Infertilitate inexplicabila???!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Elise, mare dreptate ai, pot sa stau eu cu picioarele in toate figurile de yoga, toate pozitiile din Kama, sa-l hranesc pe al meu ca la spitalul de nebuni, sa bag toata farmacia naturista in el, sa stau numai pe holul spitalului tragand doctorii de halat sa-mi poarte noroc, daca nu vrea, nu vrea si pace!
Problemele noastre asa-zise de infertilitate apar si dispar intr-un mod misterios, acum produci, maine ciuciu.
Daca am vazut o cale cu mai multe rezultate aceea este perseverenta si vointa. Am vazut ca un tonus ridicat daca nu duce la bebic macar te ajuta sa nu cazi in deznadejde, sa poti merge mai departe, si cumva, pentru unele dintre noi dorinta se implineste.
Si multa munca, normal!(ramane cel mai placut aspect, nu?)
Ps. imi place cum scrii, desfici firul in sapte si tot echilibrat ramane.
Aniast, tot de prostioare te tii tarziu in noapte vad eu! Mai poti - mai poti? Stai linistita si lasa presupunerile si simptomele, este prea devreme, sa nu ti le induci psihologic (zic eu desteapta)!
Tu spune sigur cand vii ca facem noi rost de zece min sa ne vedem si sa ne pupam de la buna vedere.
Dany, vii si tu, normal, sa nu te faci spargatoare de gasca! Mai lasa-ne si noua cate un cuvintel ca altfel .
Gabiu, te pup si o zi buna si faina! Cand ne intalnim pap un catel de usturoi si pt tine!
Ingeras-dragalas, te bagi la o cicorica naturala vineri sau luni, nu stim la ce ora, cand s-o indura Aniast sa ne spuna si noua, sa nu ne mai fiarba?

Nucut, te lasa seful la inghetata? Vii si cu laptopul la tine, si cat stai cu noi tu muncesti in continuare, sa nu-ti iesi din mana. sa te trecem prezenta la vot!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

neata, dragele mele.
Eu z25, 37.3.
Aparu si ANIAST!
Pe SHERI o lasam sa doarma, ca avu o noapte nebuna!!!

Mergi la inceput

Fetelor, eu pot luni.
da te-ai trezit devreme, nebunatico, sau n-ai dormit deloc, te-ai jucat cu turcul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Na ca m-am gandit sa va fac o surpriza, sa apar si-n timpul zilei. Sheri, mi-ai luat vorba din gura cu nucutza, si eu acelasi lucru vroiam sa-l scriu, daca o lasa seful Oricum, cum aflu de Buc va dau un semn. Pana una alta, eu am decis: Imi iau atw. Am vrut sa dau de parmis pentru A, de motociclete, dar inteleptul de sotul meu m-a linistit cu argumente bine puse la punct. Drept urmare eu am continuat cu nebunia si, avand in vedere ca pe atw stiu sa merg si am si B-ul...de ce nu? O sa-l comand cand vin in bucuresti si o sa mor de nerabdare sa vina....
Vezi, Sheritra ca sunt n-spe moduri de a scapa de stress?

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

apropos de stres si de suparare e stiut ca daca vrei sa scapi de ele te duci la cumparaturi. Ma rog, asa facem noi fetele. Ei bine sotul meu m-a copiat si intr-o zi in care era putin cam trist s-a dus sa-si cumpere voblere ( e inebunit dupa pescuit) si s-a intors vesel! Terapia nu da gres niciodata.
Va pup, o zi buna

gabi

Mergi la inceput

Fetelor, sunteti de belea !
Mi-a venit turcu, am si acu rahat printre dinti, cu fistic normal, mai gust din el din cand in cand.
A venit cu trei kile in plus cu burtica plina de baclava si kebap cu oaie. Bah!
M-am trezit de dimineata sa-i fac cafeluta la nisip, sa nu-si iasa din mana!
Ani, nu esti zdravana, auzi la ea, isi ia ATW, o sa fii spaima soselelor , n-am mai vazut pana acum soferita la masina asta, dar acu fa-ti damblaua, cand i se pune ia o pauzarii pata!
Gabiu, marfa de barbat'tu, isi mai cumpara scule, mai aduce mancarica acasa, sot model. Cica sa te duci la albus cu el la pescuit sa prindeti ceva in carlig, pica cu bebe, ca atunci este linistit sa nu sperie pestii!
Eu mi-am facut damblaua, imi mai luai un caine, un ciobanesc mioritic fumuriu, acuma stiu ca trei par multi, dar doi nu pareau, asa ca zicem ca am doi caini plus minus unu.
Marja-i mica, ca la carpatin ne-a dat vanzatoarea teapa, arza-o-ar focul, mi-a dat un metis mititel si gata imbolnavit cu parvoviroza.
Ne-am dat seama la o saptamana dupa aceea, prinde orbul, bate-l la, si noi am tot asteptat de cinci luni sa se faca de 50 kile si el cred ca are opt, dar asa-i de haios! Si stricacios!
Asa ca a trebuit sa-mi iau unul adevarat de paza, si mi-am luat un mioritic gata crescut si vaccinat si dresat ca sa nu mai iau teapa!
Acu sa vedem daca o sa ma recunoasca de stapan, poate ma musca de , sau n-oi mai putea intra in casa din cauza lui!
Vine cu dresorul sa-l acomodeze cu noi ca-i rau de tot!
Dar m-am gandit eu decat sa merg cu atevieul, mai putin periculos este sa ma apropii de un mioritic mare si tare, il mai cheama si Martin, Mos Martin, si e negru ca pacatul!
Nu stiu cand voi avea vreodata curajul sa-l mangai si sa-i spun good boy, dar daca pazeste bine, ce pot sa-i spun? Vin in wk lucratorii sa-i faca padoc de fier si de otel, ca darama tot in cale! Poate scapa si nu mai ajung la serviciu! Sa-mi iau spray paralizant totusi?
Mi-am facut si eu shopingul!
Si daca ma mai supara Nutica mult, la intalnire vin cu el si-i dau drumul, scapa cine poate!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheritra, ai avea tu dreptate iubita daca-r si prinde ceva, dar nu prea se intampla. Poate doar experienta.
Sa-ti traiasca micutul.
la toate

gabi

Mergi la inceput

Ehe, "micutul" are deja 45 de kilisoare manca-l-ar mama pe el, pana nu ne manaca el pe noi! Eu zic asa, cand vin la TL bagam si o partida de pescuit, de control, sa vedem la cine se prinde "monstrul", ce zici?

Sheritra

Mergi la inceput

GABIU, bine c-ai zis in paranteza la ce-s bune voblerele, ca muream toanta. Nu stiu la ce folosesc, da stiu eu un pescar si sa vedeti voi ce ma dau eu mare cind am sa-l intreb daca el are voblere. Mi se limba plimba-n gura!
ANIAST, asa sintem noi, fetele: mereu asteptam sa vina (sau poate nu) ceva - rushii, atw-ul
SHERI, sa stii ca mie nu mi-e frica de catei. Adica nu prea. Am si eu doi lupusori, sa-i manince mama lor de frumosi, si-s moarta dupe catelusi (baiatul meu are vreo 50 de kile si fetita vreo 35-40).
Daca-si ia aniast atw, sa ne traga si pe noi, ca eu nu m-am tras niciodata cu un atw

Mergi la inceput

Mie mie frica cu ateweu', asa ca ma sui pe bicicleta si ma tin de parul ei, ca in Aniast am incredere, si cum ar veni ma tin si eu dupa voi. Si-mi iau si lupoaica sa ma asortez cu Nucut ca ia are doi, si sa luam si o undita de la Gabi sa agatama si noi cate ceva going with the wind!

Sheritra

Mergi la inceput