Parfum de vara
Raspunsuri - Pagina 4
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
auziti ,da'Davidoff Cool water nu e barbatesc? sau e si varianta pt femei?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
este si varianta pentru femei...
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
madalinad spune:
tommy girl - tommy hilfiger
clinique happy
pleasures, summer in bloom - estee lauder
au vara in ele...
Flaflo spune:
Eu vara sint adepta parfumului Jilsander Sun! Il folosesc de citiva ani, nu e scump, are un miros placut care persista chiar dupa ce ma dau cu crema de soare! Si cele din gama Shiseido imi plac mult!
Flavia si Bianca
Bia vijelia
daniela_b spune:
mie mi se pare dragut Premier Jour- Nina Ricci.
Discret, proaspat dar remarcabil.
Am o banuiala ca cel ce a pus numele parfumului s-a gindit la inceputul zilei, dimineata...plina de arome naturale, plina de speranta si promisiunea unei zile excelente...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
mie mi-a adus sotul un Escada Sentiment si m-am indragostit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
DA! Escada Sentiment e fin si sublim!!!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Ana-Maria21 spune:
Light Blue- Dolce&Gabbana........e super parfumul asta.Si mi se pare frsh si cel de la Burgary...ala albastru.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
criss spune:
Imi place foarte mult Code - Armani.
E...special
Merita sa incercati, a aparut cam de o luna.
C