La France (56)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Otilia, merci de sfat, dar mama ei adica cumnata cu prea are chef sa se roage de preoti, asa ca a zis ca cand o fii mai mare o sa aleaga ea ce si cum... Eu nu prea sunt de acord cu modul asta de a pune problema, dar cum nu-mi cere nimeni parerea nici nu ma bag sa zic ceva! Ti-am povestit doar asa de informatie!
Cu masina de spalat vase e normal sa ramana un pic ude! Noi le lasam dupa in masina sa se raceasca si se mai si uscau. Si soacra-mea care are masina Miele, ultimu racnet cea mai scumpa si cea mai tare (ca altfel tusesete) tot lasa urme, mai putin adevarat.
Eu deschideam usa de la masina si le lasam asa un pic si erau gata de pus in raft. Aveam si o treapta mai mare de uscat, dar nu vad de ce-as face contorul elicopter numai ca sa castig 5 minute. asta in vremurile bune cand aveam masina snif, snif!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

cucu, fetele! azi e duminica, si presupun ca nu prea sinteti pe-aci, dar eu tot insist sa va intreb ceva! zilele astea, am mare nevoie de dat muuuuuuulte telefoane in Ro pe mobil (din cauza de mamica in spital, ca nu stiu ce-au anu asta!)...am dat prin intermediar, adica telerabais, normal, dar am o banuiala ca si apelul spre ei e scump! deci intrebarea mea ar fi asta: cit o fi costind apelul spre telerabais , de ex, in afara de costul pe care ti-l afiseaza spre ro?

Mirunda, as vrea sa te intreb ceva, daca esti prin preajma si disponibila: ai avut tangenta cu neuro-chirurgia sau ortopedia, pe-aici, prin tarile civilizate? asta pt ca s-a operat maica-mea la genunchi si coloana, cu tije si suruburi, +osteoporoza avansata la o virsta destul de tinara, si m-ar fi interesat care sint tratamentale si procedurile postoperator, adica recuperarea, practic! nu-i problema daca nu poti raspunde, doar mi-am incercat norocu!

ah, si cu fotbalu asta mondial, m-am simtit ca-n ro! o echipa (a frantei) cu fotbalisti nesiguri, care se simt nebagati in seama de presa germana, nesustinuti de publicu francez, furati de arbitru, etc!

si o duminica placuta in continuare, cu o saptamina bucuroasa!

mami de pui (23 sept 2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, am si eu o rugaminte. Cumnata mea trebuie sa vina in Franta, la Vichy la niste cursuri timp de doua saptamaani in luna iulie. Cel mai ieftin bilet de avion l-a gasit pe ruta Bucuresti Paris. Intrebarea este: cu ce ajunge de la Paris la Vichy astfel incat sa iasa cat mai ieftin cu transportul. In afara de TGV, mai e vreun mijloc de transport mai convenabil? Sau daca ar merge prin Lyon, care e mai aproape oricum, cu ce ar merge de la lyon la Vichy?
Multumesc mult,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

kiss nr tel rabais tel fix+prix local cu nr : 0811310310 , iar ptr mobil : 0891262262= 22,5€/min

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by mihiasiro

Jocelyn,

Pe 24 si 25 iulie as fi disponibila, lucrez in paris arondismentul 13 linga Biblioteca Francois Mitterrand, ies pe la 17H30-18h00, daca iti suride, da un semn pe forum, ca nu ma loghez de obicei asa ca nu pot sti daca am pm

abia acum am vazut mesajul tau,

franta conduce cu 2-0 impotriva Togo, la scorul asta sintem calificati, meciul e frumos, cu multe ocazii franceze

------------------------
Fericiti cei curati cu inima ...

Buna! Multumesc pentru disponbilitate Eu cred ca voi fi in Puteaux, habar nu am care-i treaba cu zonele pe acolo dar ma descurc eu. Eu voi iesi pe la 18:00, 18:30. Metrourile pana la ce ora circula in general? Nu stiu exact la ce hotel voi sta, cat de departe voi fi de punctele de atractie, dar mai vorbim pana atunci, poate si prin email. Si io, ca tot tzaranu, vreau sa ma plimb pe Champs Elysees (e ceva de capul ei? ), sa vad La Tour Eiffel... si parca-mi vine sa-mi iau o zi libera sa mai stau sa intru la Disneyland

doruletz multumesc si tie, poate cu alta ocazie atunci

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir tulemonde
Gabriela, nu stiu daca exista alta solutie mai ieftina decat TGV din pacate. Am cautat pe www.voyages-sncf.com/dynamic/_SvTermCommVoySaisieLf?_TMS=1151264098346&_DLG=SvTermCommVoySaisieLf&_LANG=FR&_AGENCY=VSC&KEY_BUSINESS_CONTEXT=com.vsc.core.bo.context.impl.VSCContext%40173d237&weblogic.servlet.network_channel.port=7253&_TMS=1151264098106" target="_blank">situl SNCF (sper sa mearga linkul) si sunt bilete (Paris Vichy, dus intors/2 saptamani in iulie) cu aprox. 72€.
Trebuie sa cauti cu atentie, pentru TGV sunt mereu oferte speciale, biletele pot fi cu 20-30% mai ieftine daca sunt la data fixa, nu pot fi schimbate etc.

Jocelyn, daca imi permiti un sfat, nu-ti lua concediu pentru Disneyland, sunt foarte multe locuri interesante de vazut in Paris in afara de clasicele Champs Elysées si Tour Eiffel, e pacat sa pierzi vremea cu Mickey daca stai asa de putin. Uite un subiect mai vechi, poate iti da cateva idei.

gata, la frantzuzoaice, allez les bleus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Draga Kiss,

chiar ca nu prea e domeniul meu, eu cu terapia intensiva si anestezia, asta le mananc pe paine dar aici, in general, dupa o operatie ortopedica de anvergura, ca a mamei tale, urmeaza o perioada de gimnastica medicala si mobilizare incepute repede in postOP in spital, si pe urma o perioada de convalescenta , facuta intr-o clinica de cura sau recuperare medicala, de cateva saptamani. Toate sub stictul aviz al operatorului, care zice sum si cat si ce trebuie mobilizat ...sanatate multa mamei tale! Unde s-a operat?

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

doruletz, multumesc mult e super link-ul si mai ales descrierile facute de tine ... mare pacat ca nu esti in Paris si cu siguranta voi tine cont de ce mi-ai spus. Esti comoara la casa omului .

Inca ceva... imi amintesc ca invatasem la scoala despre "les bouquinistes" de pe malul Senei. Unde ii gasesc mai exact? Sunt ca anticarii de la noi, sunt ok ca pret cartile?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Jocelyn, hai sa scriu in viteza pana nu ajunge si subiectul asta pe pagina a 5-a ca vad se deplaseaza cu viteza luminii. Sigur ca sunt inca aici buchinistii, nu s-au miscat de pe cheiurile Senei de vreo 5 secole! Ii gasesti de-a lungul Senei, pe rive gauche si rive droite incepend de la Notre Dame pana pe la Louvre.
Uite aici daca intelegi un pic franceza : www.lesbouquinistes.org/Main.cfm?p=90" target="_blank">Les Bouquinistes

Ma bucur ca ti-a fost de folos subiectul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Va invit la un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79017" target="_blank">aici

O saptamina minunata (sau ca-n filme?... )

floricici din gradina mea

Mergi la inceput