Parfum de vara

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pana la urma mi-am luat L'eau de Issey Miyake si mi-a placut Code-Armani.
Imi place foarte tare si varianta masculina Issey.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

asi , .Felicitari pentru alegerea facuta!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamimo spune:

Be delicious-DKNY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chrystynat spune:

Luna75 , imi pare rau dar nu stiu. Eu de multi ani folosesc numai Light Blue (D&G) si nu ma mai satur de el. Am mai mirosit si alte parfumuri dar nici unul nu era ca Light Blue.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriinutza spune:

Dolce&Gabbana - Light Blue
Ralph Lauren - Romance
Emporio Armani - City Glam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

SUMMER BY KENZO

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna alegere Asi. Mie imi mai place Carolina Herrera 212- cel in ambalaj argintiu.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

incercati eclat d'arpege lanvin nu arpege simplu. este parfumul meu de vara,va spun doar voua.colegelor mele de servici si prietenelor nu le-am spus ptr ca am patit-o de cateva ori si toata turma si-a luat parfumul pe care-l foloseam.din intamplare l-am nimerit pe acesta deoarece foloseam ck eternity purple orchide parca limited edition si nu se mai fabrica,eau d'issey am patit-o ca mai sus la fel si cu 212.

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by karfe

incercati eclat d'arpege lanvin nu arpege simplu. este parfumul meu de vara,va spun doar voua.colegelor mele de servici si prietenelor nu le-am spus ptr ca am patit-o de cateva ori si toata turma si-a luat parfumul pe care-l foloseam.din intamplare l-am nimerit pe acesta deoarece foloseam ck eternity purple orchide parca limited edition si nu se mai fabrica,eau d'issey am patit-o ca mai sus la fel si cu 212.

fab

maaaama ce ma enerveaza cand cineva nu vrea sa spuna ce parfum foloseste

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Am in plan sa-mi achiztionez curand un parfum si tot miros de ceva vreme www.lacostepink.com/index.php?Mode=orange&useLanguage=uk" target="_blank">Lacoste touch of sun.Imi place,insa nu ma pot hotari daca e intr-adevar ceea ce vreau.Imi mai place si Cerutti 1881...tb sa ma decid cat mai repede ce o sa-mi iau.

Flori
Noi

Mergi la inceput