ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanatugs spune:
ZisaCami scuze pentru confuzia de nume, dar la tine ma refeream? Ma bucur ca esti bine si i-ti doresc mult succes cu tratamentul naturist!!
Aileene iubita, multumesc pentru urari, au picat chiar bine, mai ales azi, cand nu m-am simtit prea bine! De vreo doua zile, de fapt, ma trezesc cu senztia de voma si cu dureri de cap. Nu stiu de la ce poate fi? Eu beau deobiei cam trei cafele pe zi, sa fie de la ele? Ca am avut si ceva palpitatii si senzatia de lesin. Acum ma deranjeaza gustul si mirosul cafelei. Nu te gandi la bebe, ca nu are cum sa fie, sunt abia in z8 a CM, dar nu stiu de la ce mi-e rau. Sa fie de la Dostinex? Dar i-l iau de o luna si daca nu mi-a fost rau de la el in primele zile, acum nu prea cred ca e de la el. Nu stiu ce am! Te las, sa nu-ti stric buna dispozitie si-ti urez o seara minunata, alaturi de cei dragi tie!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
dj_mama spune:
Ioana, e invers, greata este consecinta durerii de cap
De ieri seara exact simptomele pe care le descrii tu le am si eu, doar ca nu mi-e greata la cafea. Durerea de cap e localizata pe dreapta si cel mai acut o simt in gavanul (adancitura) ochiului.
Azi am cam stranutat iar seara acum mi-a cam curs nasul.
Avand si usoare palpitatii ceea ce n-am mai avut deloc de cand iau 1/2 pastila Tyrozol pt hipertiroidie, am zis ca of- iar se revolta tiroida si chiar nu stiu ce motive are ca mi-a fost taaaare bine cu acest tratament ; uitasem complet de aceasta dereglare
De aceea zic ca ori esti un pic racita, caci a cam fost vant si de ex. la mine in casa se face curent cand e vant, normal ca stam cu toate ferestrele deschise, ori e cazul sa-ti masori si tu asa de control TSH SI T3 care daca sunt sariti mult, poate fi o cauza de infertilitate temporara; acu' nu-ti fa ganduri dar n-ar strica sa-ti mai ingrosi un pic dosarul; la MEDLIFE sunt doar 200.000 lei vechi fiecare
dar cred ca ai racit sau o fi un virus ca prea seamana simptomele cu ale mele
Ioanatugs spune:
Dj_mama multumesc pentru raspuns! Nu stiu ce poate fi la mine, dar raceala nu cred! Cu analizele stau foarte bine, in sensul ca mi le fac in fiecare luna in zilele 2-4 si in afara de prolactina, care e sarita mult, toate celelalte sunt in limite normale. Chiar maine i-mi ies rezulatatele la analize, la Synevo(Medicover) si o sa vad cum stau. Mie personal nu mi-e frica decat de prolactina. Eu totusi raman la concluzia ca poate de la Dostinex i-mi este rau. Am luat o 1/2 de pastiluta acum 3 zile si de doua zile ma simt rau. Mai putin ma doare capul si am mai multe senzatii de voma, asa ca nu stiu de la ce sa fie. Poate voi avea un raspuns maine, cand voi vedea rezultatul la analize. Multumesc frumos pentru grija, esti o draguta!
dj_mama spune:
Ioana, in cazul tau, sa nu-ti fi venit menstra peste o sarcina
Daca menstra a fost abundenta, navalnica, nu sunt sanse pt asta, dar totusi ... Cine stie!
aileene spune:
Ioana draga ce rau imi pare de tine si de starea in care trebuie sa treci , e evident ca sarcina nu poate fi , sau cel putin daca n-a fost abundent CM-ul (doar urme) , iar cu starile tale , nu stiu daca esti alergica la polen ? Si nu stiu daca esti migrenoasa , starile de durere pot da stari de voma si lesin intr-adevar ! Ce rau imi pare , dar trateaza-te , si linisteste-te ! Incearca sa stai intr-o camera intunecata timp de 15 min. si daca-ti vine si somnul , dormi ! Iar daca nu , bea un ceai dupa si stai linistita-n continuare ! Se poate si de la stress , cine stie ? Sunt multi factori care pot influenta astfel de stari din pacate ! Eu iti doresc sa te simti bine cat de repede si daca starea persista consulta un dr. nu sta asa ! Te cu drag si ai grija de tine , da ?
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Ioanatugs spune:
Dj_mama nu e sarcina sigur! Azi ma simt mai bine deja, cred ca a fost legat de tensiune(eu deobicei am tensiunea mica). Am incercat sa beau mai putina cafea si am baut zilele acestea mai multe ceaiuri. Am citit pe cutia ceaiului respectiv si scria ca poate scadea tensiunea mult. Ceaiul se numea sanye si eu il foloseam impotriva constipatiei, dar este si de slabit, iar eu nu trebuie sa mai slabesc, pentru ca oricum am doar 50 kg. Azi am revenit la cafea si deja nu mai am greturi si nici dureri de cap asa de mari. Te si-ti multumesc pentru grija ta! O zi buna i-ti doresc!!
Aileene iubita, multumesc pentru sfaturi ! Scuza-ma ca ieri am sris mai pragmatic, dar chiar nu eram in pielea mea. Azi ma simt mai bine, in primul rand pentru ca mi-a iesit analiza la prolactina PERFECTA!!! Sunt fericita ca a dat roade tratamentul cu Dostinex, dupa numai o luna! Mi-a iesit 185, la valorile de referinta 127-637, deci in limite!!! Oricum cred ca o sa continui cu trat. dar sa vad ce spune si dr. luni cand am programare. De vreo trei sau patru luni nu mi-a mai iesit prolactina atat de bine. A fost cand prea mare, cand prea mica. Asa ca luni, voi fi in z11 si daca si foliculii sunt la dimensiunea buna, cred ca o sa fac si o inseminare luna asta. Depinde de medicul la care merg, daca face inseminare pe ciclu natural, ca eu nu vreau sa fac nici o stimulare. Merg la un centru aprox. nou, care se numeste Med New Life la dr. Anca Gherasie si care face ISA acolo. M-am saturat de spitalele noastre si de cabinetele particulare murdare. Sper sa fie o luna norocoasa pentru mine, daca am analizele hormonale toate bune, acum sper sa stea si sotul bine la capitolul gigei, dar lui intotdeauna i-au iesit bine, asa ca nu cred sa fie vreo surpriza. Te pupic si-ti doresc o zi miunata!!
aileene spune:
Ioana sunt supeeeer vestile , asa da ! Ma bucur enorm si-ti tin pumnii sa fie totul ok si-n continuare si sigur va fi , simt eu , cu o surpriza excelenta la capat ......esti pe drumul cel bun , sa nu te lasi trebuie sa-l faci cat de repede , dupa laparo e recomandat , ca sa nu mai fie vreo surpriza neplacuta Doamne fereste ! Eu tin pumnii sa fie cu ochisori luna asta , te dulce , ai grija de tine , da ?
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Ioanatugs spune:
Multumesc Aileene!! Sa dea Domnul sa fie asa !! Dupa nor intotdeauna rasare soarele!!