ZALAU - fetele poftiti la apel ( p.15 )
Raspunsuri - Pagina 13
diplodocus spune:
ADRIANA sau BIANCA, care puteti actualiza condica?...Ca s-a marit gashca...
IOANA si Luca-Mihnea
silvana_salajan spune:
Buna dimineata!Mihaela sa stii ca ti-am vazut pozele. Chiar ai fost in America? Cat te invidiez! Ai doua fete frumusele, sa-ti traiasca.Adriana asteptam poze si impresii de la banchet.Pupici la toate!Cand vine Paula din luna de miere?Poze cu noi
diplodocus spune:
..Si eu care credeam ca sunt matinala...
OTILIA-daca nu ai net acasa, de unde postezi tu la ora 7:21?![]()
Mai...pe zi ce trece au stau si ma minunez de Luca...Nu ca-i al meu, da no...e primul si ma tot shochez cite poate sa faca...Azi s-a trezit pe la 6:30( dupa ce a dormit frumos toata noaptea) si nu a inceput sa plinga si sa ceara tzitzi instant, ca de obicei...
S-a jucat frumos...si abia mai tirziu a mincat...Ce chestie..am baiat mare, ce mai...
Va anunt ca azi la 17 e Maslu pt copii la Capela Seminarului Ortodox, daca vrei sa veniti...
Pupici si mai trec eu pe aicidupa ce va treziti :)
IOANA si Luca-Mihnea
silvana_salajan spune:
Ioana, ce dor imi e de vremea cand era Andrei mic! Mai ca-mi vine sa mai fac un copil! Profita de fiecare secunda cand sunteti impreuna.Pupici!
Cat despre net,
- de la scoala!PS> Am mai adaugat poze in album!Poze cu noi
dianaiulie2009 spune:
Salutare fetelor !!!
Aseara am ajuns tarziu acasa , de abia pe la ora 20 . Serbarea s-a terminat pe la ora 17,30 , apoia fost " cheful copiilor " care a tinut pana pe la ora 18,30 si pe urma ne-am hotarat sa mergem la Expo Casa , la sala sporturilor .
Am fost franti cand am ajuns acasa ....
Pozele incerc sa le pun in album in week-end . Sper sa reusesc , cu toate ca ni se arata un week tare aglomerat . Sambata trebuie sa mergem la ziua unei fetitze din grupa de la Andreea si se lasa cu un chef al parintilor , intr-un final .
Azi voi merge la cosmetica si pe urma vine tanti la curatzenie . Spre seara , sper sa reusim sa iesim pe la ora 20 si noi afara .
O sa incerc sa actualizez condicutza , daca nu o asteptam pe Bianca !!!
Pupici la mamici si la BB-ici si mai vin ...
P.S. Mihaela ce stii de rezultatele de la examen ???
albumele noastre
elutaf spune:
salutare fetelor
am terminat lucrarea, alaltaieri, ieri am fost la cj la profa cu ea si mai sunt necesare doar mici modificari pe care trebuie sa le fac pana saptamana viitoare cand merg sa ma inscriu si apoi astept pana in 30 iunie cand e sustinerea ...
asa ca nu o sa mai lipsesc de la apel ... am reusit sa citesc tot dar nu am vazut inca pozicile noi
va las ca acum ca miha ma trage de pantalon 
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
claudiasabou spune:
Buna dimineata,semnez si eu condica.
Otilia te pricepi la torturi nu gluma,ii faci concurenta Adrianei.
Elutza felicitari pt. lucrare.
Ioana ce baietel mare ai.
Otilia Rebeca are in 29 iunie 2 ani.
Acu trebe sa plec ca Rebeca sta langa mine si spune"te og ai mami jos",(vrea sa ne jucam cu cuburile).

la toate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
elutaf spune:
am un mic ragaz ... am vazut pozicile
Otilia tare frumos baietel ai, sa-ti traiasca
mihaela imi place tare mult satu-mare, asa cum l-ai surprins in poze, musai a fi sa vin sa-l vad live intr-o zi
daca vreti sa vedeti cum a fost la italnire, aruncati un ochi aici
si mai vin
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
silvana_salajan spune:
Mihaela, am vazut pozele de la intalnire. Cu nostalgie mi-am adus si eu aminte de a mea.Pupici la toate!
Poze cu noi
silvana_salajan spune:
Uite ca am tot vrut sa va arat ceva: daca credeti ca le-ati vazut pe toate, atunci faceti clic aici:www.acidxp.evonet.ro/ocean/ce_construiesc_japonezi_de_plictiseala.htm " target="_blank">http://www.acidxp.evonet.ro/ocean/ce_construiesc_japonezi_de_plictiseala.htm
o zi minunata!

Poze cu noi