Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna fetelor,

Trecand prin forum pe diagonala ca sa spun asa, inchid dc-ul simtind o sfarseala emotionala ; atatea probleme, atatea zambete printre lacrimi, bune,
rele, dezamagiri! Adevarat, daca nu aveam nimic, nu ne trebuia, ne certam cu consortii acasa pentru nimicuri!
Este o spovedanie lunga aici din partea tuturora, si s-o citesti din fir-a-par si sa-ti si pese un pic, e greu fetelor, foarte greu, intotdeauna mai stau ceva timp pe ganduri dupa, nici nu incerc sa ma detasez de tot ce-am citit, nici un vreau, nici n-as reusi. Durerea unei fete este si durerea mea, asa cum si durerea mea este impartasita mai mult ca sigur si de alte fete…pentru ca stim, am ales sa iesim din ignoranta, sa intelegem, sa ne intrebam, si este greu si dureros ce aflam de cele mai multe ori. Nestiinta in schimb m-ar durea mai rau.

Mi-ar placea sa va strang pe toate in brate si sa plang putin, nu prea mult ca ma certati, cat sa-mi racoresc inima, si cumva durerea din sufletele noastre sa plece, sa o aruncam la spate, ca pe o masea stricata. Pe toate sunt sigura aceste necauri ne-au facut mai bune, mai sensibile la durerea altora, nu?

Of, Avalon, din lac in put, mesteresti la una se strica alta! Daca-i sti cat te inteleg, si cat sunt alaturi de tine! Esti puternica, treci tu peste asta, te sustinem noi pana la capat, gasim o rezolvare si pt ea, ca doar suntem fete destepte, nu?
Era o fata in spital, barbat’su era beton la gigei, romanea de doua ori pe an si pierdea sarcinile pana la o luna, si extrauterine, si avorturi menstruale, cate! Mai avea o trompa numai, si venea la curatat cu ea. Mi-a spus ca n-o intereseaza ce are acolo, cum se numesc organele, ce se intampla, vrea sa fie in ceata total, pt ca cu cat va sti mai mult cu ata tapar alte lucruri si mai si, pe care va trebui sa le stie, si iar nu va fi indeajuns, samd, ei, si pe masura ce se insera in salon si veneau fetele de pe la investigatii si plecau cu una si veneau cu doua bube, fata asta mormaia: vedeti, v-am zis eu, nu va astamparati! Mai bine un stii, si ai mai putine. Din ignoranta iese sanatatea, mai ales mintala! Noi stim, si ne va folosi asta, corect?

Danyalo, m-am speriat de ce ai povestit si tu, asa ca am facut programare pe 6 pt spermograma noua la sotior, la cabinetul dr.Niculecu, sper sa fie bine facuta.
Ce sa zic, s-a dus ca fumul in sus linistea mea, pana nu ies rezultatele. Of, doamne-doamne, ce-o mai fi!
Si este asa bine luna aceasta! Am scris si la endometru, in Z11 (la ovulatie de Z14) aveam end. 8.3mm, OD cu 6 foliculi, OS cu 8 foliculi, cel mai mare de 20mm, ziceti si voi ce productie, fara stimulare, si nik-nik. Clar ca mai este ceva busit si-n alte parti.
O fi la mansarda, ca ma gandesc prea mult? Dar totusi, zic eu, nu ma simt stresata cand prestam, dar nici nu mi-ar iesi din cap!

Tabitha, inca o data bine ai revenit printre noi, ti-am simtit lipsa! Sa dea DD sa se prinda si sa fie totul bine, asa cum meriti!

Piticule, esti super haios, sa te bucuri ca ai ceva acolo, chiar si chisturi ! Bravo, e bine asa, numai sa te tii de ele sa le rezolvi, sa asculti de nenea doctorul !

Magajinn, te-am lasat la urma dar nu inseamna asta ce vrea sa para! Esti o fata super dulce si multumesc pentru toate incurajarile si sfaturile “suedezelor”. Sa dea domnul si la tine sa faci un pui de romanas pe aolo sa vada si ei ce copii frumosi face o romanaca sadea! Si frumosi, si destepti, numai noi il avem pe Eminescu!
Si sunt de acord cu tine : toate « inexplicabilele » vom deveni in mod inexplicabil de bine si de complet mamici ! Uraaaaaa ! Vom intra cu burta inainte in UE! (na: ati vazut emsiunea de pe Actualitatea, intreaba reporterul o tiganca ce crede despre aderare, la care ea, repetand de cateva ori : cand vom intra in UEFA….).

Pentru a incheia glumet in stilul optimistelor care suntem, sa va fac o confidenta : acasa, cand trece sotiorul pe langa mine, si nu ma vede nimeni, imi place sa-l ating acolo…stiti voi, si sa zambesc pervers. Aseara al meu dupa gest : lasa-i in pace sa nu-i storchiresti (na: stalcesti) ca se odihnesc pentru batalia de maine ! hi-hi-hi, ce ziceti, ce sotior grijuliu am !

Va pup pe toate si aveti grija de voi ! Suntem niste speciale !

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Sheritra draga mea ce frumos mai scrii ai stofa de povestitor. Sa dea Domul Dumnezeu ca totul sa fie bine cu si bafta multa.

Avalon tare rau imi pare pentru voi, te inteleg si te incurajez sa fii tare sa poti sa treci si peste asta si poate o sa vina la voi mai repede.
Haideti fetelor fruntea sus, fac galerie pentru toate

Sa va cat mai mult.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va pup mult pe toate si va multumesc din tot sufletul! M-ati facut sa plang! Exemplu, fetelor? Nici pe departe, decat in ceea ce priveste reusita...am avut multe suisuri si coborasuri, deceptii si bucurii, dr care ne-au spus ca la sotz trebuie tratament si altii care ne-au spus ca la...normospermie nu trebuie tratament, evident! am repetat toate analizele, sa fim siguri ca sunt ok, stiti voi :)
Si sa mai stiti ca eu am zis ca nu mai renunt la nik pana nu raman insarcinata (na: si , cand se putea, cand nu conduceam). Drept pt care cand am ramas insarcinata (pt ca era concediu) am fumat reletiv mult, iar de baut, de 100 de ori mai mult decat in general (cand nu beau aproape deloc:) ... am baut la cocktail-uri...

Traiesc cu speranta si increderea ca toate veti reusi si veti fi mamici, caci asta este cel mai important, nu sarcina in sine, sa tineti minte ce va spun!

Pupicei cu mult drag, Ingeras10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ingeras, esti suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! Ha-ha-ha, auzi la ea, si , si mie mi-era jena sa pomenesc de asa ceva sa nu-mi sara fetele in cap!
Poate ar trebui sa treci acest “tratament naturist” (caci sunt naturale toate, nu?) la retete de succes, pana la urma datorita lor ti s-a dus pe pustii stresul si ti s-a declansat hormonul distractiei si iubirii. Vad eu bine ca alcoolul ajuta si el la ceva, beal-ar mama pe el!
Auzi, acum cateva luni ne invata si pe noi humea sa nu bem in ziua ovulatiei, ca sa iasa BB-ul treaz. In acea zi mergem la o petrecere de logodna. Noi, cu ochii lungi la sticlute, beam apa tonic cu lamaie si ne inchipuiam ca este gin. Innainte cu ceva ore am spus la o prietena de-a mea, sub juramant napraznic pe viata ei ca nu mai spune nimanui, despre ovulatia care ma astepta diseara acasa ca sa nu se uite humea la noi ca la urs. Sotiorul chiar imi spusese de dimineata sa nu zic nimanui de ce n-o sa bea si el alcohol si nu va mananca produse gen mezel.
Eu am jurat ca nu cu gandul sa zic numai la prietena care-i mai cu cap, poate-poate imi dadea mie dezlegare. Ajungem la restaurant ne cautam scaune, ne asezam, si sotul prietenei incepe: nu fi trist ca nu bei sa fii tare diseara, ca si pe mine la fel ma chinuie femeia in fiecare luna. Lasa-le sa-si faca damblaua!
Eu amutesc, ceilalti se hlizesc cu gura larga si timp de jumate de ora se vorbeste numai despre ovulatia femeii/cu trimitere la a mea, despre efectul alcoolului si al tigarilor la barbat in timpul conceptiei, s-a ajuns la concluzia ca sunt abs ne-nocive si chiar recomandate, ajuta barbatul sa se relaxeze si sa uite ce face.
Eh, numai al meu nu sisea nimica, se mai uita la mine cand si cand, iar eu cu prietena ne uitam una la alta. De, a zis ca spune si ea numai sotului…
Nu va mai zic ca la plecare (am plecat primii, fiind trezi n-avea nici un sens sa mai stam) ne-au urat cu totii…de toate, ne-au tinut pumnii, si au spus sa-i sunam dup’aia sa le spunem cum a fost!

Ehehei, daca mai zic eu in lume cand fac oua !

Va pupa fata

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

super misto sheritra, hai ca am ras in hohote, ma duc sa-i spun si sotului meu povestea ca sa rada si el.
Va pup fetelor si zile fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Ignatica, felicitari pentru burtica si sanatos. Sa va dea DD bine si sa aiba grija de voi. Iti multumim ca te gandesti la noi si ne pomenesti in ta.
Ingeras esti o bomboana. Nick-ul ti se potriveste ca o manusa. pe burtica si un si la fata grijulie si sfatoasa.
Sharitra o sa ma apuc sa leg postarile tale. Imi voi face o carte de citit seara inainte de culcare de nota 10. Esti o mare povestitoare. Cand citesc ce scrii tu plang, rad, ma regasesc, sufar, ma amuz.
la toate fetele.
Relya, ce copil destept. Sunt intru totul de acord ca asa este. Pana nu vrea DD putem sa ne dam noi si-n fund si-n cap, sa fim sanatoase tun si cu un CM super regulat, super ovulator, iar sotul cu si ageri nevoie mare.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Danyalo, ma bucur totusi ca la voi s-a imbunatatit situatia si ca totusi aveti ceva sperante... pacat de sotul tau ca se simte asa, adevarul este ca o asemenea veste nu are cum sa nu-i dea peste cap si sa nu-i complexeze... sincer, as fi vrut sa se gaseasca la mine o problemutza macar, ca sa pot lua totul asupra mea... caci sunt in stare sa ma supun la orice cazna si sa mut muntii din loc numai sa reusesc sa duc o sarcina pana la capat... noi, femeile suntem mai puternice, desi se spune ca ei sunt 'sexul tare', sunt cateodata asa de vulnerabili...

Sheritra, scumpa... ai dreptate... eu cred ca am devenit maniaca, am impresia absurda ca daca STIU TOTUL voi ramane gravida (cu gandul), de parca asta ar sta in puterea gandului meu... Si sa vezi ce materiale stau pe noptiera mea, te crucesti... afla ca in fiecare zi a ciclului iau cate ceva si citesc ce se petrece in mine, iar daca sunt dupa ovulatie, atunci sa te tii... calatoria embrionului o visez, visez si diviziunea lui, visez cum se implanteaza... ce mai, sunt nebuna de legat!
Acum insa m-am calmat... nu mai conteaza nici faptul ca sunt la ovulatie, nici ca am toate semnele (dupa atatea ecografii pot sa-ti spun si ce dimensiune au foliculii si pe ce parte sunt)... Am luat o mica vacanta de la monitorizari, dar fara sa vreau 'citesc' semnele pe care mi le da organismul... cred ca-mi va fi cam greu sa ma dezobisnuiesc... Insa imi face placere sa mai stau putin printre voi cele pline de speranta si sunt foarte sigura ca pt voi e o situatie pasagera, plina de aventura insa.
Am un prieten care imi spune mereu "stii cum am conceput primul copil?" (are 2) , zice "cu o sticla de pinot noir"... dar tot el "la al 2-lea a fost mai greu, a trebuit sa desfacem multe sticle ca sa ne iasa"...
Tu zici ca voi reusi sa gasesc o rezolvare pt asta? Eu nu mai cred asta... Si sa stii ca nu am mesterit la nimic pana acum pt ca nu prea am avut la ce, am plutit in dulcea infertilitate inexplicabila ca o barcuta pe valuri...

Ayna, esti o draguta si iti multumesc pt incurajari!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Oho,ho,ce bine ar fi Sheritra(imi place pseudonimul tau) sa fie numai chisturile alea de a caror existenta m-am bucurat si eu ca prostul.Lucrurile sunt mult mai complicate.Pseudochisturile au fost doar inceputul.Imi dau si mie lacrimile cand ma uit dupa fiecare copilas ce trece pe strada.Si imi vine sa-l strang in brate,sa-i pup manutele,sa-l giugiulesc.Fara sa vreau invidiez toate femeile gravide si ma intreb:Doamne de ce eu?De ce mi-ai dat mie povara asta?De ce mie?Dar in acelasi timp m-am si inteleptit,am invatat extraordinar de multe lucruri(glumesc mereu ca o sa ma apuc de medicina)si pot intelege mai bine durerea oamenilor din jurul meu.Sa fie asta un castig?Sau o pierdere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

fetelor suntem triste ca nu avem si noi un sufletel mic si de multe ori suntem egoiste si invidioase dar poate Domnul ne asculta ruga si dorinta si o sa fie bine si pt noi.maine este 1 iunie ?ce faceti?eu ca sa nu mai fiu trista ma duc la cumparaturi ,la salon sa ma fac frumoasa si apoi in parc sa vad multi copilasi razand cu pofta si desenand pe asfalt.o sa fie ca un pansament pt sufletul nostru zambetul lor.asa ca hai sa incercam iar maine fara fete crispate ,fara ganduri negre ci cu o pofta de viata imensa.hai sa asteptam ziua copilului cu daruire in suflet si multa incredere
va pup pe toate si sa aveti o luna buna.......pt facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sheritra, dar asa ai tu, scumpa in fiecare luna (fara stimulare) 6 foliculi pe un ovar si 8 pe celalalt?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput