Mamici de sept-oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ionica, noi suntem pe invers, el ar vrea sa facem dar din pacate trebuie sa ne mai abtinem, macar cat se poate
Mini me, felicitari pentru fetita!
Mephala insanatosire grabnica!
Gety la mine nu e prima sarcina, ci e a 4-a si dupa sarcini oprite in evolutie, o sarcina ectopica samd nu e asa usor. Sotul bineinteles ca e rh pozitiv ca altfel nu mai faceam dozarile
Iata aici niste articole despre rh:
http://www.eva.ro/sanatate/articol181.html
http://www.e-sana.ro/index.php?a=270&p=2

26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen imi pare tare rau ca esti bolnava! si sa iti treaca repede!!!

Tina pai faceti cateva ore bune cu masina de la Buc la Arad......dar merita ca va astept cu prajituri!Si veniti in tara cu pitici cu tot banuiesc, nu?

Lakioana pai ca sa te linistesti(sau nu..) trebuie sa-ti faci anticorpii pentru bolile respective sa vezi dc ai facut boala(atunci e ok) sau nu....iar in ultimul caz ia-ti concediu medical si stai acasa departe de "virusati"!De fapt eu mi-as lua direct concediu il locul tau....

Martha tu nu ne-ai mai zis cum te simti!!!!

Eu tot cu durerea aia infernala de spate sunt ca aseara imi venea sa plang din cauza ei....in rest azi am in plan sa fac (impreuna cu sotul)cartofi frantuzesti...ieri am facut mancare de fasole verde...si e gata mancata deja!
Iarasi ma gazeaza fiu-meu....ma duc sa-l schimb(nu cu altul....numai scutecul)!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! Io vin de la cardiologie, ca tensiunea mea iar a luat-o razna, de dimineata aveam 18 cu 9. Am facut EKG, totul e in regula, nimic nu denota vreo afectiune anterioara sarciniii, de unde medicul a tras concluzia ca mi se trage problema cu hipertensiunea clar de la sarcina... Mi-a schimbat jumatate de tratament si peste 2 saptamani merg din nou la control. In rest nimic, tare ma da peste cap problema asta...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Ileana imi pare rau ca iti face atatea probleme tensiunea....sper ca macar dupa nastere sa isi revina la normal...!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Mini_me foarte frumos Omanul, felicitari pentru fetita.
Mephala30 imi pare rau ca esti bolnavioara. Pentru gat poti incerca si cartofi fierti taiati rondele si pusi intr-un prospop pe care sa il asezi in jurul gatului cat sunt cartofii fierbinti - atat cat poti suporta pe piele.
Credo bine ai venit in gasca noastra.
Inni, mexxa, Georox voi ce mai faceti?

Ionica mie mi se pare ca sanii mei au ramas in urma in comparatie cu burtica si ca arat ciudat rau. Dar ai fost super tare cu mutatul fundului la sani.

Ignatica

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sz. spune:

Pufymic, multumesc tare mult ca m-ai adaugat in listuta, m-am simtit asa mandra :-) si iti multumesc si pentru urari!
Si tie, Microbu, merci mult de urari si felicitari pentru steluta!
Poate ca ar fi bine sa va spun cate ceva despre mine fiindca voi deja va cunoasteti bine :-)
Eu sunt la a treia sarcina in 7 ani de casnicie: prima, acum aproape 6 ani, s-a soldat cu un avort din cauza de toxoplasma IgM pozitiv (desi ulterior am aflat ca se putea trata) a doua - acum un an - am pierdut-o la 24 sapt. fiindca mi s-a deschis colul, s-au fisurat membranele si nu s-a mai putut face nimic, iar acum am 26 sapt. si asteptam o fetita sanatoasa si miscacioasa, dar tot cu un col deschis - cu cerclaj, evident - de aceea huzurim in pat cat e ziua de lunga. Mai schimbam paturile, e adevarat... ca sa nu ne plictisim.

Sunt super optimista de data asta, rareori ma mai apuca paranoia, dar am o singura problema legata de nastere, si anume refuz ideea de a naste natural. Pentru mine, nastere pe cale naturala a insemnat ceea ce mi s-a intamplat anul trecut - si n-am avut bebelusu' :-(. Pentru o nastere normala trebuie sa fii echilibrata, iar eu deocamdata, in sensul asta, nu sunt - ce sa mai! Pe de alta parte, evident ca imi caut argumente pentru cezariana si am discutat cu o doctorita ginecolog, off the record, care mi-a spus ca, de taiat se taie in ambele cazuri, dpdv estetic e de preferat o taietura pe burtica,iar pentru bebe nu este absolut nici un pericol... ceea ce ar trebui sa ne intereseze cel mai tare. Si m-a intrebat de ce cred eu ca toate doctoritele ginecolog isi fac cezariana? M-a pus pe ganduri, recunosc... Daca ma razgandesc in privinta asta, va anunt :-)

In rest, ce sa va mai zic? Noi am aflat ca avem o fetita cand am facut amniocenteza... din cauza de risc crescut de trisomie 18, triplu test facut la Sanador, da' procesat de Genetic Lab. Chiar asa, voi ce stiti de Genetic Lab? In ultimul timp, eu n-am aflat lucruri foarte magulitoare la adresa lor...

Sper ca in curand sa primesc si eu o steluta :-), imi pare foarte bine ca sunt cu voi si mai am cu cine sa schimb o vorba cu cineva care e pe aceeasi lungime de unda, va doresc tuturor bebelusi sanatosi si nasteri usoare si netraumatizante!

Pupici, Sz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

PUFYMIC, pey nu stiu cum sa-ti zic, ca n-am atata imaginatie sa intru in detalii, dar sentimentul cand v-am vazut a fost de mirare.

ELI,

LAKIOANA, eu lucrez tot in invatamant, si pentru ca la noi la scoala s-a declarat epidemie de varicela, iar dr. de la scoala mi-a spus ca se apropie si cea de oreion, iar eu nu le-am facut, am intrat in concediu medical, dat chiar la recomandarea dr. ginecolog. Nu mai poti face acum anticorpii, adica sa vezi daca ai facut sau nu, din cauza sarcinii. Dr. mea mi-a spus ca la varsta asta a sarcinii nu mai afecteaza bebe, dar duce la avort spontan, ceea ce nu e bine oricum. Mai bine suna dr. si vezi ce-ti spune, dar probabil va tipa in telefon ca a mea, care imi spunea :"acum iesi de-acolo, acum, nu mai stai niciun minut!".

24+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Ignatica si eu ma vad ciudata rau in oglinda ca am un burtooooooooooi.......iar restul sunt asa mici comparativ cu el!

Sz. Imi pare rau ca ai avut atatea experiente nefericite!Sa fie cu noroc de data asta si sa aveti o bebelina sanatoasa si scumpica!
Iar pentru stelute....mai ai ceva de muncit ca esti abia la inceput.......asa ca pune-te pe treaba si posteaza!

Gripo adica ai fost shocata cand ne-ai vazut cum aratam de fapt?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Gripo, multumesc mult pentru sfat ...asa m-am gandit si eu...chiar azi avem programare la medicul ginecolog si...bineinteles ca o sa-i povestesc toata tarasenia. Sper ca va reactiona ca al tau. Din pacate, rubeola chiar nu am facut cand eram copil si am auzit ca asta e chiar periculoasa in sarcina!!!
Sper din tot sufletul sa fie bine...pentru ca dupa cate probleme am avut cu varsaturile prin spitale...numai asta mi-ar mai trebui!!!

Va pup pe toate

Lakioana 24+ si bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hello la toata lumea
eu azi am chiulit de la serviciu , am zis ca o sa dorm pana la ora 12, dar la 8,30 am fost up, asa ca pana acum am calcat, iar in timp ce calcam ma gandeam oare ce mai povestesc fete mele...
credo bine ai venenit in gasca noastra! Sarcina si nastere usoara si un bebe sanatos
monique-new eu chiar nu stiu ce sa-ti zic legat de Spirulina...dar vad ca ti-au raspuns cateva fete
pufymic buna metoda ai tu de rasfatat sotul, daca altceva nu merge
ionica succes azi la cap.; esti o scumpa
mini-mi sa va traiasca fetita. Ce frumos e Omanul, deja visez la un concediu.....hehehe
Carmen insanatosire grabnica!
Merg sa termin de calcat...va pupic!

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput