Mamici de mai-iunie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Salutare mamici si bebei!
In primul rand felicitari proaspetelor mamici si pupici!
Am ajuns si noi la Bucuresti, la sora mea si ramanem pana nasc. Azi am fost la control, am terminat tratamentul cu gynipral si totul se arata foarte bine, se pare ca saptamana asta nu se va intampla minunea.
De acum a zis dr. P ca nu ma mai cheama la cabinet, ma va vedea martea si vinerea dimineata la spital, la Municipal. Am si eu o intrebare ca nu prea ma pricep la treaba asta... la cabinet era tariful - tarif il plateai la receptie sau cum s-o numi, dar daca ma vede in spital ce fac, ii dau ceva, daca da cam cat sau intra in ce-i dau la nastere? Eu nu sunt buna la treburile astea, dar poate imi ziceti voi ce parere aveti.. La cabinet e 750.000.
In rest vad ca voi va descurcati binisor cu bebeii, pentru mine este inca ceva ireal, nu-mi pot imagina ce va fi.
Va pupicesc pe toate si pe bebeii. Acum aici am internet si ne vom auzi mai des!

Multe, multe multumiri Mihaelei F. care si-a facut timp si mi-a dat o gramada de informatii utile tinand cont ca nu prea stiam la ce sa ma astept in legatura cu nasterea, cu treburile spitalicesti si altele legate de ele. Este o super draguta si dulce!

Irina 37+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Arleena multumim pt cantecele.

Fetelor cand revine ciclul menstrual?Ca eu cred ca mi-a venit.De fapt sunt sigura.E normal?

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

In primul rand felicitari proaspetelor mamicute Adriella, Shoricutza, Floripop si Lyly! Copilasi cuminti si sanatosi sa aveti!

Multumesc de aprecieri la adresa Timeei!

In continuare nu reusesc sa-mi revin din oboseala, Timeea suge des si mai ales sta mult la san. Mi-a facut niste frumuseti de ragade de-mi vine sa plang cand apuca sanul. Asa ca sa nu fiu eu linistita nici acum la capitolul alaptat are si Timeea momentele ei cand face pe nebuna si ma lupt la greu sa ia sanul in gura, ii e foame dar n-are rabdare sa astepte sa vina laptele asa ca facem putine lupte pana o lamuresc ca trebuie sa munceasca o tara. Caca nu face nicicum singura, acum n-a facut de trei zile dar nu da semne ca ar deranja-o asa ca o las in pace.

Vladut e cumintel, o iubeste pe Timi si tot vrea la ea, ii spune pe nume si vine sa-i dea pusi. Daca vreti sa-i vedeti impreuna am mai completat albumul cu Timeea http://pg.photos.yahoo.com/ph/racov1971/my_photos

Va pup dulce pe toate!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Exact asta vreau sa spun si eu. E ca si cand ar fi un partid al violatorilor sau criminalilor in libertate.Sigur ca pedofilia este ilegala peste tot pentru ca implica lipsa consimtamantului.
Asa ca..e o gluma proasta,sunt convinsa.

Ce-ar fi sa dai o cautare pe Dr. Alfred Kinsey si teoria lui privind pedofilia?

A&C&O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Lacramiora felicitari. Sa-ti traiasca bebelushul. Refacere usoara. Ma bucur ca ai scapat repede.
Asteptam cu nerabdare sa vii acasa, si sa vedem poze.

Virgi la noi nu sunt semne. Asteptam sa vedem, sper sa vina galushca mai repede ca nu mai am rabdare.

Salutari la toate fetele. Noi suntem ocupate ca a venit mami, cu un teanc de hainute, pt Nicole. Sunt asa de frumoase si de multeee.

De roxana stie cineva ceva???

Diana 38+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

fetelor, merci pentru raspunsul cu baita. sa nu radeti de mine ca imi pun astfel de intrebari dar stiu pe cineva care fierbea apa de baita care in prealabil era filtrat de nu stiu ce aparat sofisticat. si asta nu la cucuietii din deal ci intrun oras unde chiar poti bea apa de la robinet (de cand nu am voie apa minerala, eu beau apa de la robinet - aia plata nu imi place iar sucurile dulci nu imi potolesc setea.).

Ildy 37+ cu bebitzaky in burtica

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

irinaghita - bine ai revenit. Parca ma descriai pe mine cand povesteai. Asteptare usoara!!!

Mamicilor voi ati folosit tampoane pentru san? Sau nu a fost nevoie?

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Si mie cred ca mia venit ciclu,cred ca din cauza ca nu mai alaptez.
Tampoane pentru sani trebuie neaparat daca alaptezi,eu mam pregatit sufleteste pentru alaptare dar na fost sa fie,si cele mai bune tampoane sunt cele refolosibile de la avent,mie miau fost de folos cat am alaptat.
La botez a fost frumos,principalul e ca ma simt mult mai bine ca stiu ca-i botezat,e un fix al meu,nu ca ar fi mai linistit,are colici ca uneori nustiu ce sa-i mai fac,in rest e un copil cuminte,dar are toane ca ma sperii.
Va pup
Marilena siRobert (2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Multumesc Marilena.Eu alaptez si tot mi-a venit.dar se pare ca-i chestie ereditara.
Eu nu folosesc tampoane de sani decat daca ies afara si nu am alaptat de curand.Tot refolosibile am si eu de la avent.Am grija sa am un prosopel langa mine cand alaptez ca de obicei curge si din sanul celalalt.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Doina, eu te intrebam in gluma de ce vorbesti la singular, in sensul ca toate fetele de pe forum, sau, ma rog, multe dintre noi, am trecut sau trec prin ceea ce povesteai tu!!!

Am inteles,nu m-am suparat dar am simtit nevoia sa explic...asa e cand nu prea ai cu cine sa vorbesti si sunteti singurele care chiar intelegeti prin ce trec si pentru mine conteaza foarte mult

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput