Regimul disociat (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinamar spune:

[red]va salut si eu !
am 20 ani si un de 5 luni
la cca 1.53 am cca 52 kg.
probl e ca am un pic de burtica.
si mai ales ca am cateva vergeturi ramase in urma sarcinii, localizate pe coapse...
stiti vreun remediu ?
va incurajez pe toate care faceti eforturi pentru a arata mai bine!!!bravo!plus ca e si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

fetele io am slabit 2 kg intr-o saptamana!
am intrat si in a doua!
sa vedem de acum incolo, ca inceputul fu bun!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna.

Ma tenteaza si pe mine regimul, dar am o intrebare, ce altceva in afara de apa (plata sau minerala) se poate bea? Ceaiuri, cafea, bere?? Ca regimul in sine mi se pare foarte usor de tinut, insa eu's consumatoare inraita de cola, asa ca ar trebui s-o inlocuiesc cu ceva...si nu stiu cu ce....cu apa plata nu prea merge.....

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Cred ca poti inlocui umai cu ceai,cafea,apa minerala,plata,limonade (mapa+lamaie+zaharina sau alt indulcitor)...berea sare din schema cu siguranta...poate una asa la ocazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor. Mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa-mi fac si eu intrarea la voi. Ma primiti si pe mine? ca am mare nevoie de sustinere in asemenea lupta!

Eu am 1.70, greutate initiala 67 kg, azi, a2a zi de regim, 66.5 kg, greutate tinta: 57 kg.

Am inceput regimul ieri, cu lactate degresate, azi sunt la legume, maine continui cu carne de pui. Nu stiu cum o sa rezist la ziua de fructe si la ziua de oua, cred ca o sa mor de foame!
Eu mai beau si ceai chinezesc d eslabit, ala in cutie verde; acum 4 ani cand am mai tinut regimul disociat, am baut si ceai d'asta si am facut electrostimulare sau impachetari cu parafina, la un salon cosmetic; atunci am slabit 6 kg in 2 saptamani si la cm , dar nu mai stiu cat. Sper sa aiba efect si de data asta, ca am mai imbatranit si nu mai cedeaza asa usor organismul.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Draga ralnied te rog sa ma stregi de pe listuta, cred ca luna asta am reusit si daca totul va merge bine voi incepe sa numar kilele care se depun
Va pup si va doresc spor la slabit!

Mergi la inceput

Tzuchi, felicitari si sarcina usoara!!!

Chiar nu mai scrie nimeni pe-aici? speram sa am si eu suport in lupta cu kilogramele! ca azi eram in a4a zi de disociat si am constatat fericita ca am ajuns la 65 kg!

Pozele mele

Mergi la inceput

tzucki, sarcina usoara!

andicu, hai ca scriu eu....m-am apucat si eu de el de vreo 3 zile, deja mi s-a acrit de-atata carne , privesc cu jind la legume si-astept ziua de maine sa mai mananc si altceva. Dar nu va pot ajuta cu kilogramele....nu m-am cantarit nici inainte de inceperea regimului si nici pe parcurs. Stiu ca acum o saptamana m-am urcat pe un cantar si aveam vreo 77kg , adica enorm de mult, chit ca eu sunt foarte inalta (1.80) si nu par prea grasa, dar ma stiu cum eram inainte de bb, aveam 60 in vremurile bune si 62-63 in mod normal. Oricum dupa nici 3 zile simt deja ca ma incap unele haine pe care le pusesem de-o parte....eu as vrea sa ajung la vreo 65kg, dar ma multumesc si cu 70 in prima faza.
O sa ma cantaresc dupa primele 9 zile de regim! pana atunci....surprize surprize!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy, eu tin regimul doar cu cate 1 zi, ca nu rezist mai mult de 1 la fel; vad ca are efect, deja ma simt si eu mai bine, parca nu mi se mai vede burta asa. Stau si pe bicicleta cate 20-30 min. zilnic, iar de maine incep si un tratament cu impachetari cu parafina, la un salon cosmetic. Mai am si eu de recuperat din greu, vreo 8 kg, ca sa ajung sa arat cum eram acum 2 ani!
Sa-ti traiasca "cucuietele"! macar tu ai un motiv serios de a fi pus atatea kg!!!
Spor la slabit in continuare!

Pozele mele

Mergi la inceput

andicu, inainte sa m-apuc nu mi s-a parut asa de greu de tinut 3 zile consecutiv, dar vad ca m-am inselat. O sa tin prima tura 3/3/3 si apoi cred ca o sa il scurtez la 2 sau poate chiar 1 zi. Si eu simt ca are efect, ma simt mai usoara, dar cred ca-i mai mult autosugestia!
Spor la slabit si tie , vad ca suntem singurele care bantuim pe-aici.

Mergi la inceput