Ne fac fericite barbatii nostri?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

quote:
Originally posted by adusca

vaiiiiii, ce subiect frumos, felicitari.
buna fetelor, am optij'pi ani de casnicie, cinci luni si 3 zile, ceea ce va doresc si dumneavoastra, sunt foarte fericita in casnicie, ii multumesc sotului meu ca exista si ca ma face atat de fericita, da' numa' cand imi da bani si dispare de acasa, dar din pacate fetelor e musai sa vina in weekend, aia de la job nu vor sa-l tina permanent acolo, as fi si mai fericita daca i-ar trimite numai fluturasul.
ah, n-am putut sa tin asta numai pt mine, era mare pacat sa nu-mi impartasesc fericirea

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Adusca E si asta un fel de fericire

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"Cel mai mult ma impresionat cadoul care mi l-a facut cand l-am nascut pe Paul. Un Rolex de aur cu diamante pentru ca i-am darut un fiu atat de minunat."

Intrebare.... cum se misca secundarul la ceas? Se opreste la fiecare secunda sau merge continuu? Cu atitea chinezarii nu poti sa stii niciodata ce cumperi.

E original, nu poti sa cumperi false de la magazine de bijuterii aici. Dar nu acesta a fost mesajul care am vrut sa il transmit. Copilul meu s-a nascut cu multe probleme si in mintea mea cred ca ultimul lucru a fost sa ma gandesc sa il felicit pe sotul meu pentru copil, dar el s-a gandit la asta si chiar la mai mult- asta a fost idea.
Cristina mama lui Paul

Mergi la inceput