatoase fetitzele...poate ne povestesti mai multe despre tine,la ce scoala e cea mare?

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetele, Onuta e mai de mult printre noi... numai ca scrie mai rar... Dar intr-adevar nu stim mare lucru despre ea... Ceva detalii, poze?!

Neliana, nu io fusei cu povestile de groaza! Ciufulet!!! io decat ma minunai de aia grasi... ca sa stiu ce ma asteapta, nu de alta...

Camelia, va innoirati! Lasa ca e bine cu termopane! Si noi ne punem in septembrie; ca in perioada de vara nu lucreaza nimeni pe aici... nici macar pt bani...

Cat despre solutii contra piscaturilor nici noi n-am gasit. Am un fel de crema care se da pe piscatura, intr-adevar nu mai e asa rosu, insa ramane maciulia (cum sa-i zic, frate?!) intelegeti voi...

Georgiiii, pai ce facusi? Ajunsesi la antibiotic?! Sanatate multa!

A venit ta-su' aseara! Mama ce bucurie! I-a adus o carte cu povesti si incorporat un puzzle. Poate ati vazut deja. Asa incantat e de cuburile alea. Si vine cu ele la mine si-mi spune f mandru: "TATA" de parca n-as stii eu ca ta-su i le-a adus...

Altfel, murim de cald!... si abia de joi se mai racoreste...

Va pup!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Salutare, oltence!

Liana,.

Georgi, sper ca azi esti mai bine! Copilutu ce-ti face? Sa n-o virusezi si pe ea.

Lorena e fericit puiu? E incantat ca a venit tati, desigur! La noi e mai racoare de sambata, dar e un vant....Intotdeauna eu m-am ferit de vant, ca astia mici ai mei imi fac rosu in gat. Si pe Tudor il tirimisei la tara. Sper sa fie bine...

Onuta, imi pare bine! Poze, ceva?? Cati ani are totusi Oana, ca in listuta apare cu 8 ani si am vazut ca e nascuta in '96? La ce scoala e?

Neliana, noi am facut vineri vaccinul de 2 ani jumate. A fost mult mai bine decat ma asteptam. Si atunci si dup-aia. Asa ca, stai linistita.

Andreea, unde esti? Plecarati in concediu?

Camelia, sa va bucurati de termopane si ce mai faceti voi pe-acolo!

Cum va spuneam Tudor e la tara, asa ca o sa am o saptamana mai linistita. O sa am mai mult timp pentru Ioana, cu care cred ca am o mica problema. Are o imaginatie prea bogata si a inceput sa minta fara motiv. Poate vrea sa ne atraga atentia. O sa incerc sa vorbesc cu ea.

Pupici,

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetele, si multumesc de urari...!
Onuta,iubita,eu acum am vazut ca esti de mult in listuta...ti-au crescut copiii de cand n-ai mai trecut pe la noi...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va salut pe toate!!
sunt pe fuga ca de obicei..
camelia te rog confiram ce te'am rugat!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput