Iasule, mandra cetate (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Acvi,ti-am trimis pm.Daca nu intelegi ceva spune-mi ca eram cu un ochi la Teo...faine surprize a primit de ziua ei..pana acum..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by iolanda77

Salut din nou!

Am o intrebare pentru voi. La ce medic sa merg? Am fost mai demult la un control la doamna doctor Mihaela Grigore, care a fost foarta blanda si eram hotarata sa merg la ea dupa ce raman insarcinata. Insa... cumnata mea mi-a spus ca din cate stie ea, dna Grigore nu e tot timpul disponibila (daca am o urgenta in miez de noapte e foarte probabil sa nu dau de ea) si mi-a recomandat-o pe doamna doctor Carmina Schass. Problema e ca din cate am inteles dna Schass nu e prea... blanda si cum sunt la prima sarcina as vrea o doctorita care sa nu ma ia asa tare.
Astazi am fost la medicul de familie sa ma ia in evidenta si mi-a recomandat sa merg la doamna doctor Tarnovanu (sau Tarnoveanu).
Puteti sa-mi spuneti ceva despre fiecare din cele 3? In primul rand m-ar interesa sa fie disponibila in caz de urgenta (sa am un numar de mobil si sa raspunda cand sun).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

iolanda felicitari pnetru bb!!!
eu merg la dr grigore si intr-adevar asa cum ai zis tu este foarte ocupata stai mult timp pana intri la ea la o eco dar se merita iar in legatura cu promptitudinea ei sa stii ca eu i-am cerut nr de tel si am intrebat-o daca o pot suna in caz de urgenta si nu m-a refuzat ba chair a fost foarte dragutza...este o tipa super
cu dr schass a nascut acum 1an si 6 lnui cumnata mea ...este mai "dura"un pic in sensul ca nu e asa de amabila si dragutza (de ex imi aduc aminte in noaptea in care am dus-o la spital pe cumnata mea era iarna frig afara si 2 noaptea si ea era de garda si cand a vazut-o ii zice:"da fa-ti actele de internare si urcisus la etaj") mie deja mi se facuse rau asta murea acolo si dr era foarte calma...nu a intrebat-o cum se simte ce-i cu ea nik si a lasat-o sa se chinuie vreo cateva ore cu toate ca discutasera in prealabil pentru cezariana ca , cumnatica mea are dioptrii mari,....eu nu as merge la ea
dar este posibil sa intalnesti pe cineva care sa fie multumita de ea
celalalt dr nu-l cunosc asa ca votez pentru dr grigore

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Oooofff, am scris un mesaj cat mine de lung si nu stiu pe unde am apasat de l-am pierdut (ala care plange in hohote)

Era acolo cate un cuvant pentru fiecare din voi, ca nu ne-am auzit de ...4 pagini...Nu mai reiau, imi pare rau, e aproape miezul noptii si merg la nani, ca maine avem o petrecere la 11 dimineata, da' ma duc de la 9 sa mai bibilesc una alta, mai asez florile in vaze, mai umflu baloane...
Am avut si pe 1 iunie una, cu 30 de copii, a iesit super...am adus si o trupa de teatru pt copii, le-a placut mult, mi-a placut si mie si ma gandesc sa fac o zi de teatru la centru...au jucat "pestisorul de aur", au venit cu decor, cu papusi, lumini, fundal sonor si tot ce trebuie, chiar a fost frumos...ce ziceti, v-ar surade o astfel de zi pe saptamana, de "culturalizare" a micutilor nostri?

Despre programul de vara la centru: da, va fi.
Am prmit intrebari in sensul asta din mai multe parti si de luni incep sa fac inscrieri pentru cei ce doresc abonament. Va invit la sediu sa discutam amanuntele si sa imi spuneti exact ce nevoi aveti, iar eu voi incerca sa ma pliez dupa acestea. Nr meu de tel telefon il aveti, dar il dau cu placere din nou, oricui il solicita si va astept sa stam de vorba, o sa va placa la noi...

Carmenp, si eu cred ca putem face ceva...

Oana, unde esti? Si mai ales, cum esti?

Darria, pe cand poze cu bb, sa facem cunostinta? Dupa botez?

Gabriela, sper sa mai stea ploile, sa vin si eu in copou...Chiar, tu ce ai facut pe ploaia asta, sper ca nu ai stat acolo...

palmirah si herra, multumim de intrebare, Columbia si fetele au fost la analize in strainatate, au plecat pe 15 si s-au intors duminica trecuta. Am vorbit putin, dar erau extrem de obositi toti, asa incat am zis ca ii mai las un pic sa isi revina si ii sun iar peste cateva zile...revin cu vesti.

Am zis ca nu reiau, dar tot am scris ceva...ar mai fi, dar chiar tre sa ma culc, va imbratisez pe toate, iar viitoarelor mamici le urez sanatate si sarcina usoara, apoi bb sanatos si norocos!

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Neataaaa!!!SInt f matinala azi asa ca pun eu de cafeluta si va astept cu ea aburinda!!!O zi frumoasa cu toti norii negri de afara!!!
Adi,saru mina,am sa o incerc azi ca e chiar usoara!!!
Nushulica si Iolanda felicitari pentru bb mic,sarcina usoara si o cariera de mamica superrrrrr!!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Eu, iar supy... ca pe mami au operat-o a doua oara si nu ii dau drumul acasa sub nici o forma (si mai sunt fix 2 saptamani!!!). Acum ma duc prin oras dupa papuci de nunta (desi nu am nici un chef). Tv-ul ni s-a stricat, soacra si-a propus sa nu mai iasa azi din bucatarie, deci alta optiune nu am decat sa ies la aer... Poate ajung si in Copou... Sa luam aer!!!!!!!!!!

OANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Danna_36
"putea fi mai rau..." si intr-adevar putea...ia gandeste-te tu asa un pic si sa vezi apoi ca banii vor parea o nimica toata pe langa altele ce se pot intampla cand te plimbi cu avionul

multumesc, am si eu un avion maine dimineata...
sper sa nu ploua prea tare...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by Danna_36
"putea fi mai rau..." si intr-adevar putea...ia gandeste-te tu asa un pic si sa vezi apoi ca banii vor parea o nimica toata pe langa altele ce se pot intampla cand te plimbi cu avionul

multumesc, am si eu un avion maine dimineata...
sper sa nu ploua prea tare...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

unde dai si unde crapa!
Am vrut sa o mai mangai pe Carmen si te-am lovit pe tine, imi pare rau, n-o lua acu' de buna...da' unde pleci cu avionul?

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi vreau si eu reteta de minipizza...e facuta cu aluat fraged? Si bineinteles de la napolitane cu dulceaata , ca am o gramada de dulceata prin borcane.
Azi am fost spre seara in parc pentru doua ore...au cantat copiii, au facut intrecere de biciclete si desene pe asfale...eu stiu ca maine va fi soare si trebuie sa fie soare.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

azi nu am mai ajuns in Copou, ca am umblat prin centru, de nu mai stiu ce e cu mine... Mi-am gasit niste pantofiori, dar, culmea, 35 imi sunt prea mici, 37 prea mari, 36 imi joaca piciorul in ei... Dar nu iese de tot ca sunt cu bareta care ii tine pe picior, daca intelegeti ce vreau sa zic. Costa 1.5 mil (mult peste asteptarile mele, dar... alta solutie nu am). Si am mai gasit niste saboti albi simplu, draguti, parca vreo 300.000, pe care sa ii pot purta dupa biserica si primirea invivatilor...

Tot azi am aflat ca 7--11 iunie ne aduce Targ de haine si incaltaminte, la Sala Sporturilor...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Cristina (tinatache), spre rusinea mea, desi stiam ca ieri era ziua ta, am uitat!. Rusine sa-mi fie!

La multi ani, multa fericire, sanatate, bucurii, impliniri si bani multi!

E si maine o zi!

Mergi la inceput