Mamici de sept-oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

M-ai omorat, PUFY! Nu m-ati socat in sensul ca sunteti urate! Doamne-fereste! pur si simplu imaginatia mea nu avea nimik de-a face cu realitatea.

LAKIOANA, da, rujeola este cea mai periculoasa, asa ca ai grija, mare grija!

24+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ignatica, la fel si sanii mei au ramas in urma fata de burtica, chiar arat caraghios
Pufy, eu ma simt mai bine, insa cand stau in pat mi se mai intampla sa-mi gasesc cu greu o pozitie, iar cand ma intorc de pe o parte pe alta ma simt atat de greuuu, mai incolo ce ma fac, daca de pe acum e asa?

26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
Lakioana, asa cum ti-au zis si fetele, fugi cat mai repede dintre virusati, ia-ti concediu medical.
Ioana, mare gospodina esti, esti o mamica perfecta pt puiutii tai!
Ramomar, nu vii si pe la mine la calcat?Ca io nu supafr operatiunea asta
Sz, binbe ai venit, sarcina usoara si sa ne vedem cu puiutii in baret in septembrie-octombrie!
Ileana, imi pare tare rau ca stai prost cu tensiunea, sa speram ca tratamentul asta va fi mai bun si vei scapa de griji!
Mephala, insanatosite grabnica!
Acai 24, ziceai ca ai fost si tu la mare? Poate ne-am vazut pe acolo. Apropo, eu am vazut foarte multe burtici la mare, chiar m-am mirat cat de multe eram
Pupici pe burtici

Floricika 25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Floricika am mai zis ca nu-s nu stiu ce mare gospodina...imi place doar sa fac prajituri....cat despre calcat: Ramomar hai si la mineeeeeeeeee!

Martha asa greoaie ma simt si eu....atarn deja...adica burta!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, pai inseamna ca ne completam, ca mie imi place sa gatesc dar nu prea imi place sa fac praji. Ieri am facut varza calita, care s-a papat deja, azi fac ardei umpluti, mai vreau sa fac ciorbita de rosii, si pt we am programat peste la cuptor in folie de aluminiu cu legume proaspete

Floricika 25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Floricika da' vad ca ne potrivim bine de tot...pe langa ca ne completam cu papicile mai suntem si amandoua contra calcat!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare!

Eu tocmai am mancat de pranz si m-am umflat si chiar ma miram ca nu poftesc nimic din ce scrieti voi aici......dar sa nu recitesc postarile pe la 4 ca o sa mooor :)

In we plecam la o nunta la constanta....abia astept sa ma distrez:

Despre spirulina chiar nu stiu ce sa zic fetelor....dar voi de ce tineti neaparat sa luati spirulina?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Mda, Katia, nici eu nu stiu nimic, si la fel ma intrebam de ce vor fetele sa ia...
Fetelor care dintre voi ia Materna? V-ati ingrasat de la ea? Eu trebuia sa iau din saptamana 24 si nici acum nu am inceput, ma tot gandesc sa nu ma umflu

Floricika 25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna burtici.
Ma bucur ca v-au placut hainutele. Pufy, am inteles ca se pot comanda si prin internet hainutele, dar vezi ca preturile de pe site sunt preturi de en-gros. Pentru en-detail trebuie sa mai adaugi 15% la pretul afisat. Oricum nu mi se par preturi exagerate la cat de dragute sunt hainutele, asa ca ceva tot o sa comand de-acolo.
De simtit ma simt super in forma azi, nu stiu ce s-a putut intampla ieri...
Sunteti tari fetelor ca aveti burtica mare si in rest totul e mic...la mine e invers...Am facut niste sani cat niste ugere in schimb burtica...a ramas in urma rau de tot.
Aoleu, fetelor, ce pofta de dulce mi-ati facut. Merg sa-mi iau ceva buuun (da' inca nu stiu ce )

24+
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor! Vad ca sunteti bine, mai avem putin si ne va fi tot mai greu, dar trece si asta.
Noi am fost ieri la dr. si bebele este bine, l-am vazut la eco si il simt si in burta ca este mult mai activ. Dr. ne-a spus ca in timpul eco-ului bebele statea cu o mana sub cap, cam smecher inca din burta. Mai am o problema cu infectia urinara care nu imi mai trece, cu toate ca am luat pana acum de 2 ori antibiotic. Oricum, am schimbat si medicul si sunt multumita de acesta, doar ca daca nasc mai repede el este in concediu, dar sper sa-l prind pe el la nastere. In rest totul este ok, asteptam sa treaca zilele, sa apara bebele.
Pufymic te rog sa treci si la noi un carucior albastru, se pare ca sigur este baietel , fara nume momentan pt. ca nu suntem inca hotarati.
Va doresc sarcini usoare, aveti grija la mancare, sa nu va ingrasati prea mult, si un sfat pe care ar trebui sa-l urmati toate: MULTA, MULTA ODIHNA, pt. ca apoi nu stiu cand veti mai avea timp.
Pipici.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput