Regimul disociat (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi si Casa de Piatrea ralnied!!

Eu rezist cu stoicism, am tinut primele 3 zile numai carne, urmatoarele 3 legume si fructe iar astazi am inceput lactatele. Ce-i drept, nu-l tin foarte foarte strict, insa nu pe parte de mancare calc pe-alaturi ci pe parte de bautura , ma mai scap in cat un strop de cola sau o gura de bere . Insa de mancat am mancat doar ce trebuie, nimic altceva, si sincer vad ceva rezultate. Cred ca am dat jos vreo 2 kg, dar nu m-am cantarit absolut deloc si nu vreau s-o fac pana nu termin prima tura de 3-3-3.
Am si eu o intrebare, cat timp poate fi tinut regimul? Sau altfel spus cat timp da rezultate? Ca ma gandeam sa altenez mai multe cure de slabire, sa incerc altceva dupa asta, ca nu nu-i dau timp organisului sa se obisnuiasca si sa nu mai reactioneze.
Si o alta intrebare, dupa ce renunt la cura, care-i secretul sa nu mai pun la loc ce-am dat jos?

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Ralnied, Casa de Piatra! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu! Si sa fiti sanatosi si sa realizati in casnicie tot ce va doriti!

Buna, mai pe la pranz, dar am fost afar cu mandra, i-am gatit, acu doarme puti inainte de pranz asa c-am putut intra... Dupa 6 zile, ca ieri am facut pauza, am dat jos 800 grame. Nu-i fantastic, dar e ceva. Nu ma las, poate va rasari iar soarele si pe strada mea...

Spor la slabit in continuare!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Ralnied asa de aiurita sunt iti spun si eu casa de piatra si multa fericire.

Deci pe bune ca tin regimul foarte strict,azi de ex am mancat un mar de dimineata si acuma la pranz o salata o rosie,jumate de castravete putina ceapa si putin usturoi si beau zilnic 2 litri de apa plata si seara o cana de ceai verde,asa ca nu stiu ce se intimpla probabil o fi perioada de staganre.
Cu regimul din 2-2 ore am slabit in 2 saptamani 4 kg,binisor zic eu ,m-am gandit ca poate dupa ce il termin pe asta il reiau din nou ca musai sa mai dau jos macar 5 kg pina in iulie cind plecam la mare.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Razuca, peste 23 de minute, incepe ziua nuntii tale! Sa fii fericita! Eu ma gandesc la tine si la miez de noapte si iti tin pumnii sa iasa totul OK...

Mi-au dat lacrimile... fato, hai, cu AMR-ul m-am descurcat, da' tu, sa numeri minutele? eu in noaptea aia am dormit doar 4 ore...si sambata s-a simtit ...da, mi-a fost rau la propria nunta!
MULTUMESC mult, mult de tot!!! Iar tie, liniste si multa iubire, alaturi de sotul tau si in curand, un bb mic! CASA DE PIATRA!!!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Eu mi-am cam facut de cap in we! adica si sambata si duminica le-am cam combinat,ca n-am rezistat , dar cu masura si mai mult cu branzeturi , oua si legume! normal ca am stagnat, pe la ...64,5 kg/65 kg. Nu stiu sigur ca dimineata imi arata asa, si mai spre seara arata 65 kg! azi am trecut la legume, considerand ca am mancat destule lactate sambata si duminica.

Claudia-maria, nici la mine n-a mers asta cu 3/3/3! ce tin eu acum e mai eficient ptr mine, si mi se pare un pic mai drastic, dar mananci cat poti, asa ca nu mori de foame! Pai ce sa slabesc daca mananc crenvursti, salam, pate, branza topita, branza cu smantana,etc! pai astea ingrasa oricum! si la mine n-au efect de regim! poate ai putea incerca asta pe care-l tin eu , 1/1/1, dar la carne numai piept de pui fiert sau la gratar/cuptor(in punga), vitel (muschi) la fel, zi de peste separat...

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Am inceput si eu azi regimul disociat,dar nu cel 3-3-3,ci cel al lui Andicu.
Azi am inceputu cu carne,maine continui cu legume,apoi peste,apoi fructe,apoi lactate ....apoi nu mai stiu ce mai urmeaza.

Andicu,la peste intra si fructele de mare?

Mergi la inceput

Anelize, cred ca da! numai ca daca sunt prajite nu prea e in regula! daca la diete gen South Beach sunt puse la socoteala, presupun ca si aici sunt ok. Spor la slabit!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Andicu,multumesc mult.

Nu le mananc prajite,ci fierte si cu lamaie stoarsa.Sper sa "mearga".

Mergi la inceput

'Neata fetelor!

Raportez incantata ca m-am reapucat de treaba! am ajuns la 64 kg, din nou! ca am tot oscilat week-endul trecut intre 64 si 65 kg! Azi sunt la carne de pui si sunt fericita ca o sa ma satur repede!
Va si spor la slabit!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

buna fetelor...ma alatur si eu voua...incepand de ieri am inceput regimul disociat...am inceput cu lactate si azi e a2-a zi...incerc sa tin si mane ca nu mi se pare greu....adevarul ca am inceput deja de 2 saptamani sa nu mai mananc paine si mancam doar dimineata si dupa-masa....seara nimik si mai mult gratar nu am mai mancat prajeli si nimik dulce si am inceput sa ma obisnuiesc...si cred ca si de la caldura asta nu imi mai e foame....tot de ieri am inceput si cu aerobic step...si sper sa reusesc sa dau jos kg care ma supara...de cand m-am ingrasat nu ma mai suport...am pu 12 kg in 2 ani ......acum am 1.73 cm si 70 kg....deci daca as reusi 10 kg... ar fi perfect....dar dupa cum vad nu imi e f..greu si cred ca voi reusi...fac si masaj cu supliform...si mi-am luat si pantalonashi din aceia de care am auzit fetele pe forum....asa ca doamne ajuta...pana facem un sa reusesc sa mai dau ceva jos....as vrea sa incer ca fac si impachetari cu parafina....sper sa am rezultate cu celulita sa-i vin de hac....
...asa ca va rog sa ma primiti si pe mine printre voi.....va pup.....
ziua 1-19.06.2006 - 70kg.....

Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput