Poate un om intelept sa fie RAU?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Pentru ca, Grace, un om bun nu face analize asupra altor oameni, ii ia asa cum sunt.
Si daca toti care analizam aici suntem rai, cu ce drept comentam? :)

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Voiam sa-ti spun ca oamenii intelepti analizeaza, la greu! Si oameni si situatii si culmea! mai trag si concluzii! Insa nu judeca, nu critica, poate doar dau sfaturi cui doreste sa le inteleaga... In Biblie scrie undeva (nu ma intreba unde, ca nu stiu) sa nu dai sfat celui batjocoritor, ca te va batjocori... Eu am generalizat si la alte situatii. Deci si prin urmare, e bine sa nu te bagi in viata opamenilor cu sfaturi si vorbe, ci doar cu exemplul personal si cine e capabil sa inteleaga, va schimba ceva in atitudinea lui, cine nu, nu!
Nimeni nu zice despre sine ca e un om bun. Ar fi penibil... Insa unii sunt capabili sa-si dea seama unde gresesc, sa-si dea seama in ce situatie le-ar fi fost mult mai usor sa fie rai sau doar indiferenti, insa au ales sa ajute si sa fie buni.
da, si eu sunt de acord ca este mult mai usor sa fii rau, cu toate gradele implicate, de la a actiona pana la a sta pur si simplu spectator intr-o situatie unde ai fi putut intinde o mana de ajutor...
Da, mi se pare un subiect exceptional.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Si oamenii rai au mandria lor ca nu se schimba! Ca si cei buni, care stiu ca au facut un bine care nu a fost apreciat... Cei rai insa isi arata mandria prin vorbe si provocari de genul "ia-ma asa cum sunt" sau "sunt rau si sunt mandru de asta, ca nu sunt fraier...", cei buni prin fapte si ganduri bune, neasteptand o rasplata sau o recunoastere. Chiar daca sunt luati drept fraieri...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by nanami

Scuze fetelor stiu ca nu se potriveste cu subiectul , dar nu m-am putut abtine . michelle7 ai fost superba cu chestia aia cu manelele. le-am vazut sunt minunate , vreau si eu , te rog spune-mi cum le-ai gasit si ce tre facut. cred ca un raspuns mai bun ca ala nici nu se putea.

mamica de terorist

Mamica de terorist,nu am fost pe faza, a zis michelle ceva despre manele?
Akuma era in plina creatie manelasca.(greu de descifrat,nu).Ma intreb de unde le scoate .Tu te-ai prins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Vorbim de lucruri diferite, Gandacel, eu vorbesc de oamenii buni, tu de cei intelepti. M-a impresionat parerea ta si felul in care generalizezi: "nimeni nu zice", "unii sunt capabili", "oamenii rai" ... clisee.
Tot in Biblie aflam ca mandria este un pacat, din punctul tau de vedere toti oamenii au mandrie, si cei buni si cei rai. M-ai pierdut :)
In plus, nu este subiectul meu, nu eu am dileme despre rau si despre bine.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Michelle..imi place!
Nici eu nu cred ca un om Intelept poate fi rau.
Nu are cum.Cind faci rautati deja intelepciunea e disparuta.
Eu ma intreb ce este mai periculos?un om destept si rau sau prostul?

Daca cineva face un "rau" nevoit, nu mai vorbim de rautate ci de altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

quote:
Originally posted by KSorana

quote:

Scuze fetelor stiu ca nu se potriveste cu subiectul , dar nu m-am putut abtine . michelle7 ai fost superba cu chestia aia cu manelele. le-am vazut sunt minunate , vreau si eu , te rog spune-mi cum le-ai gasit si ce tre facut. cred ca un raspuns mai bun ca ala nici nu se putea.

mamica de terorist

Mamica de terorist,nu am fost pe faza, a zis michelle ceva despre manele?
Akuma era in plina creatie manelasca.(greu de descifrat,nu).Ma intreb de unde le scoate .Tu te-ai prins?

hahahahahaha nu nici eu nu m-am prins , probabil ca le scoate din stomacul pe unde-i trece greata . pai vezi la pagina 2 sau 1 ca michelle a bagat 3 site-uri cu manele. sunt super . uita-te. vreau si eu

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Craciunita,

Daraele, in afara de faptul ca greseala, neputinta, patimile, sunt altceva decat intelege michelle prin rautate, ar mai fi de zis si ca David a castigat multa intelepciune dupa...povestea aceea

Si apropo, cu rautatea ati stabilit cum e, dar ce e intelepciunea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

pai exista si rautate nascuta din intelepciune...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Akuma eu ti-am trimis manelele cu drag ,ca tocmai le ascultam si-mi picau tare bine departe de tara.Da sa fii sanatoasa si tu si complexele tale

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:

mamica de terorist

nanami sper ca nu le-ai perceput si tu ca o insulta. Eu una nu-s manelista ,dar nici nu cred ca manelele sunt doar pt oamenii simpli. Sunt situatii in care o manea e exact ceea ce ai nevoie la momentul respectiv.
http://www.youtube.com/results?search=manele&search_type=search_videos&search=Search

aici gasesti mai multe manele .daca nu le mai gasesti intra pur si simplu la
http://www.youtube.com/ si vezi ca in dreapta sus e o fereastra unde scrii de exemplu manele , sau romania si apesi butonul search. Iti da o lista de videoclipuri de unde poti alege

Michelle

Mergi la inceput