La France (56)
Raspunsuri - Pagina 9
Aurelia spune:
Mariuca ce mai comedie pe 2!!
Trecui si io oralul de azi ,un pic cam dezumflata ca ma pregatii ca o enciclopedie si nu mi-au pus aprope nici o intrebare din ceia ce m-am pregatit eu,citeva si nu la ce ma asteptam eu ,plictisitor de simple ..........asta nu ma impiedicat insa sa "fac" o portie din figura mea de stil preferata:GAFA ,dar altfel n-as fi eu !
Va zic noroc caci de cind am sosit numa cu paharul in mina stau ,daca si poimiine la engleza tot asa o fi iau sticla direct si vin sa va vad cu ea linga mine!
cait spune:
Si pana la urma ce zise Sarko ca nu apucai sa-l vad???
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Aurelia spune:
Un nesimtit sarko' le face cadou copiilor care nu stiu sa vorbeasca limba lor materna si sint "dezradacinati de tara lor de origine" non expulzarea !!!!
Mare smecherie ce face el !
Am aflat asta seara ca miine la oralul de engleza ne pun intrebari despre Etude et Projet ,as ruga si eu pe fetele noastre "americance" sa-mi traduca si mie un text de citeva linii in engleza daca au timp asta seara ,examenul este la ora 14h miine .
Sarumina si ramin datoare ,textul ar fi simplu d etot caci nu trebuie sa facem fraze prea complicate ,iata:
"Tema lucrarii mele de Etude et Projet este economia de apa potabila si se intituleaza :"L'Eau un bien pretieux"
Este un studiu al situatiei resurselor de apa potabila in departamentul nostru.
Si vizeaza sensibilizarea populatiei in legatura cu consumul de apa potabila la domiciliu.
Avind ca solutie organizarea unei expozitii pe tema economiei de apa potabila.
Expozitia va dura o saptamina intre 3 si 7 iulie si se intituleaza "La semaine de l'eau"
Cam atita ar trebui sa fie suficient caci in rest voi raspunde la intrebari dintr-un text pe care o sa-mi-l dea in timpul examenului
Multumesc din inima ;
AB spune:
Onutza puiule La Multi Ani frumosi si dupa inima ta!
Servus fetelor.. va tzuc fugitiv ca-s ingropata in treaba si necazuri cu bona...Ma urmareste ghinionu zauuu.
Am gasit o persoana de treaba, copilu rade si rade, no si are un necaz in familie si ma lasa.
Sarko ii di coma... No Hitler nu-i, da nici ceva graunte-n cap n-are. Ai mei cupii is tri-bilingvi si uite ase ii fac lui nenea Sarko. Da teoria nu era nouau si-n Germania acus ceva timp aveau teama dublei identitati nationale... etc.. De parca poti sa-i tai omului sufletu.
Cine intreba de samponel... noi folosim Atoderm si e ok.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)
Maria I spune:
Neata,
Aurasule, baftoaie multa la engleza! Si lasa-l pe Sarko, e si el nacajit si frate cu Vadim (icon cu un nene in camasa de-aceea deosebita, cu manacile luuuuungi) Mai nou, cica Vadim se da filosemit!
Voiam sa-ntreb daca a mai dat cineva delf/dalf-ul aici... Crez ca-ncep sa am emotii
Gata, si
oana cretu spune:
Multumesc tuturor pt urari!
Pe fuga si eu, suparata pe Sarkozi, si sa nu creada ca Seb al meu nu o sa vb romaneste, e prima limba care o invata.
Sanatate Anais!!!
Felicitari fetelor cu examenele luate!
Lulu, o sa pun pozele cand o sa am timp!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
Otilia spune:
quote:Cum te lasa? De tot sau doar o perioada scurta?
Originally posted by AB
Am gasit o persoana de treaba, copilu rade si rade, no si are un necaz in familie si ma lasa.
Si eu am "lasat-o" pe Ambre cind am plecat in România, dar doar 15 zile (eh, aproape 3 saptamini cu sarbatorile si week-end-urile, dar "absente" n-am avut decit 6 zile lucratoare, si gata, le-am si recuperat)
Si tu lucrezi si n-ai cu cine lasa copiii? Si ce faci in cazul asta?
Bafta!
Pe Adélie am imbracat-o azi ca pe o printesa romantica, cu un jupon lung si o bluza decoltata si... haha, nu stiam, astazi mergeu sa faca ponei!!! Tocmai astazi!!!
floricici din gradina mea
ralu spune:
Fetele, va deranjez cu o intrebare: stie cineva dintre voi o firma care pune geamuri din PVC, dar care sa fie si mai ieftine si geamurile, dar si mana de lucru si sa fie si o firma serioasa!! Stiu!-vreau prea multe, dar eu totusi intreb! Daca nu puteti sa puneti numele firmei pe forum ( pulicitate)-puteti sa imi trimiteti un PM? Va rog frumos!!
VA Multumesc anticipat!