La France (56)
Raspunsuri - Pagina 29
Jocelyn spune:
Aurelia, multumesc de raspuns, mai lasa-ma sa mai sper totusi... ca sincer nu prea imi vine sa ma intalnesc cu cineva total necunoscut... mi-ar face placere sa cunosc pe cineva de pe forum daca o sa fie vreo doritoare macar intr-una din cele doua zile. Ma gandeam ca si sotii mai ajuta si poate ....
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
frunzaverde2 spune:
Jocelyn,
Pe 24 si 25 iulie as fi disponibila, lucrez in paris arondismentul 13 linga Biblioteca Francois Mitterrand, ies pe la 17H30-18h00, daca iti suride, da un semn pe forum, ca nu ma loghez de obicei asa ca nu pot sti daca am pm
abia acum am vazut mesajul tau,
franta conduce cu 2-0 impotriva Togo, la scorul asta sintem calificati, meciul e frumos, cu multe ocazii franceze
Aurelia spune:
Sibilica eu nu te inteleg deloc !!!
Voi nu tineti cu francezii s-au io dorm pe mine ca acum nus'cite seri ziceai ca erati singurii din bloc care tinea cu ..........uritii aia mititei iar acu zici ca-ti strica seara scorul de 2-0 pentru francezi ,io nu mai inteleg nic' soro"!!
Chuny spune:
Pai da, noi nu tinem cu Franta ! Si nici acu câteva seri nu tineam !
Sibylle saptamâna 25
Pozele mele
Mirunda spune:
Yupiiiiiiiii.........noi tinem, sic!!! Si au jucat frumos, a fost un meci chiar super, sa vedem ce va urma!!!
A+les bleus!!!
Mirunda (in febra fotbalistica, dar promit ca-mi trece...)
PS Auras, ti-am trimis PM, nu stiu cand veniti, da un semn de viata si 2 vorbe, sa stiu cand sa va astept!
doruletz spune:
Si noi, si noi, bravo les bleus!!!
Jocelyn, io sunt in vacanta in perioada aia. Imi pare rau ca nu-s aici mi-ar fi facut placere sa-ti tin de urat (mai scapam si io d'acasa dintre scutece )
Poate data viitoare.
Hai ca nu ai cum sa te plictisesti la Paris!!
Chuny spune:
Atantzion, fiu-miu a mai bagat aseara 4 goluri serioase pt Togo ! Asa ca sorry ! No, acuma nu mi-o luati in nume de rau, ca oi fi nerecunoscatoare fatza de Frantzia, pays d'accueil ... de fapt, eu visez la o finala Brazilia-Argentina ... cred ca ar fi un meci super. Mi-ar fi placut mult sa se califice si Croatia. Sau in general, sa vina o tara mai mica si saraca si sa ajunga pâna in finala . No voilŕ !
In rest, eu mi-am gasit deja o prietena de pe forum la Paris ! Mai vine cineva ?
Sibylle saptamâna 25
Pozele mele
Otilia spune:
quote:Coucou fetele!
Originally posted by didita
Chiar asa Otilia cand o botezi pe printesica? Mai vrea preotul la 4 ani? Pe nepotoata noastra preotul n-a mai vrut sa o boteze dupa 2 ani ca cica e prea mare casa nu i se ceara sa fie de acord, dar prea mica ca sa fie constienta de ce alege Acum trebuie sa astepte sa faca 12 ani si sa o boteze si sa o confirme in acelasi timp! Sincer mie mi s-a parut o aberatie!
Didita, preotul a cam strimbat din nas la inceput ca-i prea mare, noi nu pricepeam de ce dar apoi ne-a explicat ca-i o virsta dificila si ce-o sa faca el daca o sa-nceapa printesa sa protesteze-n biserica in momentul culminant... Dupa aia a vazut-o asa mai cumintica si timida (chipurile, nu stie el de ce-i in stare si bramburica asta) si a acceptat, dar ne-a zis sa o "preparam" si eventual sa facem o repetitie.
Cit despre nepotica ta nu pot spune decit sa incerce la alt preot, sigur gaseste unul care sa fie de acord (chit ca insista putin).
Botezul il facem pe 9 iulie, de ziua ei (in ziua aia implineste ea 4 ani si eu 8 ani de Franta)
Auras, tata e bine, merci, doar ca-i cam suparat ca nu i-a venit pensia inca... si nu mai are tigari (si eu nu pot sa-i cumpar ca doar n-o sa muncesc cu 2 euros la ora sa-i cumpar lui cite-un pachet pe zi de 5 euros si sa-si mai strice si el sanatatea si asa subreda)
In rest: mi-a venit masina de spalat vase, mi-a schimbat viata!
Dar ma enerveaza ca tot mai ramin picaturi (de apa) pe vase sau pe pahare, e normal la o masina clasa AAA, eficacitate de sechage A?
floricici din gradina mea
Chuny spune:
Otilia, eu nu am asa o masina, dar am vazut la altii ca le lasa un timp înauntru dupa spalare, timp în care se evapora toata apa din pricina caldurii. Felicitari pt achizitzie !!!
Sibylle saptamâna 25
Pozele mele