La France (56)
Raspunsuri - Pagina 2
ralu spune:
Lorena-de ce iti trebuie certificat romanesc? Copilasul tau este cetatean francez. Eu acum 2 ani l-am botezat pe nepotul meu care este cetatean francez in Romania. Nu i-a cerut nimeni nimic!
Te pup!
oana cretu spune:
Asa e fetelor, o sa fie o luna de vis. Pana la urma socrii s-au razgandit si pleaca de azi intr-o saptamana si o sa stea la noi 10 zile pana vine mama, si apoi se duc la cumnat. Ca sa stea si ei un pic cu Seb.
Ralu, sincer, la Seb ma gandesc cel mai mult.:)
Lorena, nu am confundat gasca, am uitat sa sterg prima propozitie. Am scris mesajul asta si la subiectul cu copilasii, si am vrut sa impart si cu voi bucuria, si am scris si aici. Iti scriu acum pe PM.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
arcenciel spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Plus ca vrem si sa botezam bubulinul, ca n-am apucat; si aflu ca-mi cer la biserica certificat romanesc si ala se elibereaza intr-o luna... Nici nu vreau sa va mai ametesc cu situatia asta...
Pupicei la toate!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Lorena, daca vrei sa il botezi pe Miron Radu in Romania n-ai nevoie de certificat de nastere romanesc. Anul trecut sotul meu s-a botezat ortodox si cred ca avea la el doar pasaportul (francez) si n-a fost nici o problema. Recunosc ca il cunosteam pe preot, dar nu cred ca o sa dai peste vreun mai catloic decat Papa
33+
oana cretu spune:
La multi ani aileene, sa fi sanatoasa si fericita, fie ca anul asta sa fie mai bun decat precedentii si mai prost decat urmatorii! Pupici dulci!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
dama spune:
Lorena, nu-ti trebuie pt botez certificat romanesc musai, ci un certificat sa scrie preotul numele lui bebe corect acolo in "catastiful" bisericii si eventual in certificatul de botez daca obisnieste sa dea asa ceva. Noi i-am aratat ce aveam si cum inca nu-l declarasem, i-am aratat certif. frantuzesc.
Mami de David (18.11.04)
andiaroro spune:
Ma tin de cuvant si pun niste poze cu Alexandre:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andiaroro/album?.dir=26cdre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andiaroro/my_photos
Oana - numai maine nu-i poimaine!
Hai Syb cu PM-ul ala!
Pt botez e important un certificat, nu conteaza tara de origine a actului. Stiu si copii cu certificate arabesti botezati in Rom( traduse inainte)
ana si alexandre
nadine2004 spune:
Buna,fetelor!
Ne-am intors si noi din Ro si nu am avut timp sa citesc prea mult din urma.
In primul rand condoleante Otiliei, am fost si eu alaturi de suferinta ta si imi pare tare rau. Putere si curaj iti doresc! Te pup!
Eu mi-am schimbat pasaportul, ca se "deteriorase":),si asa am obtinut un nou pasaport frumos.
Am depus si noi actele pt certificatul de nastere al Anaisei in Ro si ni s-a spus ca in doua luni o sa-l putem ridica.
Incerc sa mai citesc si revin!
Nadia si dragostea ei, Anaďs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003
Chuny spune:
Ana, nu am acces la PM. Mi-i stricat nickul si imi blocheaza tot DC-ul daca ma loghez. Te rog sa-mi scrii la sib.16@caramail.com
Mersi, va pup ! Mâine am o eco !!!!
Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos
Aurelia spune:
Uf !Mai Nadia bine ca ai revenit ,eu una ti-am simtit lipsa!
Oana! ce fericire pe tine !!!!parca parca te invidiez ,caci stiu ca ai mei parinti nu vor putea niciodata sa vina sa vada "copilul la casa lui" ,dar nu trebuie caci macar eu i-am vazut in tara anul trecut !
Ma bucur pentru tine si nu uita sa faci cit mai multe poze posibil!!!
Corina ai vazut cit de repede ai gasit nourisse ! super!
Cu examu 'lasa ca te -ai descurcat tu ca esti rominca fisneata,si io ies acum din al treilea,saptamina asta am unul in fiecare zi ,inca doua saptamina care vine si ultimul pe 14 iunie la Quimper,pina acum am fost multumita de subiecte ,sper ca am putut incropi de un 10 acolo,daca nu eu mai am timp sa le dau si la anul !!
Am fost in sfirsit si eu convocata la un entretien d'enbouche,vineri dupa masa ,daca totul merge bine am scapat de frica ratelor la casa pe anul acesta !!
Andi ti l-am vazut pe Alexandre !
Sa va traiasca si sa fie sanatos ,cu cine seamana?
Cum se chiama deja "copina" lui girafa ,Stephanie ????
joi la prinz!
Iarasi v-am speriat cu ceva caci de cind am postat eu nu mai ziceti nimic ,pe cuvint ca nu mai vin daca e din cauza mea !