ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )
Raspunsuri - Pagina 8
dianaiulie2009 spune:
Prezenta la raport !!!!
De buna-dimineatza am fost la spital cu Paula , am dus scaun pentru coprocultura si dr. i-a descoperit o micoza foarte urata in guritza care , probabil , ii intretinea diareea . I-a recoltat proba si de la micoza , acum trebuie sa asteptam pana miercuri sa vedem rezultatele .
Am inceput adnministrarea de ercefuryl de ieri dupa-masa si azi-noapte a facut deja scaunul legat . Sper sa-si revina cat mai rpd ca eu deja simt ca nu mai rezist ,, d-apoi ea saracutza ....
As vrea sa-mi spuneti unde gasesc carnitza de vitel proaspata !!!
Va pupi ....
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
IOANA CU CE FIRMA TI-AI PUS GEAMURILE TERMOPAN LA BALCON ????
Restul fetelor care aveti termopan astept impresii , pareri despre cum se comporta ...
Multumiri ...
albumele noastre
silvana_salajan spune:
Buna fetelor! Ce mai e nou prin Zalau?Adriana, sigur ca ne stim, doar era sa devenim rude! (ca doar ai fost prima prietena a varului meu Calin - iti aduci aminte?)Sper ca fetita ta sa-si revina curand, si eu am trecut cu Andrei prin asta pe la 11 luni si stiu cum e. Pentru condicuta, iata datele noastre: Otilia 25.12.1973Andrei 7.09.2001Va pup, si mai vorbim.
claudiasabou spune:
Buna,intru si eu sa semnez condica.
Noi ieri am avut musafiri,a venit cumnata-mea cu familia si cu socrii.Acu de dimineata a plecat si catifeaua din acest motiv nu am putut intra mai devreme.
Adriana multa sanatate printesei tale.

la toate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
ADRIANA-2 geamuri le-am pus cu cei de la Ceramica(printre care si cel de la balcon) si altele 2 cu cei din blocul Dalia( nu-mi vine acum in minte numele)
Dar mai bine mergeti pe la toti, daca aveti timp, ca depinde care au promotzii si reduceri acum
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
Otilia cu parere de rau iti spun ca nu-mi mai amintesc de varul tau calin , da mai multe detalii : numele de familie,la ce liceu a fost , mai mare sau mic decat mine !!! Sorry !!!
Ioana pe noi ne intereseaza cum se comporta geamurile ca atare . Ca am auzit multe povesti cum ca ar transpira , sau ca nu tin bine , etc. de asta va ceream parerea , ca acum pentru 1-2 milioane cat o fi reducerea nu merita sa ma chinui , intelegi ???
de ex. am auzit ca nu sunt tocmai bune cele de la casa de moda si cele de la welthaus . Am auzit in schimb ca cele de la ceramica si cele de la profilglass ar fi cele mai bune . Poate mai stiti si voi sau ati auzit pareri despre unii,altii ...
Claudia cand mergeti la mare ? Cat mai ai pana incepi scarbiciul ? Ti-e o groooaaazzzaaaa cred .....
albumele noastre
claudiasabou spune:
Adriana la mare mergem in 17 iunie(peste 2 saptamani),sper sa avem timp frumos pana atunci.Servicul il incep in 30 iunie si intr-adevar mi-e tare groaza.Chiar azi am fost pe la colege si e o nebunie pe-acolo.Pe langa toate astea femeia cu care am vorbit sa aiba grija de Rebeca m-a lasat balta pt. ca pleaca in Spania,asa ca din nou sunt in cautare de bona.
Noi ne-am pus geamurile termopan cu ProfilGlassul si suntem multumiti.
Mihaela sunt super pozele.
Ioana 

lui Luca.
Bianca nici acum nu iti merge netul?
Elvira,Elutza pe unde sunteti?
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
dianaiulie2009 spune:
CLAUDIA imi pare rau ca te-a lasat balta femeia . Tzin pumnii sa gasesti rpd una buna ....
Si noi ne-am gandit la Profilglass ...
Va pupi ... ma pregatesc de mers spre casa si in drum sa caut carnitza proaspata de vitzel ...
albumele noastre
silvana_salajan spune:
Mai, mai da multa vreme a trecut de cand ai terminat liceul. Calin Iosif il cheama pe varul meu si a-ti fost intr-o clasa in liceu sau in clase paralele. Nu mai retin. Da cred ca intr-o clasa. Da oricum nu mai conteaza. Eu te tin minte, oricum. Tot asa bine arati si acum?Eu m-am cam ingrasat. De fapt chiar acum sunt in toiul unei cure de slabire, si sunt cam dezamagita ca nu am slabit intr-o sapt. decat 2 kg.Pupici!sisi
silvana_salajan spune:
Diplodocus, care e numele tau real?La ce sectie ai terminat, in Oradea?Am stat si eu in campus doar un an, dar trebuie sa ne stim de pe drum, ca doar ne stiam intre noi, "navetistii" de duminica, nu?Cine e varul tau? Trebiue sa-l stiu, ca doar nu e asa de mare Simleul!Pa!