Mamici de sept-oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

PUFYMIC ti-am trimis PM (bine inteles ca tot nu merge)

Tina23+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

microbu , multumesc de compliment, si tu esti "tare frumusica"
Eu m-am botezat balonas , pentru ca am 12kg in plus, dar daca tu zici ca sunt frumusica m-am linistit
fetelor, pufymic , are dreptate. nu trebuie sa ne mai facem griji degeaba cu dormitul. eu una dorm atat pe dreapta, cat si pe stanga. Mi-e dor sa dorm pe burtica, caci pe spate nu am dormit nici inainte si acum nici atat.
pupici la toate burticutzele!

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

am mai citit ce ati mai scris intre timp si revin si eu cu un msj!

vorbeati despre dormit. eu dorm si pe stanga si pe dreapta dar imi place tare sa dorm un pic pe burta. asa, nici pe burta nici pe o parte...intre... sper ca intelegeti. si dorm cu plapuma facuta sul in brate si intre picioare, cum v-am mai zis. si dorm binishor. pe spate nu dorm defel, dar mai stau cate 5 min ziua pe spate ca ma doare...

si apropos de dormit, nu stiu cum naiba am nimerit azi-noapte, ca m-am trezit cu o durere de umar stang de nu mai pot! o fi de la curent, o fi d la dormit...nu stiu. dar stiti cumva daca ma pot da cu ceva: fenilbutazona, diclofenac, finalgon...ca nu stiu cum o sa dorm la noapte. nu pot sa stau nici pe stanga nici pe dreapta, ca ma doare de moooooor!

sa va fac si eu un pic de pofta de papa, azi mama face mazare noua! cu muuuult marar! abia astept!
si inca ceva, am papat ieri la fest kurtos colacs! sau cum s-o scrie! e un fel de cozonac unguresc cred! e super bun! fetele din buc, merita sa dati o fuga pana la fest berii macar pt asta! e cam scumputz, dar e muuuult si bun!

lexi, ziceai ceva de un link cu hainutze!

raluca 25+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Tina sper sa mearga acum....daca nu, mai incercam!

Raluca kurtosz kolacs cred ca se numeste.... !Noi avem in fata la Selgros o coliba din aia unde se fac....cred ca il trimit pe Ovi pana acolo!
In legatura cu durerea ta....si eu am o durere crunta rau sub omoplatul drept si numai cand dorm nu ma doare, in rest tampesc de durere....dar rabd!Asa am avut si cu Alesio, fix de la 23 de sapt si fix in acelasi loc....un fel de nevralgie.
Nu ma fac cu nimic(creme) ci doar putin masaj seara cand are Ovi timp...

Lexi acum te stresam in grup: ne dai link-ul ala?

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, pufy, ala e! cica e colac secuiesc! tare bun e! bine ca ai de unde sa iei, ca altfel ma injurai! prin buc nu am vaz la tot pasul. o fi pe undeva dar eu n-am vazut. se gasesc in schimb la tot pasul la festivaluri. eu ieri m-am dus intinsa cu gandul la ei!

cat despre durere, la mine n-ajunge sub omaoplat asa cum zici tu. mai degraba urca spre ceafa! e posibil sa fie de la ventilator, desi nu-l tin indreptat spre mine, da' m-o fi prins cumva! offff, si te-a tinut pana la sfarsit la sarcina cu alesio? nasoooool!
parca tu mai ziceai de dureri de burtik cum am avut eu ieri. ca te opreai din mers de durere! mama-mama sper sa nu le duc asa pana la sfarsit, ca eu vreau sa merg si la munte peste 2 sapt!

raluca 25+
cu alexia-maria sau david-christian

album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Ralu sa-ti fie de bine Kurtos kolacs-u. haide la Bihor si poti sa papi in fiecare zi (la noi in Oradea sunt in vreo 3 locuri).
mai fetelor eu nu prea am pofta de dulce. Cand citesc ce de pofta de dulce aveti eu ma gandesc ca nu sunt "normala". Ieri mi-am facut supa de fasole verde. Nu am mai rezistat sa nu-mi cumpar cand am vazut ce frumoasa e in piatza. Dar, am mai papat si aproape un kg de capsuni si cateva nectarine
pupiciiiiii

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Raluca iti tin pumnii sa-ti treaca durerea!Cat despre cele de burta...sper sa treaca si ele!Daca nu trec mai bine vb cu medicul tau!

Ramomar asa eram eu la sarcina cu Alesio: nu aveam deloc pofta de dulce, doar de acru si sarat....acum s-au schimbat treburile!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Pufymic, eu ma bucur ca nu prea am pofta de dulce pentru ca daca as avea m-as face cat un balon, nu balonassi in al doilea rand pt ca as sta noaptea sa coc, dupa ce as pleca de la serviciu, ceea ce ar fi foarte nasol
pup la toata lumea!

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor,

Nici eu nu prea am pofta de dulce...dar si cand am...doar ciocolata imi trebuie. Patiti vreuna asa ceva? Fix ce nu prea e voie...dar ce sa fac? Sa stau sa rabd?

Lakioana 24+ si bebe mic

Mergi la inceput

Tina hai sa-ti vedem pozele!!!!

Ramomar eu am pus cam 25(!!!!) de kg cu Alesio si n-am mancat dulce....acum presimt ca nu voi pune asa mult pe mine, cu toate ca mananc dulce zilnic....asa ca balon ori ba sanatoase sa fim cu pitici cu tot!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput