Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
melku spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscuquote:
Originally posted by melku
pisi, buna idee cu piscoturile, sunt moi intr-adevar, da' inca nu...ca au faina de grau, nu?
da' de alea as rontai si eu...
poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)
Da' ce au mai, daca au faina de grau?!
In plus, sa nu iti faci iluzii ca bb mananca prea mult din ele... Le vei gasi pe rochita/pantaloni, pe jos, sub forma de balutze consistente....
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
adica au gluten
in doua, trei saptamani ne bagam si la gluten, inca nu.
poze noi la 6 luni
addya spune:
Madauvin shi eu in parc dupa ce indop copilu' nush pe la ce ora dat TE GASESC EU!
cu dovleceii:
doar nu o sa stau sa umplu, k nu sunt maso (heheheh) k shi asa bag blenderu' in ei, asa ca: fiert gaina separat(gaina am pus ca d'asta am avut, merge cu orice carne), taiat bucatele mici carnea si auncat in cuptor in oala: 2 dovlecei medii, 2 rosii medii, 1/2 ceapa veche , 2 catei usturoi maaari, 1 morcov mititel, 2 linguri orez. Am udat bine cu vreo 2 polonice de zeama in care am fiert carnea (fiert fara pielita, asa k nu era grasa), plus inca pe atata apa, ca sa acopere bine legumele, pus un pic de cimbru si de busuioc si dat la cuptor k la orice papa normala. Cine nu da inca zeama de carne, se fierbe cu apa si pui la sfarsit un pic de ulei de masline sau unt sau ce mai dati voi la bebici.
cand s-a fiert bine am scos cu sita de acolo, bagat la blender si ura!!!! papa bun. Mi-a iesit cam de 4 portii (al meu baga cam cat al Dordiei la o masa de legume). Sa nu uit, am pus si un miiiic praf de sare la sfarsit, dar ceva infim, cat sa-i dea un pic de gust. Am balotat si eu aseara vreo 2 linguri cu un pic de iaurt deasupra, e suuper.
Nu am scos semintele din rosii si dovlecei, doar am decojit un pic rosiile.
cine se baga sa incerce...
np daca nu le place la pitici, dregi cu condimente si papa mamica
nu mai stau k am femeia la curatenie...hehehehe tr sa coordonez lucrarile
Adina si BB Razvan
crissy77 spune:
Melku, eu stiu ca zama in care fierbe carnea e plina de toxine (de aia e asa gustoasa). Acum nu stiu daca-i drept, eu nici carnita nu i-am bagat-o dar cand o sa fac pasul asta o s-o fierb separat un timp.
Dienuta, eu stiu ca daca ai scapat cam multa sare intr-o mancare adaugi un cartof ca absoarbe sarea.
Ela, felicitari pentru cuvintele spuse. A mea spune ta-ta-ta. Fiecare cu ce-l doare: mancaciosii spun pa-pa, cei nerecunoscatori spun ta-ta, restul spun ma-ma.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
melku spune:
Cristina Negara, noi mancam carnita deja de o luna, fiarta separat, ma gandeam ca deja e timpul s-o adaugam la legume...
poze noi la 6 luni
ioana_77 spune:
Ola!
Lordra, la multi ani Dariei!!
Pupici si multumesc inc ao data pt toate laudele pt Maria.
Diversificare: am cam batut pasul pe loc pana acum, azi m-am convins definitiv ca Mariei nu-i plac biberoanele. Azi efectiv l-a molfait intre gingii, cand i-am dat sucul. Asa ca l-am pus frumusel la gunoi - il si taiasem, sa iasa sucul mai repede si dupa masa ma duc sa caut canita. Sper ca macar asa sa o conving sa bea ceva. Ce sa mai zic de pireu, bla, bla - ma duc sa iau si eu un borcanel sa vad daca haleste ceva mai consistent. Oricum, mergem saptamana asta la control de 6 luni si cred ca ne bagam la mancat lucruri serioase.
Ma-m uitat la poze cu copii frumosi: Missa lui alinush, superba ca de obicei, Dragos ce frumusel, Luca cel "muschiulos", ma duc sa-l vad si pe Stefanel si sa citesc din urma.
pupi
Aaa am uitat sa va spun ca mandra mea si-a prins limba intre suzi si gingie in timpul somnului si si-a invinetit varful. M-am cam speriat nitel, era cam uratica, dar vad ca trece. Am avut noroc ca nu a durut-o, a papat bine in continuare.
Lore, cred ca perseverenta va fi arma noastra in ale diversificarii!!
Am pus si poze de 6 luni
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
dayssy spune:
Melku Daria e data sau ne putem incuscri? Misto gagicuta!!! I-am aratat-o lui Dragos si a fost foarte incantat:))
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
mara95 spune:
Buluci, ce baiat frumoossssssss ai, sa-ti traiasca!Si ce tort interesant!
De acord cu tine referitor la citatul din Pisi!
Gandacel, felicitarile noastre si ne inclinam in fata lui Bogdanel Mancaciosul!Noi am incercat din nou cu branzica si mar copt.Aceleasi rezultate:cateva varfuri de lingurita, ca nici n-as pute spune ca sunt ml.Dupa ce considera ca s-a saturat sau plictisit, ori incepe sa vorbeasca si imprastie tot, ori sufla in lingurita.La un moment dat chiuia cu gura larg deschis si am prins momentul sa-i var lingurita, da' s-a innecat si am renuntat la sportul asta.
melku spune:
Dayssy, nu este data ca noi suntem mai rusinoase, nu ne oferim singure si pana acum nu s-a bagat pe fir nici un flacau...
da' nu putem vedea pretendentu' la ochisori ca nu-ti merge linku cu poze!
poze noi la 6 luni
joy04 spune:
dayssy nu-ti merge linkul...fa asa:
[url=adresa_intre_ghilimele]ce vrei sa apara[/url]
adica poze
ELA!!!!!!!!!!!!!!!!! INNEBUNESC, DAR NU POT IESI ACUMA.........DUPA 16.00
te sun
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut