Regimul disociat (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Si mie mi-a fost tare rau de joi,la ziua de peste.Nu stiu de ce,dar am facut o indigistie urata si am stat toata noaptea cu wc-ul in brate.Azi am mancat niste cirese ,o salata de rosii cu branza si 2 covrigi.Maine o sa incerc sa am mai multa grija.Nu stiu daca o sa incept iar regimul pt ca sambata plec in vacanta si nu are rost sa imi bat jos de organismul meu.Uite cura,nu e cura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Madalex,si eu sint in acelasi impas ,spune-mi te rog cam ce ti-a recomandat nutritionistul poate se potriveste si la mine ceva .
De azi m-am reapucat de 111 ,vreau sa mai dau jos 3 kg ...si nu reusesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Salut, nu am mai fost de ceva vreme pe aici, asa ca sa va spun. Pt cele care nu stiu am vrut sa ajung la 50 kg si am reusit sa ajung la 46,5. Acum oscilez intre 47-48 si ma simt excelent. Maninc de toate, cu prudenta la dulce si piine. Incerc, dar din pacate nu prea reusesc sa nu maninc seara. Va pup si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am revenit si eu (pt scurt timp, ca sambata ma mut si acolo unde plec, inca nu am internet, dar sper sa rezolvam cat mai repede cu putinta!)...
Am stat in seara asta si, asa cum am promis, am facut toate modificarile, pe baza mesajelor voastre. Daca am gresit ceva la cineva, strigati si modificam, nu e nici o problema...
Va multumesc pt intelegere si pt toate urarile pe care mi le-ati adresat!!!
Ralu: bine ai revenit si tu!!!!!!!! Sa ne mai vizitezi! Te asteptam!!!!
Ne mai auzim, acum ma duc si eu la somnic ca e trecut de 2 noaptea!!!

PS--Pt cine vrea sa slabeasca pt a arata bine pe plaja, vreau sa va spun ca eu de acolo vin... Stati linistite!!!!!!!!!!! Dupa 4 zile de mers pe plaje din statiuni diferite, am ajuns la concluzia ca se poarta sunculitele anul asta! Pe bune! Adica de la fete de generala/liceu, pana la pensionare... colacei intr-o veselie! Deci nu va mai stresati! Daca pana si eu care aveam mii de complexe si ma credeam cea mai cea m-am simtit excelent, va dati seama ca nu va mint!
Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Am uitat: bun venit tuturor noilor colege de suferinta!

Si La multi ani pt Sf Petru si Pavel!!!!!!!!!!!!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ooooooo...s-a intors proaspata miresica! Inca o data, felicitari! Poze, poze!...(eu ink nu le am, da' te anunt cand!)

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Ooooooo...s-a intors proaspata miresica! Inca o data, felicitari! Poze, poze!...(eu ink nu le am, da' te anunt cand!)

Proaspat casatorita !

Foto

aha... merci...
adica tu, care ai avut nunta acum 100 de ani nu ai inca poze, dar vrei poze de la mine, care abia am avut nunta de cateva zile... nu le-am cules inca, am fost plecati...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
nunta acum 100 de ani nu ai inca poze, dar vrei poze de la mine, care abia am avut nunta de cateva zile...

care 100 de ani? k n-am nici o luna...si pozele astept sa le iau zilele astea, cu tot cu dvd-uri!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Bine-ai revenit ralnied si inca o data casa de piatra!

Eu am intrat la a doua tura de 3/3/3 si am mai reusit sa dau ceva jos, dar nu mai merge la fel de repede ca prima data! Dupa 3 zile de carne n-am dat jos decat 1kg, de fapt cam 1.5kg pentru ca am mai luat ceva in perioada de pauza, cand m-am reapucat de regim aveam 72 iar azi dimineata aveam 70.5kg!

Oricum, incet dar sigur sper sa reusesc sa ajung la 65! Ca pragul de 70 e ca si "atins".

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bravo Mickyyy!
Ralnied, bine-ai revenit! cred ca ai avut o nunta de vis si parte de distractie in 2 super dupa!!!
Eu sunt cu uratii pe cap zilele astea si ma oprisem; 3 zile am zis ca fac o cura diferita, lapte cu banane, ca vad ca rezist si am auzit ca are efecte rapide si trebuie sa recuperez ca am pus 1kg la loc ( iar am 65 kg ); de luni incep iar disociatul, dar 2/2/2, cum e postat la inceputul capitolului.

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput