gradi particulara in Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, la Fiona primesc si copii mai mici, adica de un an si jumatate? Unde e gradinita asta? Un numar de telefon aveti?
Va asteptam si la piticii de Ploiesti, adica aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107455

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Medeea nu stiu nimic de gradinita Fiona, dar iti pot spune de gradinita White Snow. Aici sigur primesc si copilasi micuti, care au si pampers. Alexia a mers aici de la 2 ani jumate si o voi da la toamna si pe Daria, atunci o sa aiba 2 ani si 4 luni. Eu sunt foarte multumita, daca vrei nr de telefon sa ma anunti.

Mergi la inceput

Ei, am incercat la SW, dar nu primesc copii care dorm un somn si inainte de masa de pranz... Iar de cresa particulara in Ploiesti inca nu am auzit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Ei, am incercat la SW, dar nu primesc copii care dorm un somn si inainte de masa de pranz... Iar de cresa particulara in Ploiesti inca nu am auzit...

ok atunci. Ar mai fi 2 variante: cresa de stat sau alta gradinita particulara. Oricum pe la 1 an jumatate copiii se dezvata de cele doua somnicuri, Daria a inceput deja...Poate daca ai incerca s-o duci s-ar dezvata singurica mai repede...Eu am bona la Daria, de aia nu ma stresez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaimarian spune:

va rog sa-mi scrieti si mie numarul de telefon de la gradinita white snow din ploiesti

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaimarian spune:

nu am reusit sa-l gasesc pe nicaieri si am un baietel de 2 ani si 2 luni pe care as vrea sa-l inscriu de la 1 feb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kendy spune:

O noua optiune pentru copilul dvs isi deschide portile la 01.02.2008 pe str.Elena Doamna,nr.63,tel:0729797479 sau 0765271677
GRADINITA PARICULARA CU PREDARE IN LIMBA GERMANA

Mergi la inceput

Kendy, spune-ne mai multe!!! Tu o deschizi? Primesc si copii de un an si jumatate?

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina timau spune:

BUNA, IMI PUTETI SPUNE SI MIE CU CAT TIMP INAINTE TREBUIE INSCRIS COPLUL LA CRESA DE STAT.
EU AM O FETITA DE 1 AN SI 4 LUNI SI NU STIU CE O SA FAC CU EA DIN SEPTEMBRIE.

Mergi la inceput

Cristina, eu zic intai sa vizitezi cateva crese, sa o alegi pe cea mai buna (dupa cum spune instinctul tau), apoi sa-i intrebi pe ei cand poti inscrie copilul.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (34+)

Mergi la inceput