Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

intr-un an de craciun am impodobit trandafirul chinezesc cu voblere, twistere, slydere, linguri si alte de-alea. Era plin saracul, i se indoiau crengile de multitudinea de ustensile ce-l cocosau. Si-i mare, zau!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Maine vin in Bucuresti. La 9.30 sunt in capitala si staaau...pana ne intalnim si ceva vreme dupa. Drept urmare, ce va rog? Stabiliti voi ceva si apoi sa-mi dea Sheri de stire pe mobil ca eu nu-mi iau netul dupa mine. -ici si abia astept sa ne vedem care cum putem.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Sheritra draga, daca tu n-ai vazut soferitza pe masinaria asta, las' ca iti arat eu. Si pana sa ma vezi live, uite niste poze:

sa vezi si sa nu crezi, ba sa crezi

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Andreea
Maine am o zi cam grea...insa as avea disponibila o ora in jur de 10.00 .Ai vrea sa ne intalnim tot acolo??
DANY

Mergi la inceput

Dany, eu la 9.30 ajung in Bucuresti si intru in focuri pana dupa ora 13 asa ca la 10, exclus . oricum anunt cand mai vin, iar daca tu ai vreo pauza dupa ora 13 da-mi de stire. -ici

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Nu e drept! Iar va ratez. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am sa consider ca la intalnire sunt alaturi de voi.
va pup si mai lasati loc si de alte discutii ulterioare, poate ma nimeresc si eu in mijlocul uneia, in curand.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Las' ca ma vad eu cu Aniast sa vad ce face si va spun si voua! O trag eu de urechiuse ca nu se astampara.
Las' ca-i arata sporturi extreme de-o sa moara de placere!
Nucut, nu poti sa te strecori si tu pe la unu 10 min? Spui sefului ca mergi la toaleta pe motiv si te lasa, nu mai pune intrebari.
Ce zici?
Dany, Gaby, o sa ne gandim la voi!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, io la 15.00 merg la dr si nu stiu cat dureaza, nu vreti luni? dar asa, spre dupa-amiaza, pe la 17.00?

Sheri, sa-ti traiasca toti cutii! Si eu sunt topita, eu am o westie cu care am fost si la concurs (Cili) (sta cu ai mei, de cand m-am mutat cu iubitu') si inca 2 fete metis cu lup, dar maaari si frumoase! Si le iubesc pe toate trei asa de muuult!

Pupicei, Ingeras13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Sheri, eu ca sa ies de la serv. tre sa bag cartela-n ceva si se vede ora. De asta nu pot

Mergi la inceput