La France (56)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hahaha, otilia si tu te uiti la experti? credeam ca doar io bantui in noapte sa astept serialu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Si eu ! Si eu !

Si Dia !

Vizionare placuta !

Sibylle saptamâna 25
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Si eu m-am uitat la experti!!! da a trebuit sa inchid pe ordi ca se culca sotul meu extenuat de atetea meciuri!!! Ce ma oftica fotbalul asta, numai "calitati": trebuie sa ne organizam viata in functie de meciuri, daca cumva nu joaca bine trebuie sa suportam supararea lui tati si ce-mi place mie la tv trece dupa 12 in colo!!! Cred ca pana pe 9 il sugrum!

Cat despre botez, Otilia pe primii doi i-am botezat in Romania. Desi la aceeasi biserica de fiecare data a fost altfel! Si nasii au vrut sa se ocupe de o parte din preparative, dupa ce mi-au zis ca nu etc... Cred ca am mai multe amintiri neplacute decat placute! cel mai oribil de suportat au fost socrii care au venit pt 10 zile (de fiecare data) si a trebuit sa fac pe ghidul (ceea ce nu ma deranja, dar a trebuit sa suport critici constante de dimineata pana seara) Eu eram responsabila de ce urat arata blocul in care stateau, ca la ei mei nu au vrut si la hotel era prea scump, si la gazda vroiau, dar fara gazda etc... Ca in casa la ala era o priza care iesea din perete si iti dai tu seama ca puteam sa murim electrocutati, ca au ajuns noaptea in fata blocului si nu aveau cheie de jos si aia inchisesera usa (aici aveau dreptate) si am fugit de nebuni sa aducem cheia si cand am ajuns la ei erau speriati de moarte ca daca ii injunghiau unii asa noaptea pe strada (erau in spate la politia capitalei) si multe, multe altele (de ce se pune telemea rasa pe cartofi ce i-a cerut el asa ceva?! trebuia sa-i spuna dinainte ca avea de gand sa-i puna si i-ar fii zis ca nu vrea) nici nu vreau sa ma mai gandesc. Din cele trei saptamani petrecute la ai mei (o data pe an) a trebuit sa ma tin de fundul lor 10 zile, ca sa aibe ei pe cine critica! Of, si acum ma apuca nervii cand ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Salut mesdames

Pt Didita: in cazul nostru nasicul lui Vladutz a platit parintelui oficierea slujbei. In cazul parohiei noastre nu este vorba despre o taxa fixata prin statut ci fiecare da cât poate si cât considera. Noi am avut si invitati francezi la botez care au apreciat foarte mult faptul ca slujba a fost oficiata in doua limbi. Asa au ramas si ei cu idee ce si cum cu un botez ortodox nu numai cu bufetul rece de dupa . Vezi ca pentru scosul lui bebe din apa (daca il bagati la cazan ) ai nevoie si de o pânza alba, netivita numita "crisma".

Maine fugim pâna la Marseille sa-i luam lui Vladi certificatul de nastere românesc si apoi prelungim sederea la soare/la mare. Va pup pâna lunea viitoare
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Salut! Vin si eu in Paris 2 zile in iulie, pe 24-25 in interes de serviciu si m-as bucura foarte mult daca cineva dintre voi ar fi dispusa sa iasa la plimbare si la vizitat una alta, asta dupa terminarea programului. E careva disponibila? Va rooooog, ca o sa mor de plictiseala singura

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Lili, imi place mult prenumele Vlad ! La noi se da lupta mare între Vlad si Bogdan ... razboiul înca nu a fost câstigat !!

Jocelyn, eu nu sunt la Paris, ca altfel te-as fi plimbat.

Dar întreb si eu : e cineva disponibil miercuri, 5 iulie, intre 11h30 si 13h30 ? Voi fi la Paris, libera si disponibila !!!

Si va mai intreb ceva : credeti ca e periculos daca ma plimb putin cu bicicleta ? E cam de copii si o stapânesc bine ( adica nu cad usor) si mi-e un dor nebun de ea. Mergem in vacanta la mare si tare as vrea sa ma plimb putin si cu masura intr-o dimineata. Ce ziceti, o fi un efort prea mare ?

Sibylle saptamâna 25
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Io tot sper sa apara doritoare

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Neata!
Sibilico?de ce nu si Vlad si Bogdan? ca merg bine amindoua impreuna si mie mi-ar fi greu sa renunt la unul dintre ele iaca Luca are trei prenume tu ai timp liber pe 5 iulie doar atit cit sa iei o masa frumoasa si linistita de prinz ,nici eu nu pot sa vin cu tine ca nu-i la Rennes ,(ti-as fi povestit ultimele mele super gafe!!)
Apropo la Rennes n'ai treaba?

Jocelyne tu stii cum este dupa program:copii de luat de la gradi (scoala),cumparaturi si facut mincare.
Nu fi deci dezamagita daca nimeni nu poate veni cu tine in aste doua zile ,eu te-as sfatui sa lansezi propunerea si pe lista "france -roumanie " am impresia ca acolo sint mai multe persoane celibatare ,si mult mai multe care locuiesc la Paris ,eu intru acolo de cam trei anisori asa si acolo persoanele sint foarte dragute uite mailul: roumanie@yahoogroupes.fr
Otilia taie si tu coada asta de 19 pagini ca obosesc cind vad atitea ciffre in titlu!
Cum se simte tatal tau ? cind faceti botezul lui Adelie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Chiar asa Otilia cand o botezi pe printesica? Mai vrea preotul la 4 ani? Pe nepotoata noastra preotul n-a mai vrut sa o boteze dupa 2 ani ca cica e prea mare casa nu i se ceara sa fie de acord, dar prea mica ca sa fie constienta de ce alege Acum trebuie sa astepte sa faca 12 ani si sa o boteze si sa o confirme in acelasi timp! Sincer mie mi s-a parut o aberatie!

Aurelia, cred ca va trebui sa asteptam sa se faca cele faimoase 20 de pagini ca sa avem subiect nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bagati un oki si o semnatura, daca va place emisiunea "Lŕ-bas si j’y suis"
http://www.la-bas.org/petition/index.php?petition=5<http>

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput