Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
anasebe spune:
Gio Am vazut ca i-ai luat lui Marcolino de la coccodrillo. Vreau si eu!
Ce-mi plac. Tre' neaparat sa-i iau, mai ales ceva gen pantalonasii aia de trening, daca nu chiar aceeasi ca-s utili. Mama, ce-mi plac! POate ii iau de la Kidex.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Alina Pupici! Ce face dragul de Ayan?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
alina80 spune:
La multi ani Liliana so Robert! Multi ani fericiti impreuna si sa mai faceti un papanas sau o papanasa!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
alina80 spune:
ANASEBE
, Ayan e marait de dinti, as vrea sa iesim pe afara, dar cred ca ar plange in carucior. Acum se chinuie sa bage tastatura in gura. Tiberici e la joaca?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
anasebe spune:
Nooo, doarme! S-a jucat in timp ce am calcat eu, apoi s-a indopat bine si a adormit! Afar nu iesim , ca l-am auzit tusind un pic si deci luam masuri de precautie. Ma tot gandesc daca sa bag masina la spalat, ca cica nu e bine sa speli lunea...nici duminica....si tre' sa spal. Ce ai mai facut cu carutul?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
alina80 spune:
Cu caruciorul e ok, am scris, ca Gabi repara alta roata decat cea stricata, ca nu intelesese din explicatiile mele la care ma refeream. Eu tocmai am bagat o masina de spalat si mai bag doua azi. E ok sa speli luni.
A inceput Ayan sa tipe.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
Giova spune:
Alina am vizionat pozele cu voi si Ayan si nasii la terasa. super mortale si tu arati demential.
la micutul marait.
Anasebe pai ti-am zisa ca ii luasem ceva, un trening si body din aceeasi gama. cum ieri era frigut, am profitat si i l-am dat.
Am mai ochit ceva misto de vara, dar luna urmatoare, cand ia Clau salariul, ca acum...iar ne-am bagat in banii pusi deoparte.
M-am uitat la filmuletele bebeilor mai maricei cu o luna, sunt bestiale, cum zic ei, ba ma-ma-mama, ba ta-ta-ta.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
silvi_2005 spune:
Am revenit de la plimbarica, a papat 230 ml de lapte si acum se joaca cu piciorusele. i-am dat si ieri niste mar ras dar n-a fost prea incantat, observ ca nu-i prea place.
Catalina, il curat in nasuc de vreo trei ori pe zi, el are probleme cu nasucul infundat intotdeauna cand sta sa se raceasca. il fac asa cum am explicat cu ser fiziologic si betisoare igienice, sta saracutul de el si nu zice nimic. Sper sa fie ok cu bia, trebuie sa vezi de unde tot facea febra saracuta.
March, poti sa-i dai linistita Vit c, e fiola de 5 ml, nu e pt copii speciala. Ii pui 2,5 ml intr-o stica de ceai si ii tot dai sa bea cand ii e sete, e f important sa-i dai ca ii creste imunitatea si are nevoie cand e racita plus ca o ajuta sa nu-i scada pofta de mancare, eu i-am dat lui Alain cand avea o luna, 3 zile la rand. Poti sa intrebi si medicul tau ca sa stai linistita, 
poze
silvi_2005 spune:
Teolinda, si nicolas al tau are probleme cu coastele? pe mine m-a linistit Jean ca pana o sa manance fetele frisca de pe pieptul lui ii trece,
, taticii astia...uite la ce se gandesc.
poze
Giova spune:
L-am vazut in poze si pe Mario, cum bea singur cu sticla si cum ne arata noua balele lui
.
si pe micul betiv a lui Ioana, Razvan care e un dulce.
Si pe Sansana Danei.ce frumoase sunt ele, in pijamale la fel.Dana tu arati super bine. Nicio burta dupa cezariana nu se vede.
.
si ultimele 2 poze cu Tiberica
. ana chiar crezi ca va zice prima data ma-ma?daca zice ta-ta?
merg sa pregatesc papa lui bebe, e cam marait. nu stiu daca din cauza dintilor sau ca acum s-a trezit.
vreau sa=-i iau un carucior usor de vara. sa fie frumos si nu o caratza de bani.
ce-mi recomandati?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco