Mamici de sept-oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
Monique_new spune:
Hello burtici. Eu sunt la munca si deja mor de cald nu prea imi place ca am inceput sa ma umflu la picioare si maini
.
Aseara aveam o problema cu itzy-bitzy Cautam daca se poate folosi in timpul sarcinii SPRULINA.Ei i-a spus dr ca este voie, mie la farmacie mi-a spus un farmacist ca cica ar avea iod si nu iau. Pe net am cautat si am gasit pe unele site-uri ca e bine sa o folosestei chiar indicat si ca e comparata cu laptele matern iar pe altele ca este contraindicata. Chiar nu mai stim ce sa credem. Eu una foloseam inainte si as fi folosit si acum daca am avea voie.
Deci ce stiti despre utilizarea SPIRULINEI in timpul sarcinii????????/
Monica
26 sapt +
eli26 spune:
da IOANA cred ca am reusit pina la urma
multumesc mult pentru ajutor si pt urarile facute
si baiatul tau are niste ochi asa de frumosi,mai rar asa ochisori
nici nu are cine sa ami gateasca mancare romaneasca ca eu nu ma pricep(sa ami fie rusinica) si nici nu gasesc aici
mai ales ca acum e vara si as minca niste mici si cu ochii
Am incercat si eu sa fac cornulete,si prajiturica lui Ioana,dar nu mi-a iesi aproape nimic bun
pupici la toate
si sarcina usoara in continuare
Tina23+ POZE
microbu spune:
Tina, sunteti 2 frumoase
! Ai o minunatie de fetita si o burtica f draguta!
Sandra
21+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
ramomar spune:
Tina m-a dat gata scumpetea ta de fetitza. E foarte frumoasa, de altfel si mamica ei e frumoasa
. Sa-ti traisca si sa faci si bebe 2 la fel de frumos
!
23+ 
POZE
mai avem un pic...
microbu spune:
Uraaaaaaaaaaa, am si eu prima steluta !!!

Sandra
21+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
pufymic spune:
Tina ma bucur ca ai reusit! E tare dulce minunea ta mica!
Imi pare rau ca nu ti-a iesit prajitura...mai incearca(vezi ca in notepad-ul comun sunt multe retete bune)!Sau hai la Arad ca te servesc eu cu prajituri de te lingi pe bot
!
Microbu felicitari pentru steluta!
Monique_new eu habar n-am despre spirulina....dar poate stiu celelalte fete!Nasol cu edemele astea...
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
katia spune:
Felicitari pentru prima steluta Microbu!
Eli sunteti niste scumpe!!!!
Ralu, bine ca mi-ai spus de colaci ca asta e destinatia cand ies de la servici 
Fetelor mi-e somn de mor. De pe la 12 cand am mancat imi pica ochii in gura pur si simplu. Imi vine sa ma intind pe mocheta si sa dooooooorm
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
eli26 spune:
IOANA dupa ce nasc si face bebele vreo 5 luni,vin sigur in Romania sa botez bebele
sa stii ca eu iau invitatia ta in serios
si vin la tine sa pap prajituri
cred ca le faci asa de bune...
,numai sa ai si tu timp sa mai gatesti atunci

![]()
Am fugit sa pap repede o inghetzata ca nu mai pot de cald (sa ma ingras si mai tareTina23+ POZE
GETY spune:
Multumesc tuturor viitoarelor mamici care m-au felicitat cu ocazia zilei mele de nastere. Eu intru mai rar pe net, sotul meu lucreaza si dupa orele de servici (este inginer proiectant) si ocupa calculatorul mult timp.
Martha78, in legatura cu Rh-ul. Daca ai Rh negativ si sotul are tot Rh negativ, este bine sa si-l afle si el, n-ai nevoie de nici o analiza de supraveghere a anticorpilor anti Rh in timpul sarcinii. Daca tu ai Rh neg. si sotul pozitiv (ca in cazul meu) la o luna, o luna jumatate eu merg la Centrul de Transfuzii Sanguine din oras si duc sange la analiza. La prima sarcina este rar intalnit sa apara anticorpi, dar eu merg preventiv. Daca anticorpii ies "absenti", nu trebuie sa-ti faci vaccinul respectiv. Doar daca ies "prezenti", este un semnal de alarma si trebuie luata legatura cu doctorul curant.In schimb, neaparat in termen de 72 ore dupa sarcina sa ti-l faci, pentru ca la sarcinile urmatoare sa nu ai probleme. Copilul, de obicei, mosteneste Rh-ul tatalui si de asta sangele matern poate produce anticorpi impotriva celulelor fetale - pe care le considera straine. Sper ca-ti vor fi de folos ce ti-am scris eu aici. Va pup pe toate. Merg sa pregatesc ceva de mancare, sa pap cu sotul meu.
GETY spune:
In rest eu sunt bine, bebita mea se misca , dar o simt doar eu, astept cu emotii ecogrofia morfologico-fetala care o sa fie pe 15 iunie. Am sa incerc sa ma documentez cum sa pun niste poze cu mine ca sa le vedeti. Burtica s-a marit, chiar la ultima fotografie facuta m-am cam speriat si dupa 21 sapt. pe care le inchei joi, am 6 kg. in plus. Va pup pe toate. Pa!