Regimul disociat (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Karra80, bine-ai venit printre noi si spor la slabit!
Asteptam sa se intoarca Ralnied din luna de miere , sa te treaca si pe tine pe listuta.
Pana atunci, spor la treaba!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Ma intreb oare daca la ziua de legume imi e permisa mancarica Ghiveci,cu toate legumele si cu ulei de masline......?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

quote:
Originally posted by anelize

Ma intreb oare daca la ziua de legume imi e permisa mancarica Ghiveci,cu toate legumele si cu ulei de masline......?

Cred ca iti este permis ,numai ca nu trebuiesc calite in acel ulei ,doar fierte si adaugat uleiul a sa nu fie chiar fad.

Mergi la inceput

Merci pt raspuns.

In alta ordine de idei...eu sunt la ziua a 2-a de cura.Ieri am mancat carne (1 1/2 friptura vita) si azi sunt la fructe.Desi ar fi trebuit sa fie cea mai fericita zi (pt ca sunt ierbivora de fel) nu am nici un chef sa mananc decat sa mananc asa....numai fructe.Beahhh....mi-e sile de tot.Adevarul e ca sunt si foarte slabita si am luat o multivitamina ca sa nu m-i se faca rau.Dupa prima zi am slabit 800 gr.Eu zic ca e cam mult.Visez la .....de fapt cred ca visez la fructul interzis pt ca nu mi-e pofta de ceva anume....de fapt mi-e pofta de inghetata,dar sambata am zi numai de inghetata,asa ca astept cu nerabdare week-end-ul.
Scuze pt spatiu folosit....aberez de la foarme.

Mergi la inceput

Anelize, te inteleg! si eu sunt la fel, dar numai in anumite zile! eu visez la 1/2 de paine calda si la vreo 5 modele de prajituri! inghit in sec si ma indop cu ce-am in ziua aia! si daca tot am senzatia de foame, imi umplu stomacul cu apa si trece! oricum, visez la we, cand pot sa mai combin, si poate mai scap la cate ceva interzis !
Eu la fructe m-am saturat bine cu cirese, capsuni , kiwi si pepene galben. Aa, si spre seara am mancat niste ananas! e bun, taie foamea!

Pozele mele

Mergi la inceput

Sunt la ziua a 3-a de cura (lactate) si am mai dat jos 500 gr.In total 1,7 kg. Sper sa nu le pun inapoi dupa ce o termin.

Mergi la inceput

Bravo! cam asa am dat si eu jos in prima saptamana! acum oscilez cu 500g in plus sau in minus, zilnic. Daca tii cont un pic dupa ce termini regimul, la ce mananci, n-o sa le pui la loc. Adica sa nu exagerezi cu painea si dulciurile dupa, doar asa, mai rarut!
Eu azi, tot la 64 kg. Sa vad daca mai scade la cantar azi, ca sunt la fructe.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

....si eu sunbt tot la a3-a zi de lactate dar nu m-am cantarit....vreau sa ma cantaresc doare luni sa vad ceva rezultat....e posibil ca aceasta cura sa fie influentata de grupa de sange?...pt ca am citit undeva ca la grupa A2 nu se recomanda lactate.... si eu ce sa fac oare? sper ca nu ma ingras acuma de la lactate.... si mai mult... ca de mancat am mancat chiar putin...2 pahare de lapre degresat...un lapte batut si 2 branzici topite pe zi...si putin cas dar nu mai mult de 100g....sper sa fie bine....foame nu imi ea asa de tare doar ca ma cam i-a ameteala si nu am prea multa putere

Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

...fetelor am o intrebare...urmatoarele zile...cele de legume fructe se mananca in aceeasi zi si legume si fructe sau separat o zi numai legume alta numai fructe?
multumesc

Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Andicu, in week-end ,cand ai zis ca combini alimentele,ce cu ce se poate combina?

Mergi la inceput