Hotel Antalya/Marmaris/Bodrum
De ceva vreme incerc sa gasesc un loc fain pentru vacantza de anul asta, am tot citit si la 'Calatoriile sufletului',. dar mi-e foarte greu sa ma hotarasc (sunt f. multe variante) si inca nici nu am contactat o agentie de turism.
Rugamintea mea este sa-mi recomandati una din aceste 3 statiuni (care are poeisaje mai frumoase)pentru un concediu cu fetitza noastra de 1 an jumate', vrem 5* all inclusive pentru un sejur de 7-10 zile, si avion din Bucuresti.
Deasemena va rog recomandati-mi si un hotel, cele care a-ti mai fost, fiindca chiar nu stiu ce sa aleg... desi de catevca zile ma tot uit pe net.
In Turcia am mai fost doar 1 data prin 1999 si am stat in vila deci nu ma descurc nici cu stelele lor... presupun totusi ca 5* e ok.
Care e diferentza intre all inclusive si ultra all inclusive dpdv. al serviciilor??
Si ma incadrez oare la aceste pretentzii in 1000-1200 EUR pentru toata fam.??
multumesc,
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
Raspunsuri
roxanaz spune:
draga Danette, viziteaza site-ul alibabatour.com. sunt cei mai buni in ceeace priveste excursiile in turcia. nu cred ca te incadrezi ni 1200 euro ptr toata familia la un hotel de 5*, dar la 4* da.
noi am fost anul trecut la bodrum, de fapt intr-o statiune la 35km de bodrum. a fost tare frumos, liniste (ca nu aveam chef de discoteci si altele), soare, cam tot ce iti doresti.
Roxana
danette spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
draga Danette, viziteaza site-ul alibabatour.com. sunt cei mai buni in ceeace priveste excursiile in turcia. nu cred ca te incadrezi ni 1200 euro ptr toata familia la un hotel de 5*, dar la 4* da.
noi am fost anul trecut la bodrum, de fapt intr-o statiune la 35km de bodrum. a fost tare frumos, liniste (ca nu aveam chef de discoteci si altele), soare, cam tot ce iti doresti.
Roxana
Multumesc Roxana, nici noi nu vrem o statiune agitata, defapt cautam ceva linistit, peisaje frumoase..
Daca poti te rog scrie-mi si mie in ce statine de langa Bodrum ai fost si in ce hotel?
poate il gasesc pe net...
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
anya spune:
Noi am fost anul trecut in Bodrum la Hotel Smara si a fost ok. 5 * si all inclusive, plaja cu nisp. Acum caut o alta varianta pt anul acesta (a fost ok, dar noi nu mergem 2 ani in acelasi loc - lumea atat de mare!). Cat despre bani, te poti incadra la 5 stele daca nu mergi in perioada de varf, pt ca pt copil nu platesti.
Diferenta intre all inclusive si ulta AI este ca la ultra vei avea in plus gratis bauturile non-turcesti. Nu merita diferenta (daca nu te duci sa bei... sa cazi sub masa). Eu chiar evit UAI, ca sa nu dau de ucraineni, rusi si alte natii mult bautoare (nu e discriminare...).
Poate ne mai da cineva vre-o idee de hotel?
Happiness_4_us spune:
Eu am fost in Turcia la Sammy Hotel, in Bodrum, mai exact Gumbet. Este mai mult o statiune pentru tineri, este gen neptunul nostru.Hotel linistit si de 5 stele era Blue Dream, era chiar singur in zona respectiva, dar arata superrrrr!!!!!! Sunt sigura insa ca la 5 stele cu all inclusive, nu o sa va ajunga 1,200 euro.
Daca vrei sa ajungi cu copilul au si 2 Aqua Park super, pe care ti le recomand, numai ca sunt la cativa km buni de Bodrum. Noi am luat un taxi si am negociat cu soferul, ams scos pret super bun, insa am vazut ca sunt si microbuze sau autobuze care fac excursii la Aqua Park.
Concediu placut!
Nana Motoc
Nunta noastra!
irinai spune:
1200 pentru toti trei la 5 stele all inclusive nu iti ajung, indiferent de sezon.
Trebuie sa te astepti cam la 1500-2000 euro.
Diferenta intre cele doua este ca la ultra all inclusive ai mai multe feluri de mancare, mai multe tipuri de bauturi, plus sucurile naturale. Mai ai gratis sauna, sporturile de apa fara motor. Iar in functie de hotel poti avea si masajul gratuit.
Iar la unele hoteluri ai aqua park, luna park si cinema.
Cele mai bune hoteluri din categoria asta, ca si raport calitate/pret sunt in zona Antalyei.
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by irinai
1200 pentru toti trei la 5 stele all inclusive nu iti ajung, indiferent de sezon.
Trebuie sa te astepti cam la 1500-2000 euro.
Diferenta intre cele doua este ca la ultra all inclusive ai mai multe feluri de mancare, mai multe tipuri de bauturi, plus sucurile naturale. Mai ai gratis sauna, sporturile de apa fara motor. Iar in functie de hotel poti avea si masajul gratuit.
Iar la unele hoteluri ai aqua park, luna park si cinema.
Cele mai bune hoteluri din categoria asta, ca si raport calitate/pret sunt in zona Antalyei.
ai pus punctul pe i.
asa este...din ec am avzut si eu, cele mai bune hoteluri de 5* le gasesti in zoan antalyei. si aici un mic amanunt: nu inspre alanya, ci inspre kemer -kiris-tekirova. aici gasesti si hoteluri apartinad marilor lanturi interantionale, unde standardele sunt impuse si ai siguranzta unor servicii mai de ecalitate.
cat despre bani...eu cerd ca nu te incadrezi in suma pe care o estimai tu...; mai adauga cateva sute si va fi mai plauzibila toata chestiunea.
succes!!!!!!!!
vacantza placuta!
pupici
roxi foto
roxanicea spune:
danette! ce fetizta minunata avetzi!!!!!!!!!!!!! e de revista, cum se zice...stiu ca-i un stereotip, dar e frumoasa foc!
sa va bucurartzi de ea si sa va inveseleasca si sa va multumeacsa sufletele!
numai bine!
pupici
roxi foto
pd spune:
Noi am fost anul trecut in septembrie in Antalya - Belek, la hotel Papillon Belvil, 5*, ultra all inclusive, 8 zile/7 nopti, cu avion din Bucuresti si ne-a costat cam 1500 euro. Am fost 2 adulti si copilul care avea atunci 1 an si 3 luni. A fost foarte bine si mi se pare o zona potrivita pentru o familie cu copil mic. Este genul de club, cu hotel, vile (acolo pretul este putin mai mic), restaurante (cu scaune de masa pentru copii si meniu pentru copii), piscine pentru adulti, piscina pentru copii, plaja privata cu nisip, loc de joaca pentru copii, un parc foarte frumos. Agentia cu care am fost noi organiza si excursii, contra cost. Poti vedea pozele nostre la albumul de la semnatura.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
danette spune:
Va multumesc foarte mult tuturor pentru info, m-am lamurit si eu ca nu-mi ajung 1200 Eur... deci trebuie sa marim 'o idee' bugetul de concediu .
E vreme ...ca ne gandeam sa mergem la inceputul lui sept.
Roxanicea, ma bucur ca ti-au placut pozele noastre le-am vizionat si eu pe-ale tale... multumim! Un pic ma simt si eu clujeanca fiindca am stat acolo anii cei mai frumosi (studentzia)
Paloma, foarte foarte faine pozele din Antalya, peisaje minunate si o scumpete de fetitza! Multumesc si pentru hotelul recomandat...
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze