Nou stil de viatza (105)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by miag

Crystina, multa sanatate pentru Lilly si tie multa putere...sper sa fie bine cat mai curand...mi-e si frica sa ma gandesc ce este in sufletul tau...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by crystina

Buna fetelor!

Sorry pentru off-topicul care urmeaza, in special fetelor care nu au copii Am fost tare suparati zilele astea..Lilly a avut febra toata saptamana trecuta, am crezut ca se va face bine..sambata seara a facut 40 si in miezul noptii a inceput sa halucineze, vedea ceva (despre care am aflat abia dimineatza cand era lucida ca era un paianjen mare)..il vedea oriunde, pe ea, sub patura, in pat. Tzipa infiorator..deja incepusem sa cred ca chiar vede ceva. Duminica am ajuns la urgente..am facut analize (urina, oxigen, calciu..)..au iesit bine.Cica nu are mai mult decat o raceala insa organismul ei reactioneaza intr-un mod extrem la febra. Suntem mai bine acum, tot face febra insa ni s-a dat doza dubla de medicament insa are atacuri de panica, am luat-o de la zero cu paianjenii, furnicile si gandaceii. Speram sa fie bine..voi sta acasa cu ea pana cand va intra totul in normal.

MUlta sanatate la toata lumea si mult spor la slabit!

P.S. Delia, te rog sa nu ma dai disparuta!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Doamne Crystina, cred ca te-ai speriat ingrozitor! Mi se pare mie sau Lili e mai sensibila, raceste destul de des?! Multa sanatate puiutei, sa-si revina cat mai repede!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara fetelor. Eu merit un la raport, dar nu spun cit am, ca nu ma motiveaza eticheta de . Merg simbata la aerobic si apoi la impachetare - la burta se vede clar diferenta, dar cintarul meu e tare neprietenos. Voi face eforturi sa revin pe calea cea dreapta.

Va pup, si spor la slabit!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

va pup
eu am stagnat la 53 kg.
nu mi-am dat silinta sa mai dau jos dar tot parca mai trebuie.am mai mancat si dulciuri si am mai baut sucuri ...........si pizza si multe altele dar din fericire cantarul tine cu mine si tot 53 arata..multe bice imi trebuie.dar de azi m-am pus iar pe treaba.azi am mers mult pe jos si am avut grija la ce am mancat.
sper ca sunteti bine.
multa sanatate
va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Dau si eu raportul:59,5kg...

Crystina, sper ca puiuta e bine...Doamne, ce sperietura cred ca ai tras!

Eu m-am imbolnavit, am tras un curent naspa si acum am frisoane si dureri de cap . Sper sa-mi revin fara medicamente prea multe.

Va pe toate si spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Multa, multa sanatate puilor !!!

Eu intru pe scurt ca tre` sa raportez o abatere: cu lacrimi in ochi, aseara, am papat o bucatica de 3cm de linzer de la fi`mea. Simteam ca lesin daca nu pap. Dupa aia imi venea sa ma arunc pe geam ... dar dimineata cantarul a aratat 67,900 kg.
Meniul meu pe azi: dimineata beau un ceai verde cu spirulina, cafea nu mai pot; pranz: o felie sunculita, o rosie, un ardei, ou nu mai pot; cina: o rosie + 1 mar. Si merg la o zi de nastere la o prietena de-a fie`mi si sper sa ma pot abtine.

O zi frumoasa tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza! Vad ca bantuie un val de boala pe subiectul nostru.

Sigrid, Iustin e sanatos acum, i-a trecut febra de cateva zile bune.
Partea naspa e ca m-am inbolnavit eu, am rosu in gat, cu puroi si frisoane, fara febra. Azi e a treia zi, iau tantum verde, mananc lamai cu miere, dar vad ca nu ma lasa asa usor.
Pupici

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Crystina, e groaznic ce spui tu acolo. Am avut si eu noaptea de duminica spre luni ceva asemanator cu Alina, doar ca ea nu avea febra. Si nici nu mi-a spus ce a vazut, doar ca urla sau scheuna, dupa caz, si adormea apoi, iar se trezea si se agita, urla, jelea incetisor etc. Am crezut si eu ca innebunesc... Se pare ca are conjunctivita si o viroza respiratorie banala. Nu stiu ce sa mai zic... Azi noapte a dormit f bine si linistita.

Si eu sunt bolnava, dar par a fi mai bine acum. In afara de faptul ca tusesc oribil.

Mephala, te-a vazut vreun doctor? Ca daca ai puroi, chiar si fara febra, ar trebui sa iei un antibiotic permis in sarcina.

Daria, ia-o mai usor cu slabitul, ca nu e bine ce faci!

Sabina, eu cred ca vei slabi (impropriu spus, ca tu ai nevoie acum sa elimini apa, cred) bine daca bei 3l de apa pe zi si mananci multe fructe.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carolinah, nu, n-am fost la medic, caci refuz sa iau antibiotic. Oi fi inconstienta....

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Imi pare rau sa aud ca atitea fete sunt bolnave si atitia puiuti...cit despre ce a povestit Crystina, m-a luat cu frisoane si pe mine...sper ca puiuta e mai bine acum!

Eu dimineata nu am avut timp sa ma duc la sala, asa ca am fost doar la sauna si piscina - din pacate se pare ca nici saptamina asta nu pot ajunge la sala, asa cum s-a intimplat si saptamina trecuta, dar poate ma mobilizez vineri inainte sa plec la aeroport si ma duc macar la 1/2 ora de aerobic.

O zi buna sa avem!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput