Mamici de sept-oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Tasia, imi pare rau ca nu ai gasit mare lucru la KIDEX. Eu in we sunt la constanta deci nu am nici o sansa sa ajung.....macar n-o sa-mi para foarte rau :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

CATA si TANIMA LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

Sa aveti parte de o nastere usoare si bebei sanatosi. Succese in tot ce faceti!
PUPICI

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eu de ieri mi-am zis sa nu uit cumva ca maine suntem in 31(adica azi) si avem 2 sarbatorite...si am uitat!

LA MULTI ANI!!!!! Tanima si Cata
Sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare, nasteri si mai usoare bebici sanatosi si o viata fericita!

Miha ma bucur ca sunteti bine!Imediat trec si caruciorul albastru la voi!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sz. spune:

Floricika, eu iau Materna de vreo luna, dar nu m-am ingrasat prea tare. Nici de la ele, nici de la atata stat in pat. Slava Domnului! Am luat 7 kg, nu sunt sigura daca e bine sau rau, dar eu compar sarcina asta cu cea trecuta cand am luat 8 kg in 2 luni... Acum am 6 luni si doar 7 kg in plus, ceea ce pt mine e bine. Da' cu siguranta Materna nu m-a umflat.

Pufymic, incep sa ma indoiesc ca o sa ajung vreodata sa primesc steluta aia... Mie imi place sa citesc ce scrieti voi, ma simt conectata la lumea din exterior. Din paturile mele nu percep prea multe din afara... Si nici nu mai gatesc, nici nu mai calc, nu mai fac nimic... Ce sa va povestesc eu voua?! Da' o sa ma straduiesc! :-)
Ti-am citit povestea nasterii lui Alesio si m-a impresionat foarte mult. Si tu ai avut probleme cu sarcina, dar astea se uita asa de repede cand iti vezi bebelusul... nu?
Oricum, sunt fericita ca existati.
Sz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, nu stiu ce se intampla cu mine, dar in ultimele zile am impresia ca nu mai reusesc sa ma calmez. Sunt foarte stresata, cam tip la toata lumea si nu mai suport greselile. La serviciu coodonez o echipa de 6 agenti de vanzari. Am impresia ca lenevesc toata ziua si nu fac treaba, iar cand o fac o fac prost. Ma enervez si ii cert, lucruri pe care nu le faceam pana acum. Nu stiu, simt ca am ajuns la capatul puterilor...

Voua vi se intampla sa fiti asa stresate? Mi-e teama ca stresul asta va afecta bebelina, incerc sa ma abtin, dar nu pot. Nu suport mediocritatea si am un chef de cearta cu toata lumea. Motive de stres exista slava Domnului, dar inainte reuseam sa ma controlez. Ma gandesc serios cum voi rezista pana la final si daca dupa ce voi naste voi mai fi in stare de ceva.

In alta ordine de idei, sa va spun o faza haioasa: m-am dus sa ma epilez. Normal, am facut si inghinal. Cum nu ma mai facusem la tipa la care am fost acum, am vrut sa verific la final cum a iesit inghinalul. Fetelor, degeaba m-am chinuit, nu vedeam nimic de burta!!!!! Va dati seama cum aratam, incercand sa-mi dau burta la o parte ca sa ma verific la slip. in final a trebuit sa jung acasa si sa ma uit in oglinda, alta metoda n-am gasit...radeam de una singura prin casa.

Va pup si sper ca voi nu aveti aceleasi probleme cu stresul ca mine. Biata mea micutza, ce trebuie sa mai indure de la maica-sa...

Roxana, +27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Tasia, spune-mi te rog mai multe despre Kidex. Ca vroiam sa merg si eu, dar daca nu gasesc multe lucrusoare mai bine ma las pagubasa cu programul meu super incarcat.

Se gasesc hainutze de bebe, ustensile, mobila (asta ma intereseaza in mod special). Caditze, biberoane, chestii din astea? Ce anume mai exact exista?

Multam mult!

Roxana +27sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Tanima si Cata LA MULTI ANI !!! Sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini si nasteri usoare!
Roxana uite ce am gasit eu:
Putin stres face bine fătului, potrivit unui studiu
Putin stres în timpul sarcinii face bine fătului, fără a-l pune în pericol si oferindu-i instrumente chimice si psihologice pentru a se dezvolta mai bine si mai repede, informează site-ul Ansalatina. Potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health din Baltimore, Statele Unite, pe un esantion de 137 de femei însărcinate între a 24-a si a 32-a săptămână, putin stres ajută o persoană să reactioneze mai eficient, tinând cont că factorul de stres nu trebuie să fie prea mare. Potrivit studiului, ale cărui rezultate au fost publicate în ultimul număr al revistei stiintifice Child Development, copiii mamelor care, în acea perioadă, au fost mai stresate, dar în limite moderate, sunt mai dezvoltati decât ceilalti copii la vârsta de doi ani.
Mare ciudatenie! Chir imi spunea o prietena ca ea s-a stresat la serviciu in timpul sarcinii, a muncit foarte mult pana a nascut, si fiica-sa e peste medie, la varsta ei, nu-i deloc mofturoasa, deloc bolnavicioasa...

Eloise 20 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Tanima!

La multi ani Cata!

Multumesc fetelor pentru urari, sper sa ma pun pe picioare cat mai repede!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Roxana, si eu ma simt oarecum mai deosebit. Adica realizez ca ma enerveaza anumite lucruri si ma obosesc mai mult decat inainte dar nu explodez, adica nu e un sentiment atat de puternic incat sa ma cert :)Asta referitor la servici ca in afara serviciului ma enervam si ma certam cu toata lumea care ma deranja :)
Misto cu epilatul :) Eu nu m-am dus niciodata la salon, ma fac acasa cu lama peste tot. Am mare noroc ca parul de pe picioare nu se vede nici la o luna dupa ce ma epilez, adica ma rad. Eu radeam de tati ca a fcut burta si nu sa si-o mai vada in scurt timp....da la mine nu m-am gandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara fetelor....am reusit in sfarsit sa ne asezam lucrurile cat de cat in casa...nu sunt puse prea stralucit dar e ok. Eu inca nu m-am obisnuit in noul apartament, dar sper sa o fac cat mai repede...noroc ca acum am net ca zilele trecute am unblat numai cu sotu...nu am vrut sa stau singura in casa
Ignatica merci sa ai intrebat de mine

Fetelor si eu am o pofta de ardei umpluti..sper sa fac cat mai curand...si mai ales ardei copti in otet cu usturoi.Dar mai intai tre sa astept sa montam aragazul

Tanima, Cata LA MULTI ANI si sa aveti parte de multa FERICIRE, SANATATE si tot ce va doriti ( mai ales bebei frumosi si sanatosi )

In rest eu sunt bine...cam slabita in ultimele zile, dar cred ca este de la oboseala acumulata.
Bebe misca in continuu si saptamana care vine mergem la spital..abia astept

Pupici si merg sa mai termin de asezat cateva haine in dulap ca tare m-am saturat

19+

poze
Vine barza

Mergi la inceput