Iasule, mandra cetate (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Raluca, imi pare nespus de rau....da Doamne sa fie bine si s-o stii sanatoasa, fii puternica iubita si gandeste-te ca va fi bine, ai incredere in medicii de acolo, ar putea fi adusa la iasi?
Sanatate multa, multa, multa si tie pupici multi si tarie....gandeste-te ca va fi bine...asa o sa razbesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Da' oare Oana ce mai face, ca iar a disparut. Cum s-o mai fi simtind ?

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am lipsit o perioada de pe net si am citit iarasi in tropot de caluti ce ati scris pana acum.

Carmen P: multumesc frumos pt. trecerea in listuta

Ralu: si aici te iei de mine ma? Si da, daca vrei bumbuslic - stii ce ai de facut

Adda: daca vrei bumbuslic, atunci sa dea Dumnezeu sa ai cat mai curand ce doresti Eu pot doar sa iti transmit "virusul" burticutelor

Iolanda: raspund cu intarziere dar abia acum se poate.
Am nascut cu d-na doctor Grigore, natural, acum 2 saptamani. Vine si la nasterile naturale, nu stiu de unde a aparut zvonul ca nu vine. Stiu mamici care au nascut natural cu ea. Daca se opteaza pt. cezariana sa stii ca e dorinta pacientelor si nu a medicului, cu exceptia cazurilor in care medical se impune cezariana.

In cazul meu abia plecase de la spital cand a sunat-o asistenta sa-i spuna ca am dilatatie 5-6 si a venit imediat, cred ca in max. 20 de minute a fost langa mine. A plecat de la cabinet si a stat de la ora 14 si ceva, pana am nascut(15,20) langa mine si dupa, pana a terminat ce avea de facut. Asa ca sunt basme daca se spune ca nu vine la naturale. A fost mai mult decat buna vointa sa stea langa mine atata timp pana sa am dilatatia suficienta.
Eram un pic inclinata in ultimele zile sa fac cezariana pt. ca depasisem dpn-ul cu o saptamana si nu avem nici cel mai mic semn ca voi naste in curand. Dar pt. ca doream nastere naturala m-a incurajat si mi-a spus sa am un pic de rabdare.
Epiziotomia e o bijuterie, nici nu se mai cunoaste unde a fost taiat, nu am cicatrice deloc - ma uit eu si noroc ca stiu unde e locul ca altfel nu prea se mai cunoaste.
Eu nu am vrut sa-i cer nr. de tel. ca nu aveam motiv sa o deranjez(nu am avut o sarcina cu probleme si stiam ca daca apar probleme si nu e la cabinet o gasesc cumva).
Nu ma deranjat deloc ca e ocupata, prefer asa si sa merg la un bun profesionist.

O saptamana cat mai placuta si multa sanatate copilasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Miha,please intreaba-l pe prietenul tau daca e normal ca dupa 4 ani geamurile(pe timplarie de aluminiu)sa transpire in interior!
Trebuie sa le arunc?
Multumesc!

Cristina
,l-am intrebat si mi-a spus ca tot ce e posibil sa se fi schimbat umiditatea din casa.Fara prea multe detalii sau pana nu vede el ce si cum nu prea poate sa dea multe raspunsuri.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Edit:a nu se intelege ca vrea cu tot dinadinsul sa vina la tine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Raluca, imi pare rau. Doamne ajuta sa se insanatoseasca mama ta si tie multa putere sa treci peste aceste momente!

Cristina (tinatache), La multi ani! (cu atata intarziere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Amaruncat si eu un oki pe listuta si am vazut ca ieri a fost ziua lui Iustin (Mephaela30), a facut 4 anisori, deci "La multi Ani"! din partea noastra...Cum v-ati distrat?

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

BUNA DIMINEATA
Poftim la cafea! ce faceti? va culeg de la pag.2??
O zi superba!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,am mai aparut si io prin zona,am cetit tot,dar am si uita,varsta deh...
Noi de 1 iunie am fost peste tot,cel mai mult i-a placut Mariei la "pectacol" la "piticul de ciocolata",unde a aplaudat si a dansat non-stop.La noul parc din Copou nu i-a placut, ca era muzica prea tare.Si am primit de la un domn simpatic o oferta cu noul loc de joaca "Romagic" asa ca in curand o sa-i facem o vizita sa vedem cu ochisorii nostri
Iolanda, eu o cunosc foarte bine pe dr.Tarnovanu,mi-a monitorizat sarcina si am nascut cu ea si este o adevarata profesionista,nu am ce sa-i reprosez!!
Belnicol,vreau sa stiu si eu unde i-ai facut analize lui Matei,si de unde i-a luat sange din vena sau din degetzel si ce analize i-ai facut.
pupici si o zi buna

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata,dar ce matinale ati fost azi...
Iustin..LA MULTI ANI!

Uitandu-ma pe listuta,am observat ca Paula(alipiticot ) e nascuta in aceeasi zi cu sotul meu(diferenta de ani desigur)iar Mihaela(leoaica) in aceeasi zi cu mine...hihihi

Raluca,imi pare foarte rau de ce am citit despre mami a tau.Multa multa sanatate mamei tale!

Stefana,ai facut prajitura cu lamaie reteta cu lapte condensat sau fara?

Nicoleta,cred ca Oana a plecat la mare...(am mai crezut o data asta si ea saraca era in spital) sa stea cu burta la soare...

Nu stiu ce am ...mi-e somn intr-una si ametesc .Am si o tuse care nu-mi trece ,de vre-o trei saptamani tot tusesc..Am luat vre-o doua feluri de sirop..si nik.Dar oare de la ce-or fi somnolenta si ametelile?Ma duc sa-mi fac un ceai de maciese.Mai vrea cineva?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

A! Apropo!
Si eu voiam sa-ti spun Dana,m-am intalnit cu sotul tau si cu Magduta,imprastiau fluturasi..Sotul tau mi-a intins un fluturas si-a inceput sa "turuie" despre noul loc de joaca...etc...
L-am lasat sa-si faca numarul si apoi l-am intrabat ce mai faci tu si am discutat cu Magduta..Am auzit ca ai deja vre-o trei petreceri la activ...sa fie intr-un ceas bun si la mai multe!Cum au iesit?Esti multumita?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput