La France (56)
Raspunsuri - Pagina 10
lu.more spune:
Coucou les filles, trec in viteza sa-i spun Mariei ca-ti tin pumnii stransi maine (maine ?) la examen.
Curaj, o sa vezi c-o sa fie bine : esti mai pregatita decat iti imaginezi. Dar te inteleg sa ai emotii. Bafta !
Otilia, mi-o inchipui pe mica Amazoana, calare pe ponei, draga de ea…
Eu ma invart in cerc cu finantarea aia, ma trimit de la unii la altii ca pe mingea de tenis, Doamne, ce usor se iau banii, dar cand e vorba sa-i dai… nu finantam ca nu e in domeniu… am finanta daca ati fi somera … finantam, dar sa nu fie numai prin corespondenta…
O sa incep sa fiu gretoasa.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
AB spune:
quote:
Originally posted by Otiliaquote:Cum te lasa? De tot sau doar o perioada scurta?
Originally posted by AB
Am gasit o persoana de treaba, copilu rade si rade, no si are un necaz in familie si ma lasa.
Si eu am "lasat-o" pe Ambre cind am plecat in România, dar doar 15 zile (eh, aproape 3 saptamini cu sarbatorile si week-end-urile, dar "absente" n-am avut decit 6 zile lucratoare, si gata, le-am si recuperat)
Si tu lucrezi si n-ai cu cine lasa copiii? Si ce faci in cazul asta?
Bafta!
Pe Adélie am imbracat-o azi ca pe o printesa romantica, cu un jupon lung si o bluza decoltata si... haha, nu stiam, astazi mergeu sa faca ponei!!! Tocmai astazi!!!
floricici din gradina mea
Tzuc amazoana romantica..
io fac Fetita ii in .ro si.. si intre mine si Micha ping-pong cu bebe
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Corina spune:
Ralu,noi ne schimbam geamurile si usile acum,si cea mai ieftina firma pe care am gasit-o a fost "Fermoba"! Deocamdata am platit avansul,si asteptam sa vedem cind o sa vina sa le monteze. Cica dureaza cam 2 luni de cind vine sa iti masoare si pina le pune.
Vezi ca pentru lucrari de genul asta ai scadere la impozit(iti dau inapoi 20% din valoare) si in functie de venituri poti sa ai si o subventie.Noi am facut un credit ,poate cunosti 1% patronal se numeste.
Daca mai vrei informatii,intreaba !
Pupici
ralu spune:
Buna fetele!! De abia acum am intrat!!!
CorinaEsti o draguta! multumesc mult de informatie! O sa incerc sa iau legatura cu aceasta firma!! Merci mult!
ana_maria222 spune:
am intrat si eu sa o intreb pe cretzulina daca se mai aude ceva de Fragonard!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
dia_codat spune:
quote:
Originally posted by liliprejbeanu
Pasionatele telefonelor tarif local: - nimic nou la orizont? Operatorii astea s-au sfatuit cu totii sa ne calce pe nervi ?
Ba da Lili, telerabais la tarif local http://www.telerabais.com L-am descoperit azi , l-am verificat deci... la cit mai multe apeluri spre Romania!
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
oana cretu spune:
Ana, scumpa, cand intri pe mess da un bzzz, si vorbim acolo.:) Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
ana_maria222 spune:
oana...trebuie sa imi dai accept..ca messu meu nusht ce are..imi arata add request pending...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Koky spune:
Buna fetelor,
Slava Domnului ca v-am gasit...am tot incercat pe "Calatoriile sufletului", nu stiam ca voi va "intalniti" aici
Sper sa vin la un interviu la inceputul lui iulie, in Paris, si sunt...complet in ceata... Corina mi-a mai dat niste informatii pe pm, multumesc mult, inca o data.
Acum am 3 intrebari "urgente":
1) Cat este salariul anual (considerand ca habar nu am cum e sistemul de impozitare in Franta), in asa fel incat sa ramai cu 2000-2500-3000 euro/luna in mana?
2) Cum pot fi invitati parintii (mama) in asa fel incat sa nu fie obligata sa plece la fiecare 3 luni? Aici aproape am terminat parenarea, asa ca va fi rezident permanent...sper, Doamne ajuta...
3) Sta cineva in Evreux (undeva intre Paris si Normandie) sau pe aproape? Ce impresii, bune si rele, aveti?
Mai am si alte intrebari, timpul e ff scurt, totul s-a petrecut in 2 zile si sper din suflet sa iasa treaba...jobul este exact ceea ce am lucrat eu in Canada, deci cred ca am sanse mari. Va pup si astept sfaturi. Lucrez azi, iar in urmatoarele zile ma mut, de asta, scuze daca toate intrebarile mele au deja raspunsuri undeva pe forum...mi-e teama ca nu am timp sa caut.
Pupici
PS A, si de gradinite trebuia sa intreb, am doi bebici...care nu prea mai sunt bebici, ar trebui sa schimb semnatura...3 si 4 ani
Koky, mama de doi super bebici