timisoara: cunoasteti dr hrubaru sau clinica bega?

timisoara: cunoasteti dr hrubaru sau clinica bega? | Autor: oanna_c

Link direct la acest mesaj

timisoara - dr hrubaru

as vrea sa aflu mai multe detalii despre urmarirea sarcinii si nastere - atat normala cat si cezariana - cu acest doctor, cat si despre clinica bega: conditii de igiena, personal, experiente, ce asigura ei... ce mai trebuie sa ducem noi...
mulumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Ce te-ar interesa despre acest dr.? Eu am nascut de doua ori cu el si am fost multumita, a venit imediat la amandoua nasteri, m-a asistat si nu am avut probleme, am nascut normal . Ideea este ca eu nu am avut absolut nici o problema in timpul sarcinilor, asa ca nu pot sa spun cat de bun este daca ai probleme cu sarcina. Acum, la a treia sarcina am fost din nou la el si a fost ok pana am descoperit pe la 15 sapt. ca am toxoplasmoza, de care nu a stiut sa-mi povesteasca prea multe, sau n-a avut chef, oricum mi-a zis sa iau tratament cu antibiotic si vom vedea noi ce se intampla, mai vedem luna viitoare. Nu m-a trimis la infectionist, nu mi-a spus de o posibila analiza care se poate face din Lichidul amniotic si daca iasa bine pot sta linistita. Nu cred ca mai are timp sa se ocupe de pacienti, are prea multi si daca ai o nelamurire ramai in pom, cum am ramas eu si am mers si la alti medici. Asa ca faci cum crezi, eu pana la urma am fost la infectionist, mi-am facut analizele si este ok bebele, dar daca stateam doar dupa el as fi stat si acum cu frica in san ca poate este ceva nasol cu copilul. El la nastere a fost ok, a avut grija de mine, a vorbit la pediatrie sa aiba grija de copil, dar uite ca de data asta n-a stiut cum sa procedeze. Este alegerea ta.
Bega este un spital groaznic, zici ca esti in filmele de groaza, la baie te apuca scarba, cat poate fi de murdar, in camera nu ai becuri tot timpul, asistentele in general sunt dragute daca le dai ceva. Prima data am nascut seara, in Ajunul Craciunului, cand mai toti erau pe acasa, dupa 5 zile copilul meu avea rana la fund, nu au avut deloc grija de el, doua luni a durat pana i-a trecut. A doua oara stiam lectia si il mai controlam eu sa vad daca este ok, sa nu mai am probleme. O prietena de-a mea care a nascut acum 3 luni a venit de la spital cu conjunctivita pt. ca ii plimba pe hol in curent.
Eu mi-am dus si lenjerie, mi-am luat si pijamale (mie nu imi plac camasile de noapte), doar la nastere nu poti sta in pijamale, mancare pt. ca nu stiu cum este cea din spital.
Hai ca te-am ingrozit destul, dar sa sti ca acesta este crudul adevar, nu am exagerat deloc. Am inteles ca la Odobescu este ceva mai frumos, mai amenajat.
Pupici si daca mai ai intrebari iti mai raspund bucuroasa.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna_c spune:

eu am sarcina cu gemeni si a trebuit sa iau tot timpul medicamente... la inceput nu a prea vrut sa facem cezariana dar acum e deacord din cauza pozitionarii lor..
cel mai mult ma sperie spitalul...conditiile...personalul
merci mult deocamdata
sa imi spui cum e urmatoarea consultatie
eu am 32-33 saptamani

Mergi la inceput