Regimul disociat (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Buna ziua
Dragelor am inceput de luni regimul,il tin 2-2-2.Am inceput cu 2 lactate,2 leg-fructe si azi e prima zi la carne....
Am uitat sa spun ca aveam la inceput 72kg,acu am 71.500 si vreau macar 68....

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Azi sunt la peste. M-am cantarit azi-dimineata si imi arata 64kg! sa fi slabit 1 kg intr-o zi? ieri am mancat numai fructe si sper sa fi avut efect!in plus, am iesit cu nepotelul in parc si cand ne-a prins ploaia am schimbat cu mamica lui, si am tras o fuga impingand carutul vreo 10 min!poate am "muncit" mai mult decat pe bicicleta! oricum, nu ma conving ca am ajuns deja la 64 kg pana nu ma mai cantaresc o data diseara..

Poate ne trece si pe noi cineva pe listuta...!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,ma primiti si pe mine?Aseara am citit subiectul vostru si m-am hotarat sa incep si eu dieta.Azi e prima zi.
Am 1,67 si aseara aveam 54,8Kg.Tinta mea:50-51Kg.

Eu intentionez sa tin 2/2/2,pt ca la 3 zile mi se pare chiar greu.Asa cum zice si Mickyyy,mi s-a parut tare usoara cand am citit,insa nu-i chiar asa.Azi am mancat doar 3 crenvusti pana la ora asta si vreau sa-mi bag niste pulpite la cuptor.Mi-e cam foame,dar ii trag tare cu apa.

O intrebare am si eu:nu pot renunta la cafeaua de dimineata.Credeti ca e ok?I-am pus dimineata si putin zahar si putina coffeta(ca altfel nu-mi place).ce parere aveti?

Aaa si inca ceva:suc energizant avem voie?Ca mi-a luat sotul in ideea ca poate ma ajuta si nu stiu ce sa fac...

Va pup si multa vointa va doresc sa aveti

Flori
Noi

Mergi la inceput

Flori, eu iti raspund ca mai arunc un ochi, dar se pare ca fetele mai vechi nu prea mai scriu : eu tine dieta cu 1/1/1 , ca n-as rezista 2 zile numai cu fructe, de ex., si de luni pana azi am dat 2 kg jos. Si sa stii ca n-am renuntat la cafeaua de dimineata,numai ca o beau cu indulcitor (zaharina). Cat despre sucul energizant nu stiu ce sa-ti zic , daca n-are zahar nu cred ca e o problema. Eu am baut si un pahar de vin mai slab alcoolizat acum vreo 2 seri si n-am pus nimic in plus!
Spor la slabit! si sa speram ca mai intra ralnied din cand in cand, sa ne puna si pe noi pe listuta!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andreea,merci mult Dupa ce am scris,m-am uitat la energizant si..are zahar Asa ca nu pot sa beau si tare cred ca ar fi fost bun,ca ma simt tare naspa,parca plutesc.
Astept sa mi se faca pulpitele,ca nu mai pot de foame...Of...

Pupici

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by tzuchi

Draga ralnied te rog sa ma stregi de pe listuta, cred ca luna asta am reusit si daca totul va merge bine voi incepe sa numar kilele care se depun
Va pup si va doresc spor la slabit!

Felicitari pt bebe! Ai grija de tine! Si de el/ea! Te mai asteptam!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am intrat azi, nu mai plangeti!!!
Am fost si plecata din oras... Si maine am nunta. Adica ma marit! Deci, sper ca e suficienta scuza... O sa mai lipsesc si dupa nunta cateva zile. Dar sa nu mai plangeti, ca ma intorc!
Acum va trec pe listuta pe toate fetele noi! Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Oaauu, Ralnied , FELICITARI SI CASA DE PIATRA !!! sa aveti o nunta superba si sa fii cea mai frumoasa mireasa!!!
Normal ca te iertam, numa' ca nu stiam !
multumim ca ne-ati primit si pe noi si SPOR LA SLABIT !

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Andicutu ti cura 1 zi legume si fructe,1 zi carne si 1 zi lactate,sau aceea de o saptamana cu 1 zi fructe,alta zi legume,alta peste,alta carne,alta oua,alta lactate???

Mergi la inceput

Ultima, Anelize, 1 zi numai lactate, 1 zi numai legume, etc...deocamdata merge! prima d ecare zici si care e si postata pe prima pagina , am incercat-o anul trecut si n-a mers! am slabit doar 2 kg in 2 saptamani cu trat. de electrostimulare cu tot! la mine trebuie sa fie un pic mai strict, cred,altfel nu cedeaza organismul.

Pozele mele

Mergi la inceput