Schimbarea locului de munca

Schimbarea locului de munca | Autor: ixxi

Link direct la acest mesaj

Am fost in CIC, am revenit la vechiul loc de munca unde in aceeasi zi mi/am dat demisia si m/am angajat la noul job.
am inteles ca in termen de 5 zile trebuie sa anunt ca mi/am inceput serviciul.
dosarul pt stimulent ce trebuie sa contina?
Si acum marea intrebare......cei de la noul jot trebuie si ei la randul lor sa depuna ceva undeva.....(fiind noua nu prea stiu cu cine sa vb si sa nu cumva sa/i "deranjez")

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

eu mi-am depus dosarul pentru stimulent si am anuntat ca am revenit la munca dupa 1 luna jumate ca ba am fost bolnava ba n-am avut cum sa ajung; intre timp a venit si indemnizatia care nu mi se mai cuvenea si n-am mai primit-o de la posta am refuzat; pentru dosarul de stimulent trebuie sa iti dea o adeverintza de la noul loc de munca ca realizezi venituri de la data de .....; la fel si pentru a anuntat ca renunti la cic; in plus pentru stimulent am mai depus copie CI, certificat nastere, livret familie; anexa 1 ; adeverinta de la vechiul loc de munca ca am realizat cele 10 luni (in cazul meu) inainte de nastere stagiu de cotizare; nu mi s-a cerut anexa 4 cum am mai auzit; cred ca atat dar oricum poti suna sa intrebi exact eu asa am facut; gasesti adresele pe site la directie la contact

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soriceel spune:

unde se depune dosarul pt stimulent?la primarie sau la dir de munca?la cate zile de la noua angajare vin banii?se poate depune dosarul ianinte de a incheia conturile cu <vechii> si de a lucra efectiv cu <noii>?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

da se poate ; tu faci cerere sa iesi cand doresti din cic; dar cred ca trebuie sa te reintorci la munca la vechiul loc de munca pentru perioada respectiva; eu am depus la directia de protectie sociala care tine de consiliul primariei sectorului 2; in cazul meu la Masina de paine unde am depus si actele pentru cic in 2006; banii am inteles ca vin cu intarziere poate chiar 2 luni daca nu si mai mult de la data depunerii dosarului de stimulent.

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput