azidimineata fi-meu si-a demonstrat talentul artistic cu pixul pe birou,la calculator.Arata nasoooool de tot,fiind din lemn deschis la culoare.Cu ce se poate scoate??Am incercat cu detergent de vase dar pixul nu se ia,in schimb raman pete albicioase pe lemn.Sotzul meu zice ca nu mai iese in veci,numai daca punem furnir nou,insa eu tot sper ca mai este vreo sansa:)..
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
ma tem ca sotul tau ar putea avea dreptate...
eventual, ce poti sa faci, e sa dai cu un smirghel fin de tot astfel incat sa zici ca se poate lua opera de arta si apoi aplicat un strat (eventual doua) de lac pe tot blatul biroului...nu va iesi ca nou, dar s-ar putea sa artate mai bine...
lacuirea MUSAI se va executa undeva in afara, sau daca nu ai unde macar intr-o ca era bine aerisita si apoi trebuie lasat o perioada geamul deschis in continure, pana se usuca de tot lacul si se evapora toti vaporii toxici...
bafta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA