ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )
Raspunsuri - Pagina 30
dianaiulie2009 spune:
NU VENIM AZI in parc pentru ca fetele sunt cu soacra-mea la criseni si numai deseara se intorc !!!
Ne vedem maine , poate ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna ,intru si eu sa va spun noapte buna,azi nu am avut net toata ziua,dar promit ca recuperez zilele urmatoare si o sa pun si poze.

la toate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
mihaela_s spune:
Noi azi ne-am "suparat" si am dat o fuga dupamasa la putina plaja si baie la Apa. A fost frumos, ne-am balacit, silvia a fost mai mult decat incantata.
Va pup, mi-e tare somn.
Mihaela si fetele mele
BlueEyes spune:
Vin si eu repede repede sa va pup 
Ma bucur ca le-am cunoscut pe Adriana si Mihaela...dragutze fete... sper sa le cunosc si pe restul data viitoare 
Am pus cateva pozici din Honeymoon... Mai pun si de la nunta...cand merge mai bine netu'...
Pupici 
Nunta noastra
Cateva pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
' neatza tuturor !!!
Paula am vazut pozicile si inca o data pot sa spun ca sunteti de invidiat . Tare bine va sta impreuna , tare frumoase sunt toate pozele si tare minunat trebuie sa va fi simtit in luna voastra de miere .
Mihaela ma bucur ca Silvia s-a simtit bine la Apa . Dupa cum am spus si Paula e incantata de-a dreptul de balaceala . Ce bine de voi ca aveti unde sa trageti cate o fugutza ...
Claudia asteptam in continuare pozele de la mare , sa fiti si voi invidiate ...
Elutza tot cu treaba pentru master ???
Ioana nu ai net , ca de 2 zile nu ai postat nimik ????
Elvira cum e Cristina cu piscaturile ???
Sa stiti fetelor ca si pe mine m-au piscat duminica tantarii , cred , iar acum ma mananca locurile respective si mi se inroseste in jurul lor . Oare sa fak alergie ??? Abia astept ziua de joi sa mergem la dermatologul care vine din Cluj sa vedem ce bai putem avea !!!
Daca vremea e frumoasa azi merg in parc cu fetele , pe la ora 18-18.30 . Cine se mai inscrie pe listutza ???
Va doresc o zi racoroasa si astept raportul vostru !!!
albumele noastre
elutaf spune:
neata
tot cu master, dar al sotului, l-am ajutat sa-si termine lucrarea ca azi are disertatia ... a mea e doar vineri
mihaita are diareee de ieri dimineata ... azi-noapte a facut si temperatura ... e posibil sa fie de la dintisori?
oricum l-am programat la manaila, dar abia de la 16,30 si simt ca timpul sta pe loc ... e prima data cand avem astfel de problene ... sunt asa de suparata
si sper sa intru mai tarziu
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
for2nity spune:
Buna dimineata fetele,
elutza, tare rau imi pare sa aud ca aveti probleme, nush de ce dar cand vine vorba de diaree eu ma panichez instantaneu.(nu fa ca mine)
Sotul meu insa e atat de calm...zice...laaaasa, 2 zile foamete si-i trece
. Dupa ultima isprava de genul asta am ajuns din nou la 10 kg. Ce-i drept, in alea 2 zile a scapat si de diaree.
Adriana, aproape nu se mai vad acuma, insa daca incepea sa se scarpine...vai de noi ar fi fost. Stii cum era? plina.
Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
diplodocus spune:
SAlutare
V-am citit si ieri, dar cum nu ma tragea nimeni la raspundere, mi-a fost lene sa postez![]()
Eram pregatita sa vin la intilnire simbata, dar a venit Calin de la servici si a propus sa mergem la Oradea...La socrii..Va dati seama ce veselie pe mine, dar...ce era sa fac
Asa ca am tulit-o in viteza ca nu am apucat nici sa va spun..Ne-am intors duminica seara frinti...
Acum ne luptam cu caldura...In afara de dushuri si pudra de talc, cu ce-as mai putea sa-l dau pe Luca ???Ca are citeva bubitze da caldura deja:(
ELVIRA-felicitari pt functie!!!
MIHAELA-mersi mult!!!
PAULA-frumoase poze din Grecia...Mi-am adus aminte de tineretile mele:)
ADRIANA-Unde si la ce ora vine joi dermatologul din Cluj? trebuie programare? Cit costa consultatia?...M-as duce si eu...
ELUTZA-Tinem pumnii pt dizertatiile din familie:) Pupici la bolnavior...se poate sa fie d la dinti...Cum stati cu bautul apei?
CLAUDIA-vrem poze...
OTLIA,BIANCA,

Pupici la toate, mai vin spre seara
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
IOANA la laboratorul dr. Haller , de langa biserica Sf.Vineri , vine dermatologul Baican de la Cluj . Eu mi-am facut o programare de la ora 16 , dar asa a fost si la endocrinolog si nu s-a tinut cont de ora programarii ci de cum ai ajuns la rand . Daca doresti poti sa vii sa-l vada . Consultatia e 30 lei si daca trebuie facute si teste mai costa in plus 20 lei . Si Paula face bubite de la caldura si cu ocazia asta o duc si pe ea sa o vada dr. Sper sa nu-mi ia dublu pe consultatie ca deja luna asta mi-am dat jumate din salar pe dr.
Acum am ajuns de la spital , Paula are ceva secretii si inceput de puroi la amigdale . Am primit tratament .
albumele noastre