ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Iar eram pe pagina doi. Am intrt sa vad ce faceti, da se pare ca voi va plimbati pe afara. O sa ies si eu cu Andrei imediat, ca s-a inseninat si pe aici.Mai intru maine, astept sa vad cum o mai duceti.Pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diploma si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Hello fete cucuiete.... De 5 minute mi-am bagat si eu net la noua locuintza... dar din pacate....in 10 min tre sa ma intalnesc cu cineva...

Voi face zilele astea mai multe albume cu poze....inclusiv cu cele din Grecia... si cum se termina cu nebuneala asta de sfarsit de an....vin si va mai pove de la nunta si din hanimun :D

Va tzuk dulce...

P.S. Adriana....nu modifici te rog pe prima pagina sa fie BlueEyes... ca este un y si un spatiu intercalat.... si la data nasterii....25.04.... mersiiiii

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Ceao Paula!Mai intra si tu pe mess. (si nu uita de datorie!- pozici muuulte!)Pupici!Plecam afara!!!!!

Diploma si poze sfarsit de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza fetelor !!!

Paula este tot cu tuse seaca . Mai ales seara si in timpul noptii tuseste de numa-numa , pana cand da tot ce are . Noroc ca nu vomita ... cu toate ca asta e senzatia , de voma .
Pe Andreea nu am reusit sa o conving nicicum sa mearga azi la camin . A zis ca pot face ce vreau cu ea ca nu mai merge . Sta acasa !!!
La mine a iesit OK ecografia paratiroidiana , nu am nici nodului , nici gusa . Acum , zicea dr. ca trebuie corelate analizele cu eco si apoi sa se pronunte endocrinoloaga asupra rezultatelor . Doar cateva mi-au sosit de la CJ , restul le iau sambata dimi cand merg la control . Din ce ma priceo eu , doar vreo 3 sunt sub sau peste limita , in rest ma incadrez la normal .

Voi cum mai sunteti ??? Care pe unde mergeti in week-end ???
Claudia nu are rost sa ne spui , stim ca te pregatesti de mers la mare .... ce bine de voi !!!

Intru mai tarziu sa vad ce raportati !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare!
Eu ma pregatesc ca dupamasa mergem la bunica mea in Jud.Suceava...
Sa-si vada si ea stranepotul...
O sa fie cam greu , cu Luca in masina, dar sper sa-si faca somnul de noapte si sa treaca mai usor pt el
Ne intoarcem duminica,asa ca ne reauzim luni
Sa aveti un w-end placut,

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,intru si eu sa va salut,ca nu stiu daca mai reusesc sa intru inainte de plecare.
Ioana drum bun si distractie placuta.
Adriana sanatate Paulei.
la toate .

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

He he ... ce bine de voi fetelor care aveti unde sa mergeti ... eu nu am la tzara numai niste unchi si matusi , dar ce sa fac la ei ????
Dar bine ca va incumetati sa mergeti cu piticotzii pe undeva , ca eu am indraznit anul trecut si la ora 24 umblam cu Paula in brate pe afara ca sa o adormim . Asa ca am hotarat sa nu mai mergem de acasa peste noapte cu ea numai dupa ce va implini macar 2 ani !!!

Drum bun tuturor si distractie placuta !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Buna fetelor. A venit VACANTA!Azi e banchetul la clasa a XII-a, si gata. O noua vacanta, apoi un alt an, samd...Noi imbatranim, asta e sigur. Gata cu melancolia!Ce mai faceti voi, fetele vesele?Acum ca sunt in vacanta, nu o sa ne "auzim" asa des. Sper sa va gasesc aici de cate ori o sa intru.Va pup, si va doresc o vara frumoasa. Noi o sa mergem anul asta in Praid. O sa va spun cum a fost, cand ne vom intoarce. (inca nu ne-am hotarat asupra perioadei)Pupici!

Mergi la inceput

Va doresc un week-end placut tuturor !!!

Eu mai intru de acasa ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Pustiu pe aici , deci nu am cu cine sa pove !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput