Noi si cainii nostrii
Raspunsuri - Pagina 4
maggda spune:
Mura sa-ti traiasca cainii!Banui ca nu-i usor cu atatia!Iarta-ma dar acum n-am timp sa te trec cu toti pe lista ca sunt in viteza pe aici dar promit ca deseara te trec.
Andreea trend mai da-mi date despre Tara,uita-te pe listuta.
Fetelor care aveti timp sa faceti o listutza gen Akira(de ex.)-10,stiti voi .
Deseara stau mai mult pe aici pe forum acum ma grabesc la bucatarie.
pupici la toate
ps.Ce papa cutzulasii vostrii?Eu acum am luat un sac de 20kg de Biomil ca Royalul(pana acum asta a mancat) e prea scump.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
floriinutza spune:
DORA - ciobanesc german 4 ani ,de profesie business dog
Tina - metis 1 an
Fetita , Hiena si Alalalt - metisi 6 ani
Moritz - ciobanesc german vreo 4 ani
Claudiu - metis vreo 3 ani
Cabral - 6 luni metis labrador (fratele lui Pepe, din fericire adoptat de familie iubitoare)- sa mai spun ca sunt negri?
Codita - metis nu se stie cati ani
Bobita - metis vreo 5 ani
Betty - metis 3 picioare
Linda - metis
Lucky - metis 1 an
nu ii tin acasa pe toti, doar trei, dar la 11 din ei, li-s mama adoptiva, cu o jumatate de norma: cumparat mancare, vaccinuri, carnete de sanatate, sterilizari, Frontline, deparazitari interne, etc.
a, si toti sunt adunati de pe drumuri, sau aruncati peste gard in curte.
Menna spune:
Hello Hello
Andreea frumoasa foc Tara ta
Magda al meu mananca mancare uscata Chappi si o data sau de doua ori pe saptamana ii dau si zeama calda pt stomacel
Floriinutza pt sufletelul tau mare fata de catelusi
Claudia unde ai disparut?! si la voi (tu si Boxy)
Ma intorc la ale mele... maine am o nunta si ma gandesc de pe acum ca Po' o sa planga noaptea dupa mine ...dar ce pot sa fac, caci noi doi stam singuri si n-am cu cine sa-l las
De'ar stii sa citeasca si sa scrie l-as lasa aici cu voi ,caci stiu ca ar fi pe maini bune
Noapte buna la toate si toti
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MURA spune:
Nu este usor chiar deloc dar ce sa fac daca nu am gasit parinti adoptivi pentru puiuti??? Si culmea este ca sunt catei cu pedigree, din parinti campioni, cu acte in regula, din canisa mea personala.
Asta e, nu ii pot da pe strada pentru ca i-am crescut de cand i-am scos, la propriu, din mamicile lor si ii iubesc la nebunie pe toti. Este foarte greu pentru ca sunt destul de mari si au inceput sa se bata intre ei pentru suprematie. Fiecare vrea sa fie sef, de..... ce sa le fac? Daca as putea i-as tine pe toti dar sunt si masculi si femele si imi este frica sa nu se imperecheze intre ei sau cu mamicile lor, ca nu sti cum scapa, doamne fereste.
Mai am si un dog german de 6 ani si o maidaneza de 8 ani. Si mai detin si 4 pisici maidaneze.
Hai, cine ma mai bate acum la nr. de catei din dotare?????
Pupici pentru iubitorii de catei si pisici.
zouzounaki spune:
stie careva cam care ar fii virsta la care poti lua puiutul de catel de la mama?eu astept acum un puiut de labrador...catelusa este insarcinata si asteapta puiuti cam prin toamna......
http://www.sfaturiortodoxe.ro
MURA spune:
Zouzounaki - Puiutii se infiaza cel mai devreme la 2.5 luni.
Mai devreme nu este bine pentru ca trebuie sa suga de la mamica si sa isi formeze si ei caracterul.
Trebuie sa ai grija si ce vaccinuri face in acest timp. Nu ai voie sa il scoti afara inainte de a avea toate vaccinurile facute si dupa ultimul vaccin trebuie sa treaca cca 2 saptamani pentru a deveni imun la toate bolile.
Ideal din punctul tau de vedere ar fi sa il poti lua undeva la 3 luni 3.5 luni cand este scapat din toate problemele, are toate vaccinurile facute si poti incepe predresajul,il poti scoate afara la pipi etc... numai ca nici un crescator nu asteapta atat pana sa vanda puiutii pentru ca sunt foarte greu de crescut cand sunt multi.
Daca il iei inainte de a avea toate vaccinurile facute trebuie sa ii gasesti un loc unde sa isi faca nevoile si sa incerci sa il inveti sa faca acolo, dupa aceea cand s-a terminat cu vaccinurile sa il dezobisnuiesti de locul acela si sa il inveti sa isi faca nevoile afara.
La rasele de caini cu par lung trebuie sa te gandesti si la faptul ca trebuie pieptanat pentru ca altfel se incurca parul si arata urat.
Si trebuie sa te gandesti si la perioada de naparlire cand trebuie pieptanat foarte des pentru ca altfel iti umple casa de par.
Te-ai hotarat ce vrei, baiat sau fata??? Si acesta este un aspect la care trebuie sa te gandesti serios.
Eu cresc caini de foarte multi ani si daca ai nevoie de informatii iti pot oferi.
Daca iei un catel cu pedigree trebuie sa mergi cu el la concursuri. Foarte multi se sperie de aceste concursuri dar nu sunt chiar asa de dramatice. La femele este mult mai simplu. Ca sa obtii dreptul de monta trebuie sa mergi la cel putin 2 concursuri si sa obtii calificativ cel putin "foarte bine".
Daca stiti pe cineva care isi doreste puiuti de brac german cu par scurt , maro , foarte frumosi si jucausi, cu pedigree, vaccinati, sa imi spuneti.
Multi pupici.
maggda spune:
quote:
Originally posted by zouzounaki
salut tuturorare cumva cineva de pe forum labrador retriver?eu astept sa nasca o catelusa cam pe la sfirsitul verii si tare as dori sa cumpar un catelus de labrador...stie cumva careva ce caracter are aceasta rasa cum se comporta etc...sint tare frumusei si am auzit ca sint extraordinari cu copiii...
Orice vrei sa afli despre labrador intra pe google.Eu asa am facut si stiu tot ce scrie despre akita inu in romaneste .La akita puii se iau de la mama intre 7 si 10 saptamani.Akira noastra a avut 9 saptamani cand am luat-o.
zouzounaki spune:
mura si magda multumesc pentru raspunsuri...recent intr-o carte despre ciini am citit ca exista un medicament impotriva purecilor si capuselor...cica intra in singe si este ca o otrava pt pureci,neafectind organismul ciinelui...a auzit cineva despre asa ceva?am intrebat si fetele care au pisicute,dar nu au auzit...voi stiti ceva?
maggda spune:
quote:
Originally posted by zouzounaki
mura si magda multumesc pentru raspunsuri...recent intr-o carte despre ciini am citit ca exista un medicament impotriva purecilor si capuselor...cica intra in singe si este ca o otrava pt pureci,neafectind organismul ciinelui...a auzit cineva despre asa ceva?am intrebat si fetele care au pisicute,dar nu au auzit...voi stiti ceva?
Chestia asta cica e o fiola din care se da in functie de greutatea animalului dar nu stiu de la ce varsta.Deocamdata Akira nu are purici chit ca sta afara.Pentru capuse ea a fost vaccinata in Ungaria(de acolo am cumparat-o) si poate e chestia de care sti tu si de aceea nu are purici .Maine merge sotul cu Akira la doctor,sunt curioasa cat a luat in greutate in 2 saptamani.Intr-o zi i-am dat cateva feliute de dovlecel pane,daca era dupa mintiuta ei ar fi mancat multe multe,tare i-au mai placut dar doctorul a spus sa-i dam cam in exclusivitate mancare uscata pt ca contine minerale,vit.,etc.
pupici la toate
zouzounaki spune:
apropo de mincare uscata...femeia care are perechea de labradori,de la care astept sa cumpar puiutul,ii hraneste numai cu mincare uscata,deloc conserve sau mincare gatita.la intrebarile mele a raspuns caci mincind numai mincarea uscata cica nu fac viermisori si nici kk nu miroase,plus ca au un continut bogat in vitamine...acuma eu nu stiu ce sa zic...stiu ca mincarea uscata se gaseste cu gusturi diferite:pui,peste.etc,dar e int-adevar sanatos numai acest regim de alimentatie?sint ingrijorata deoarece de la aceasta femeie cumpar puiutul,unica fiind in toata insula care are pereche de labradori...voi ce credeti?care este parerea voastra?