La France (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

bine va re-, re-, re-...gasesc fetele! m-am mutat in sud, la ANTIBES, (care-i intre Cannes si Nice, pt cine nu stie!)...n-am avut nici telefon o vreme, nici internet o lunga perioada de timp (caci neuf-telecomu a zis 4 zile care-n traducere inseamna 21 )...a fost si bine, dar si rau, ca aveam nevoie si de una si de alta...si iaca, de 3 zile m-am pus sa recuperez sa citesc ce-ati scris, de mi-a amortit si fundu, si ma intreb daca m-o mai recunoaste fi-mio cind m-oi ridica de pe scaunu asta!...in paranteza fie spus, da stiu c-ati fost prolifice. mai ieri insa, voi ati fost cele care m-ati scos dintr-o intristare acuta, de zici ca mi-am facut in vena niste buna-dispozitie luata de la voi!...aici e frumos, dar ma dispera lentoarea in gind si-n fapta a sudistilor, plus pauza aia prelungita de la prinz, cind aproape totul moare! ah, si seara, la 8, zici ca se da stingerea, de nu mai vezi tzipenie pe strada! dar eu ma refer strict la Antibes, ca prin alte orase vecine n-am bintuit inca la ora aia ...am fost si la festivalu de la Cannes, de m-am uitat de voi, OANA si LULU, ca trasesem cu ochiu la pozele voastre, deh!...dar n-am avut noroc...mai trec sa va zic cite ceva, si pun si poze! am vrut sa trag "Webshots" pt asta, si m-a atentionat calculatoru ca cica sa am grija la virusi! si m-am abtinut deocamdata, si-mi astept consortu!...va pup pe toate...va doresc o zi buna in continuare, si multe bucurii mari si mici

mami de pui (23 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

raspund si eu pe fuga..Aici dupa 8 asa e cam peste tot ...acum inca e vara si tot mai e lume, turisti dar sa vezi la iarna, Nu e nimeni pe strada, etc.
Lentoarea nu mai vorbim iar pauza eu o detest ca pierzi o gramada de timp si seara ajungi tarziu si nu mai faci nimic.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mirunda, si la voi la fel, deci, de afara hop ! in sufragerie. Sunt si pe aici (nu toate) ; si mie mi se pare ciudata organizarea asta. Succes in munca de lamurire, nu te lasa, ca tu o sa stai in casa, nu arhitectul.

Didita, m-ai lovit la punctul sensibil cu vide grenier-ul. De ani de zile ma tot rog fierbinte de-al meu sa facem si noi, si nu reusesc sa-l conving. Pentru bani, de ce nu (colegul meu a facut unul cu prietena lui si au castigat impreuna 300 € intr-o duminica), dar tare as vrea sa am loc sa mai intru in garaj, ca la cat s-au adunat...
Si apoi, recunosc ca nu am vizitat niciodata si cred ca mi-ar placea sa intru in contact cu gura-casca sau eventuali cumparatori...
Aici se procedeaza asa : dai telefon, te inscrii pentru a rezerva locul (aici pentru aprox. 6 m² taxa e de 20-25 €, dar depinde de comuna), iar in ziua cu pricina te duci dis de dimineata (cica pe la 6 sa fii acolo) si te etalezi. Mai departe nu stiu, dar cred ca-n concediu m-apuc de negot, si-asa nu plec nicaieri...

Kiss!!! Bine ai venit la noi!!
Pe mine ar fi fost greu sa ma vezi la festival, n-am fost decat de 2 ori, dar si de 10 de-as fi fost, in multimea de lume... greu...
Ce sa-ti zic mai intai si mai intai... las’ ca vezi ce bine e dupa ce o sa te obisnuiesti cu lentoarea celor din Sud. De ce spui asta? Cine te-a suparat ? O sa vezi ca aici la noi o sa uiti de probleme, de dor, de depresii, de tot.
Pot sa-ti dau un sfat? Pauza de la pranz e la fel de sfanta ca si jocul de petanca, sau ca pastisul la apéro, asa ca te rog... pentru bine tau... nu zi nimic de rau de ele (asa-i cu astia de vin din Nord : nu pricep nimic din ce si cum, vin cu fel de fel de idei!...)
Eu m-am obisnuit foarte repede, si cu pauza de pranz + siesta si possible, si cu pastisul (iam, iam), iar jocul de „bule” l-am lansat deja in Romania.
Mi-s de-aici get-beget.
Bun venit inca o data, o sa vezi c-o sa fie bine!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

pai da, Cait, dar cine sa ne-auda???

si: he, he, Oana, io acu ajunsa-i la pagina in care era ziua ta! mai primesti felicitari? LA MULTI ANI!, daca DA! ...si-mi pare rau de decalaj, c-am fi venit si noi la picnic, si se jucau picii nostri, ca nu-i mare diferenta de virsta intre ei! o sa pun poze cu el, sa-l vezi, poate mai pe seara, ca acum am o ureche prinsa in "Webshots"! deh, daca nu m-a facut mama informaticiana

multa sanatate la toate si motive de veselie! pupici!

mami de pui (23 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mirunda,nu te lasa maica,si aici moda cu intratul direct in sufragerie,insa eu am gasit un arhitect,care mi-a facut planul la casa care am vrut-o,deci holuri,chiar doua,unul la intrare,pe dreapta dulap si pe stanga Wc.apoi ca un fel de arcada despartitoare si apoi in salon.
Cu interesul la imprumut, te-ai scos binisor,asta practica SG.Eu gasii interesant la Credit Agricole,aviz amatoarelor(cei drept eu am jucat mult pe concurenta). Nu te lasa,daca vrei hol,hol sa-ti faca caci este casa ta,tu platesti,tu stai in ea.

De curiozitate,daca vrei i-ti trimit planul meu de casa,tot plan pied,arunca un email pe PM.

Noi azi am inceput circul,au pregatit pamantul,maine toarna fundatia si poate pe luni in colo ridica le vide sanitaire.

Si la noi e cald tare,insa sufla un vanttttt!

O zi buna!

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Mirunda, eu sunt de parerea arhitectului, ca holul e pierdere de spatiu. Mie-mi plac piesele mari, aerate... si-mi plac tare mult peretii modulabili, adica ai chef lasi totul deschis, ai nevoie mai tragi un perete si gata camera! - vezi emisiunea "Du côté de chez vous" (hehe, visez si eu, probabil ca n-o sa am niciodata casa mea... mai ales daca ramin la stadiul de nounou necalificata, vezi discutia de mai inainte)

Lancée en 1997, l'émission Du côté de chez vous est diffusée trois fois par jour après les journaux télévisés de TF1. Ce programme court, sponsorisé par Leroy Merlin, est vu 77 millions de fois par semaine depuis cinq ans et il obtient un score de satisfaction proche de 100%. Programme " culte ", selon Libération, il réussit, en quelques minutes, à faire rêver les Français sur un sujet qui les passionne : leur habitat.

Merci fetele pentru sfaturile de foto, deci tot trebuie lucrate nitel of, sa vedem cind o sa am timp.

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Koky, cred ca o sa te intrebe ei cit ceri, dar in general la al doilea interviu. Uneori, in anunt precizeaza ca asteapta sa scrii in scrisoarea de motivatie salariul pe care il doresti.
In rest, sa stii ca si aici sint petreceri cu linte din conserve...mai rar, dar se intimpla...

Doruletz, referitor la unul din primele tale mesaje din discutia cu AB si Mik, parerea mea e ca la Paris oamenii sint mai cosmopoliti, "cotoiaza" mai multi straini si au o doza de toleranta mai mare fata de straini (si fata de accentul lor). In consecinta, e mult mai usor sa te simti integrat(a) in societate.

Mai, si pentru ca vorbim de muzica...voua nu v-a placut Christophe de la "Nouvelle Star"? Chiar nici un comentariu?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Mey Otilia daca esti nemultumita vii la mine-n Sud si nu-ti mai iei nici o cutie de chibrituri

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Merci Abusor de invitatie!
Macar daca nu pot sa stiu si de ce...

Corectez ce-am zis mai sus: io-s nounou calificata si agrementata...

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

si un job nu vrei?

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput