PLEASE HELP - VISE PERICULOASE

PLEASE HELP - VISE PERICULOASE | Autor: credo

Link direct la acest mesaj

Hello burtici
Iata ca si eu astept, prima sarcina de altfel fara probleme ma simt chiar f bine, azi incep sapt 27 si am o maaare nelamurire.
Azi noapte am visat ca alaptam un copil - dorinta mea de a alapta fiind f mare se transpune si-n vise acum.
Problema e , daca se poate considera problema, ca am avut niste contractii groaznice care se lasau cu dureri de spate, totusi in vis am realizat ca este rau ceea ce se intampla si m-am trezit. Adica in vis simteam cum alaptam, si simteam si durerile (mici ce-i drept) in timpul alaptatului - poate nu stiu sa explic prea bine - deh e prima sarcina.
M-am speriat f tare, si nu stiu ce sa cred, caci pana la 40 de sapt mai sunt 13 si vreau ca bebita mea sa se nasca la termen.
Repet o sarcina fara problema, cu putin greturi (de la lactate) la inceput si atat, toata lumea imi spune ca arat excelent, e adevarat ca ma simt f bine - si ma mandresc si cum arat - am o burtica de toata frumusetea si o roseata in obraji cum nu am avut cu anii. Poate tre sa mentionez si faptul ca la ultimul test de sange mi-a iesit o carenta de fier, in rest medicul zice ca suntem ok amandoua. Bebita misca ca de obicei , nu sesizez ceva schimbat iar de fel eu sunt o optimista si m-am bucurat tare mult de sarcina, ma bucur de fiecare clipa trecuta, dar totusi s-a intamplat asa ceva cuiva?
Sau este cumva un medica printre noi care sa ma lumineze?
Please help me cu un sfat ceva,
Va sarut pe toate si va doresc sanatate si bebei voiosi
Adina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

parerea mea este sa crezi doar in Dumnezeu si sa lasi visele deoparte si atunci ai sa vezi k totul va fi foarte bine.

Madalina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Lasa visele deoparte, gandeste pozitiv, si ai sa vezi ca asa cum a stat bebelina 27 de saptamani, asa o sa mai stea inca un picut, ca un pic a mai ramas. Atata timp cat voi sunteti ok, lasa-le naibii de vise, si nu te mai stresa. Imaginatia si activitatea cerebrala a oamenilor,mai ales in perioada asta, cand suntem insarcinate, ne joaca feste de multe ori. Si eu am visat serpi, si-mi faceam probleme, de parca altceva nu aveam ce face.
Hai, capul sus, fii optimista ca mai ai un pic si ai sa alaptezi bebelina la greu dupa aia. Te pup

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In timpul sarcinii adesea visam ciudatenii datorita cantitatii crescute de progesteron. La cursurile prenatale unde am fost ni s-a spus ca e ceva obisnuit ca viitoarele mamici sa viseaze ca vor naste chiar monstruleti, copii cu aspect ciudat,etc
Stai linistita, sunt doar hormonii si bineinteles ca te-a influentat si starea fizica(de contractii).

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu visam frecvent ca nasteam si nu ma durea nimic (era atat de puternic visul incat ma trezeam speriata ca mai am muuuult pana la termen...), ca alaptam (cel mai des), imi visam copilul fara sa-i vad fatza. E normal. Stai linistita!

A! Si visam ca fumez...cu pofta (m-am lasat d efumat cand am aflat ca sunt insarcinata)

Sarcina usoara si nastere usoara!

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Ce visam eu - mai bine sa nu stii!!! Am copii perfect normali!
In ceea ce priveste contractii - n-ar strica un consult medical, macar sa te linistesti, daca nu e nimic in neregula, sau sa-ti prescrie doctoru' ceva medicatie, daca e cazul.
Iti urez multa sanatate, nastere la termen si un bebe sanatos si norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

credo nu stiu ce sa zic referitor la durerile tale de burik, cred ca despre asta ar trebui sa vorbesti xu doctorul el e cel mai indicat sa iti spuna ce si cum.
Iar referitor la vise, eu de cand sunt insarcinata visez numai ciudatenii, cosmaruri odata la 3 zile am. Mai nou am inceput sa-l visez pe bebe mic, ba ca l-am nascut si nu avea aer, ba ca vroia sa iasa inainte de termen... si tot asa, dar nu imi bat capul cu asta. Sunt doar vise, nici tu nu ar trebui sa te ingrijorezi.
Asa ca fii optimista, capul sus, si vei vedea ce dulceata de copil vei face, nu iti mai umple capul cu lucruri lipsite de importanta, iar referitor la dureri vorbeste cu doctorul.
te pup si sarcina usoara

22 + cu

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

este oarecum normal sa ai vise "ciudate" in perioada asta. nu-ti face griji!
totul va fi bine! gandeste pozitiv, crezi in Dumnezeu si sunt convinsa ca nu vor fi probleme si vei naste la termen un bb frumos si sanatos!

Mergi la inceput