gradi particulara in Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabuna spune:

La gradinitele de stat cu 37 de copii in grupa educatoarea cit de buna ar fie ea se ocupa, in cele 40 de minute pentru o tema data, fix 1 minut si 10 secunde de copilul tau. Asta in cazul in care e corecta si nu exista diferentieri pe baza de spaga. E alegerea fiecaruia, normal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Despre gradinita Ariel din piata Anton stie cineva ceva?Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geticul spune:

Am dat si noi Piciul la gradinita si am avut surpriza dupa ceva timp sa faca legatura intre "bat" si "bataie". L-am dat la snow white, ca am citit pe net cele mai bune referinte, fata de alte gradi particulare. Vreau sa precizez ca niciodata nu l-am "altoit" cu vreun bat. Cand l-am intrebat unde e bataia ne-a aratat fundul lui. am fost f amuzati, dar asta ne-a pus pe ganduri cum ar fi tratati copii in gradi; si ca s-o intrebam pe educatoare e cam dificil. A mai avut cineva asemenea surprize cu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic170 spune:

ajutati-ma si pe mine. am baietelul care face trei ani in iunie si am nevoie de o gradinita care sa asigure transportul eu fiind 4 km in afara ploiestiului . daca aveti ceva sugestii va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Fetele, am o mare rugaminte, as vrea si eu nr de telefon ale unor gradi particulare.
Ma mut din iulie inapoi la Plo si as vrea sa vad ce pot face cu fi-mea pe perioada verii.

Sar'na anticipat.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns junycs spune:

Buna,

Vreau si eu numarul de telefon de la WS si eventual alte gradinite particulare...

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

quote:
Originally posted by ela1027

Va rog, stiti ceva de Gradinita Piticilor din 9 Mai? Este pe strada Daliei, langa Cioceanu. Am dori sa-l dam pe nepotelul meu acolo dar nu avem referinte.

Ati optat pana la urma pentru aceasta gradinita? Daca da, se poate sa-mi dai ceva detalii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ebru spune:

ar fi bine sa incercati la gradinita GARGARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

[quote]Originally posted by ebru

[/quote]

ar fi bine pt cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

quote:
Originally posted by ebru

Poti da mai multe detalii despre aceasta gradinita? Ce adresa are?

Mergi la inceput