Mamici de sept-oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

aa... vreau sa vad si eu site'ul ala cu hainute pentru copii...va rog cine poate sa imi trimita si mie link'ul. Sarut'mana

21+

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

buna ziua burticoase !
am intrat in mare viteza ( ca-s intre doua examene ) sa va spun ca o sa mai am o FETITA !!!
Alexxia

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 19+ si Ruty 4,10 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Alexxia felicitari pentru . Sa fie sanatoasa si tie o sarcina usoara in continuare...

21+

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77164" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!!!!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Salut burtici
Multumim de bun venit tuturor si la multi ani sarbatoritelor- mai bine mai tarziu decat niciodata.
Dar vorbiti maica nu gluma, ca nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris de ieri , bravo voua - aveti limbarita vorba mamei.
Assssaaaaaaa si daca tot v-am prins si mi-am adus aminte ma gandeam ca poate stiti, va rog, si-mi dati un sfat/link/idee pe unde gasesc si eu tipar/model de salopeta pt luni mai inaintate (6-9) caci la Canada nu am gasit decat de bluze si pantaloni (fustele si rochiile nu-mi plac de fel) iar mie mi-a picat pe salopeta, de vara bineinteles. Caci tre sa amortizez masina aia de cusut, pantalonasii facuti (si de facut) pentru bebita nu ajung - si daca tot am luat- si fac si practica poate iese si ceva mai de doamne ajuta pentru burtica mea. Pe aici hainele frumoase sunt scumpe de mama mama, oricum cele de gravi nu ma atrag deloc dar tre sa le cumpar.
Am o burtica tare frumoasa si i-ar sta bine intr-o o salopetica.
si ma mai indeletnciesc cu andrelele, adica intentia este sa fac o bluzita/plovarel pentru bebita (6 luni) dar tot fac si desfac -nu -mi iese ce vreau.
Sper sa nu treaca vara si sa raman tot la stadiul asta, asadar cine are sfaturi si iedi practice (ca pentru un vesnic incepator) nu ma supar caci stiti vorba "buna intentia proasta directie " eu-s aia. M-am uitat si pe revistele de aici dar se prinde de mine ca apa de gasca offff.
Sunt vrednicuta eu, asa-i? Deh sa-mi dau si eu de munca mai ales ca e o sarcina de care ma bucur f mult - adica ne bucuram caci suntem 2.
Multam fain si sa auzim de bine
Pupa la toata lumea Adina si bebita

Mergi la inceput