Parfum de vara
Raspunsuri - Pagina 5
asi spune:
Pana la urma mi-am luat L'eau de Issey Miyake si mi-a placut Code-Armani.
Imi place foarte tare si varianta masculina Issey.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
lulu77 spune:
asi ,
.Felicitari pentru alegerea facuta!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Chrystynat spune:
Luna75 , imi pare rau dar nu stiu. Eu de multi ani folosesc numai Light Blue (D&G) si nu ma mai satur de el. Am mai mirosit si alte parfumuri dar nici unul nu era ca Light Blue.
mandyksch spune:
Buna alegere Asi. Mie imi mai place Carolina Herrera 212- cel in ambalaj argintiu.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
karfe spune:
incercati eclat d'arpege lanvin nu arpege simplu. este parfumul meu de vara,va spun doar voua.colegelor mele de servici si prietenelor nu le-am spus ptr ca am patit-o de cateva ori si toata turma si-a luat parfumul pe care-l foloseam.din intamplare l-am nimerit pe acesta deoarece foloseam ck eternity purple orchide parca limited edition si nu se mai fabrica,eau d'issey am patit-o ca mai sus la fel si cu 212.
fab
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by karfe
incercati eclat d'arpege lanvin nu arpege simplu. este parfumul meu de vara,va spun doar voua.colegelor mele de servici si prietenelor nu le-am spus ptr ca am patit-o de cateva ori si toata turma si-a luat parfumul pe care-l foloseam.din intamplare l-am nimerit pe acesta deoarece foloseam ck eternity purple orchide parca limited edition si nu se mai fabrica,eau d'issey am patit-o ca mai sus la fel si cu 212.
fab
maaaama ce ma enerveaza cand cineva nu vrea sa spuna ce parfum foloseste
Michelle

flori76 spune:
Am in plan sa-mi achiztionez curand un parfum si tot miros de ceva vreme www.lacostepink.com/index.php?Mode=orange&useLanguage=uk" target="_blank">Lacoste touch of sun.Imi place,insa nu ma pot hotari daca e intr-adevar ceea ce vreau.Imi mai place si Cerutti 1881...tb sa ma decid cat mai repede ce o sa-mi iau.
Flori
Noi