Noi si cainii nostrii
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ana-Maria21 spune:
Vreau si eu sa ma inscriu cu catelusul meu...Snoopy un caniche foarte frumos,destept si extrem de rasfatat si gelos.Cand nu papa ii dau din mana pentru ca nu-mi place sa stea nemancat...e parte din familie.Daca aude ca iubesti pe cineva iar el nu e in camera vine repede...repede sa il iubesti si pe el si se gaba in sufletul tau.Acum e putin cam supi ca am luat o pisicuta...de o saptamana...se joaca...se alearga toata ziua dar nu ii prea place sa o iubesti.
Aici sunt amandoi http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549403422&security=AARUiP
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
flori76 spune:
Ana Maria e un dulce Snoopy,sa-ti traiasca.Si socrii mei(la care sta Lisa acum) au un pisoi miiic,dar Lisa inca nu-i da atentie.Ei ii plac atunci cand sunt mai marisori si se poate juca cu ei,ii alearga prin curte...Oricum,noi radem de ea,ca atunci cand venim de undeva(si a fost si ea cu noi) cum intra in casa,ia pisicul la alergat si la tavalit de parca i-ar fi fost dor de el
Flori
Noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
salut tuturor
are cumva cineva de pe forum labrador retriver?eu astept sa nasca o catelusa cam pe la sfirsitul verii si tare as dori sa cumpar un catelus de labrador...stie cumva careva ce caracter are aceasta rasa cum se comporta etc...sint tare frumusei si am auzit ca sint extraordinari cu copiii...
http://www.sfaturiortodoxe.ro
andreea_trend spune:
Buna fetelor!!!
Un capitol asemanator este si aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75438&whichpage=1
daca doriti puteti sa veniti ... va asteptam... la blanosi
Menna spune:
Bine v-am gasit pe toate patrupedelor
Clau multumim f f f frumos
Andreea multumim de invitatie . Eu sunt inscrisa si la voi si aici. Mie imi place in ambele locuri, asa nu renunt la nici unul
Azi a fost bunica la puiutz si s-a ocupat de el, apoi l-am scos sau mai bine zis "ne-a scos" el pe noi la plimbare si vreo ora si ceva am batut tot cartierul , de mi-a bagat oboseala in picioare
...uf!
Cine are la catel lesa cu snur lung (rola 5m) ?
Daca e careva ,spuneti-mi va rog cum va descurcati cu el,caci al meu zici ca e aerian ...uneori isi ia un avant crezand ca e liber, iar mai apoi mi-l freaca,trage,rupe de tot ce prinde in cale ...ma innebuneste drept sa spun
Merg acu' sa-i dau pupic de noapte buna si sa-l trimit la ...avem noi un ritual in fiecare seara
Un alt de somnic pufos la toti si toate.
Ciao
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MURA spune:
Frumos subiect.
Ma inscriu si eu cu gasca mea cea numeroasa. Toata lumea are cate un catel iar eu am 7.
Am 2 femele Brac german cu par scurt Cessy of Pally House - 5 ani si Mura fiica lui Cessy care are 3 ani.
Cele 2 femele au nascut pe 29 si respectiv pe 30 ianuarie 2006 si mai am inca 5 catelusi frumosi si jucausi.
Tera, Troll, Trick, Track, Tilly care acum au 4 luni.
Nu stiu cum sa pun poze cu bebeii dar cand voi afla voi pune.
O sa se indragosteasca toata lumea de ei.
Zouzounaki si labradorii si bracii germani sunt cam la fel. Sunt catei de vanatoare foarte activi, foarte jucausi, foarte buni cu copii. Fratele meu are un bebe de 1 an si se joaca cu mingea cu fetele mele. Se distreaza copios cel mic.
Pipici
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Menna
Andreea multumim de invitatie. Eu sunt inscrisa si la voi si aici. Mie imi place in ambele locuri, asa nu renunt la nici unul
Menna
Tocmai ca stiam ca esti si acolo... intr-adevar acolo nu vorbim numai de catelusii nostri... discutam de toate animalutele...
Atunci daca este un subiect numai pt ei o inscriu si aici pe Tara mea...
![](icon_smile_wink.gif)
Eu sunt Tara