Iasule, mandra cetate (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Multumesc pentru felicitari si pentru-ca v-ati gandit la mine!
Sant absolut sigura c-am luat carnetul din cauza ca mi-ati tinut pumnii,in special fetita ta, Acvi.
Sampanica o dau(de fapt am inceput de ieri..)acum virtual si la prima intalneala voi spune prezent cu sampanie cu tot...poate si cu carnetul in buzunar,ca acum sarbatoresc..fara.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani la copilutzi si o zi minunata!

aime si Vladimir in mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani tuturor copiilor,mici ,mari sau si mai mari()!
O zi frumoasa si plina de bucurii!
Si eu vreau sa ajung in Copou,sper doar sa nu ploua dupamiaza si sa nu fie prea obosita Catalina.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Palmyrah2002: multumim frumos pt. urari. Si copilasii tai sa fie sanatosi, papaciosi si ascultatori.

LA MULTI ANI PT. TOTI COPILASII
Sa aveti viata plina numai de bucurii si de impliniri si sa fiti sanatosi
Astazi puteti face cate pozne doriti, parintii nu au voie sa va certe

Carmen P: te rog frumos, daca vrei, de acum poti sa ne treci si pe noi in listuta(pana acum nu am vrut eu, asa singura nu avea nici un farmec):

Darria(Nadia) 23 iulie 1976 si Andreia 23 mai 2006

Editare: cap sec, uitasem

HRISTOS A INALTAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR! si noua pe langa ei! - daca e ceva de sarbatorit sa ne bucuram impreuna!

Felicitari Adriana, bravo, bine ca ai scapat!

LA MULTI ANI Cristina! Cum a fost la interviu?

Dana vreau si eu programul de vara, ti-am povestit de ce... Am mare nevoie de asa ceva.

Asadar programele pt copii sunt de la pranz in locatiile respective sau de dimineata?

Gabriela venim si noi, ca se pare ca vremea tine cu astia mici si mari, si ar fi pacat sa nu profitam.

In alta ordine de idei, am fost la o biserica de pe aici - cica nu e voie sa spunem care - si parintele, dupa ce i-am tot povestit una alta, mi-a citit si apoi in timpil slujbei a deschis Evanghelia si apoi mi-a spus ca am 'ceva dupa mine'... Nu stiu ce inseamna, dar probabil nu bine. L-am intrebat si m-a chemat sa imi citeasca slujbele Sf. Vasile. Si mi-a cerut sa vin cateva saptamani la rand.
Ati patit asa ceva? Sotul meu a ras de mine si mi-a spus ca m-a prins de fraiera insa eu nu cred, e totusi preot, nu? Acuma, sa fiu sincera, eu nu prea am experienta cu asa ceva si poate are barbatu-meu dreptate, pt ca psihologic vorbind, cand e omul vulnerabil e mai usor de prins de nas... insa e preot, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

HRISTOS S-A INALTAT !

Raluca,pupici si fruntea sus!Cum se simte mama ta?

Adevarat s-a inaltat!!!

Rau, dar asta e...:(

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani tuturor strumfeilor si strumfitelor de pe aici!!! (implicit si mie...)... Si o zi plina de soare azi (desi dupa-amiaza sunt anuntate ploi!!!)... Si sa le faceti cadouri multe micutilor, ca merita!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

L Carmen: tot ce stiu e ca preotii nu au voie sa faca asta, e un pacat, aduce a mama omida.
Eu nu cred in asa ceva, numai Dumnezeu stie ce e cu noi si ce viitor avem.
Cred ca sotul tau are dreptate. Sa mergi la slujbe si rugaciuni e ft. bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen...nici eu nu credeam in vraji,deochi...si altele.Dar cand aveam probleme si nu mai stiam unde sa ma duc si ce sa fac,am mers la Manastirea Cetatuia,am vb cu preotul si i-am zis ca nu cred in asa ceva,dar nah...am venit totusi.Si preotul mi-a zis:ba exista,unde exista bine,este si rau.Deci e posibil ca cineva sa iti vrea raul si sa practice asa ceva.Si el citea slujbele Sf.Vasile.Si la manastirea Hlincea,la iesirea din Iasi,spre ciurea,se citesc aceste slujbe.

Cat despre preoti...sunt cu har si cu mai putin har...buni si rai...dar ma gandesc eu...ce asa mare castig ar avea sa te plimbe pe tine la slujbe degeaba?
Oricum,eu m-am dus la slujba asta si mi-a citit.Hmmmmmmm...s-a intampat atunci ceva tare ciudat si inexplicabil.Nu pot sa explic pe net...dar atunci m-am convins ca este ceva...
Eu zic ca nu ai nimic de pierdut.Stiu ca la acele slujbe se duce faina,zahar si ulei.Si unele persoane iau si haine ale membrilor familie si le tzin in mana cat le citeste preotul.
Nu sunt eu bisericoasa...chiar ma duc rar,dar in asta cred..adica totul e posibil.Eu as zice sa mergi.In plus,da niste pomelnice pt toata familia.Numai bine!

darriutzo...ce e pacat?Preotii nu descanta sau fac vraji.Ei citesc niste slujbe.Care te pot ajuta sau nu.Dar ce rau pot face.Sincer...si eu credeam la fel,dar am simtit pe pielea mea.Nu vorbesc din auzite.Si daca tot simte Carmen ca are numai necazuri,ce rau ii fac slujbele?Poate chiar ii fac bine.
Chiar nu sunt nici bigota,nici fanatica ,nici bisericoasa...dar in chestii din astea,sunt convinsa...slujbele pot face doar bine,nu rau.Repet...eu am simtit efectele pe pielea mea.Si nici acum nu imi pot explica ce s-a intamplat atunci.Nu fac propaganda,ca nu am nici un interes.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

adi, felicitari pt carnet! eu ma trec pe lista cu sampania virtuala:)

mersi de felicitari, maine mai schimb o cifra, ca prefixul l-am schimbat deja. La interviu a fost asa si asa, un tip ciudat, a vb putin si nu mi s-a parut f convins. Asta e, eu am facut ce-am putut si ce-am stiut, cine ma ia tb sa ma ia asa cum sunt:) Pana la urma imi mai prelungesc contr. aici unde sunt asa ca pana la noi ordine macar am servici.

La multi ani copilasilor mici si mari, in trup si in suflet!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput