Regimul disociat (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anelize, combin legume cu fructe sau carne/peste cu legume, lactate cu oua...da azi am luat-o razna rau! pur si simplu am cedat nervos! dupa o zi de fructe , pe seara am cedat si am mancat branza cu paine! nu stiu unde o sa ajung! al meu sot ii tot da ca nu vrea sa ma imbolnavesc, ca de cand tin regimul sunt mereu palida si obosita..si ca el ma iubeste asa! da' tot nu ma indur sa renunt cand ma gandesc ca vreau sa ajung pe plaja...si nu vreau sa se intunece cand ma dezbrac

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Andicu,sa nu cazi in butoiul cu suparare.Nu e usor pentru nimeni,sti asta.Nu e nimic daca ai trisat un pic...important e sa nu faci din asta obisnuinta.
Iar in ceea ce priveste sotul,asa imi zice si mie al meu,dar cesa facem....tanjim dupa hainutele care acum strang un pic.
Revino-ti si ia-o de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Eu azi,dupa o zi de lactate si vreo 3 ore de sport,nu numai ca am stagnat,dar am luat si 200 gr.
Azi sunt la peste.

Mergi la inceput

Ai dreptate, Anelize, nu cedez asa usor! cred ca o sa combin disociatul de 1/1/1 cu cel de 3/3/3 , adica o sa mananc la lactate si branza topita si alte branzeturi si o sa prelungesc la 2 zile (adica intreg we ) pauza de "orice" ! mai lejer, asa, ca daca nu manaca paine si fainoase, si dulciuri, tot cred ca se simte ceva!
Eu ma mentin pe 64,5 kg. Se pare ca e greutatea mea preferata . Desi, tare imi doresc sa ajung la 60kg macar!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La mine chiar a dat rezultate, nu m-am cantarit dar cred ca am pierdut vreo 2-3kg pe putin. Burta s-a micsorat considerabil, hainele care inainte erau fixe au inceput sa-mi fie largi !! Dar de cantarit, tot nu m-am cantarit , din simplu motiv ca acasa n-am cantar (barbata-meu nu m-a lasat sa cumpar saptamana trecuta cand m-am apuct de cura, a zis c-o sa fiu toata ziua calare pe el si o sa fiu demoralizata cand o sa vad doar cateva sute de grame minus, daca o sa le vad si pe alea ).
Am terminat prima tura 3/3/3, astazi pauza, ca chefuim si noi nitel si n-as vrea sa nu pot sa gust si eu macar o felie de tort, iar de maine o iau de la capat.
Cred ca daca mai fac o tura 3 cu 3 cu 3, am deja sanse sa ajung la 70! Totul e sa mai am vointa inca 10 zile. Sper sa pot.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Bravo Mickyyy! felicitari ptr vointa! si La multi ani! sa-ti traiasca printesa Daria-Maria, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Pozele mele

Mergi la inceput

Multumesc anditzu !
Azi azi am vrut sa-mi fac de cap....mi-am comandat mancare de la firma de catering care ne aduce din cand in cand masa la birou....o portie usiasa de snitel spaniol.....culmea e ca desi era bestial la gust, n-am fost in stare sa mananc mai mult de un sfert din portie....eu care o dadeam gata in 10 minute in mod normal.....cred ca mi-a pierit apetitul...ca alta explicatie n-am!
Oricum, de maine revin la cura

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">noastre

Mergi la inceput

Yupii...mi-am luat cantar....am slabit mai mult decat credeam eu, azi dimineata aveam 71.5 kg !!! Daca cele 77kg pe care le aveam acum 3 saptamani erau bune, inseamna ca de cand am inceput cura pana acum, adica in 10 zile am pierdut 5.5kg!!
Asa ca mai bag o tura, poate reusesc sa scad sub 70!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalex spune:

Am incercat si eu acest regim disociat si, dupa ce am dat jos 3 kg (o treime din cat voiam) nu am mai obtinut alte performante...Disperata am apelat la un medic nutritionist: metabolismul meu incetinise, se pare din cauza ca mancasem mai putine calorii decat era indicat (1000)...Nutritionistul (din Medicover) mi-a propus atunci un program de slabit adaptat mie, dupa ce m-a intrebat ce mananc de obicei, ce activitate am, daca practic vreun sport, si da rezultate. Am inceput din nou sa slabesc :) si ma simt super ok.
Oricum, felicitari pentru ambitia de care dati dovada si bafta sa ajungeti (cat mai repede) la 90-60-90...si sa ramaneti acolo :).

Mergi la inceput

Moaaamaaa, Mickyyy, esti tare de tot! asta da! reactie a organismului!
eu am dat chix! mai stau we asta si de luni o iau de la capat! macar am ramas la 64,5 kg. O sa am grija ce mananc, dar nu disociat! trebuie sa-mi revin un pic ca nu mi-a fost bine deloc!
Spor in continuare!

Pozele mele

Mergi la inceput