Mamici de sept-oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Am fost azi la KIDEX, am zis ca tot stau acasa degeaba, iar in weekend ma gandeam ca e prea multa lume pe acolo. Sincer, ma steptam la mai mult. Erau expuse doar in pavilioane in 2 si 7 (asta e minuscul) in care sincer... nu am vazut mare lucru. Am dat bani la parcare si la intrare cam degeaba, am vazut ce stiam, ce vazusem pe net deja. Nu va spun sa nu va duceti cele care aveati de gand dar... sa nu va asteptati la mare lucru ca mine si dupa aceea sa plecati dezamagite. Ma gandeam ca poate in weekend cand nu vroiam eu sa ma duc, vor fi mai multi expozanti, zic poate, ca nu se stie

pupici

22 + cu

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

imi spuneti si mie va rog care-i site-ul asta asa de minunat cu hainute?
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani cu multa sanatate si fericire pentru tanima si Cata_adr!
Ralukutza, succes azi la dr!

24+
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna fetelor!

Azi nu stiu ce a fost cu mine, m-am trezit la 13 .
Mini_me, felicitari pt !
Credo, bine ai venit si sarcina usoara!

Sandra 21+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by liris

imi spuneti si mie va rog care-i site-ul asta asa de minunat cu hainute?
merci!

Vezi ca gasesti mailul cu linkul in mailul nostru comun, are ca titlu doar FWD ca am uitat sa explic ce contine acel mesaj

Fetelor, de Nokia mai stie cineva ceva? Ma tot gandesc la ea, n-a mai scris demult pe forum, sper ca e bine...

24+
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mcrmiki, felicitari pt baietel!
Imi pare rau ca n-ai rezolvat problema cu infectia urinara, sa stii ca si eu inca o mai am si din cand in cand am si usturimile alea de care nu mai ma scap ; eu am luat rovamicina, dar degeaba ca n-a trecut..tu cu ce ai facut tratament?
Tanima si Cata_adr La multi ani, sa aveti multe bucurii si impliniri!

26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Martha eu am luat pt. inf. urinara Amoksiclav si mai un antibiotic, dar nu mai stiu cum se numeste. Eu nu simt deloc infectia urinara, doar ca imi iese la analize. Eu din cate stiu rovamicina este pentru toxoplasmoza. Sau ma insel? Noi asteptam din tot sufletul o fetita, dar sigur vom iubi la fel de mult bebele chiar daca este baietel, pana la urma cel mai mult conteaza sa fie sanatos, si asta am simtit-o pe pielea noastra.
Pupici.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mcrmiki, asa stiam si eu, dar daca dr mi-a zis sa iau, m-am conformat desi ma gandeam ca n-o sa ma ajute; bine macar ca tu n-ai nici un simptom si nu te deranjeaza in nici un fel, ca e extrem de neplacut

26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

pe toate.

In primul rand trebuie sa va multumesc pentru urari. In al doilea rand trebuie sa va spun ca nu am mai scris demult, pt. ca am avut o perioada super incarcata: si sesiune si serviciu si medical.

Noi suntem bine, bebe creste, misca si e totul ok. Am avut si ceva emotii: durere puternica in partea dreapta de am crezut ca e apendicita, am avut si ceva probleme cu bila din cauza oboselii si a mancarii.
La eco de 20 sapt. am fost miercurea trecuta, micutzul meu e in grafic, insa eu ar trebui sa fiu mai calma, caci am valorile IR-urilor cam mari...In rest e totul ok, sper sa ramana asa.

Eu v-am citit zilnic, caci de intrat pot intra pe forum, dar nu am timp sa scriu.
Si eu am probleme cu somnul, nu mai pot dormi pe burtica si nici pe spate, iar pe o parte sau alta amortesc:( M-a durut si spatele.

Deasemenea si eu am fost stresata din cauza burticii prea mici si a Kg-lor putine, insa m-am linistit cand am citit ce ati scris voi.

Cat despre intalnire...v-am vazut pozele, sunteti super toate si sper ca la urmatoarea sa pot veni si eu.
Ideea este ca eu am o vara plina, deoarece in iulie am si licenta de dat, mai am si ceva restante...offfffff....greu.

Important este ca noi sa fim sanatosi si le vom rezolva pe toate.

Sa stiti ca ma gandesc la voi, ca citesc si va urmaresc fiecare miscare (chair daca scriu rar)
Va doresc multa sanatate voua si bebilor!!!

si la toate!!!

Cata + puiutul din burtik :)
21+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Am vazut si eu pozicile cu hainute pentru bb. Sunt tare dragute si nu mi se par deloc scumpe. Cred ca o sa comand si eu ceva.
Lexi, cand te hotarasti sa faci o comanda zi-mi si mie ca poate comandam impreuna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput